• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ پرداخت در علی اکسپرس و علی بابا بسیار بسیار ارزان قیمت را مقایسه کنید█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

وضعیت
موضوع بسته شده است.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
2 تا از هر کدوم چقدر میشه ؟
سلام مجدد
دوتا از هر کدوم مجموعش میشه 52.6 دلار که 2% تخفیف کوپن بهش میخوره میشه در نهایت 51.54 دلار. قیمتی که دلار برای من در میاد 3307 هست که در نهایت قیمت کالاتون میشه 170400 تومان که 15000 تومان کارمزد من هست در نهایت کلا مبلغی که پرداخت میکنید به من میشه 185000 تومان.
درضمن امروز هر خریدی که بکنید دیگه لازم نیست اون 15000 تومان رو پرداخت کنید.
اگر هر پوشاکی هم خرید کنید 2% تخفیف روی قیمتش حساب میشه.

nima_rad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
خیلی ممنون از جوابتون و پیگیریتون.
زمان اینکه به ایران برسه و بعد به آدرس پستی برسه تقریبا 20-30 روز هست؟و آیا راه و روش به صرفه تر دیگه ای هست که مرسوله زود تر برسه یا نه؟ممنون از جوابگویی شما دوست عزیز

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام. نوع پست دیگه ای انتخاب کنید مثل سنگاپور پست که اونهم ۲۰روزی طول میکشه.
پست های یک هفتهای مثل ems وdhl هم هستند که خیلی گرون در میاد و به صرفه نیست

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام.هزینه واردات این محصول چقدر میشه؟
گمرک می خوره؟
و اینکه هزینه پست ایران چقدر می گیره؟
مرسی
http://www.aliexpress.com/item/100-...Cowskin-Waist-Belt-100pcs-lot/1171070541.html
سلام
راستش دقیقا نمیدونم گمرک چقدر میگیره اینو حتما باید از گمرک اداره پست مرکزی شهرتون بپرسید دوست عزیز که چقدر گمرکش میشه و آیا کارت بازرگانی برای ترخیصش میخواد یا نه!! درضمن چون با DHL میخرید خودشون کارت میذارن ترخیص میکنن پولشو ازتون میگیرن. زنگ بزنید دفتر DHL تهران بهتون میگن کل هزینه هاتون رو
پست روی هر بسیته بین 4 تا 23 هزار تومان میگیره. ارسالش تا ایران رایگان هست.
قیمت سفارشتون میشه 1810 من پایین ترین قیمت رو به شما تضمین میدم دوست عزیز.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام از امازون و،.... خريد نداريد؟
سلام.
امکانش رو دارم اما اولا ارسال مستقیم به ایران ندارند و باید بفرستیم چین اونجا تجویل بگیرند و بعد بفرستن ایران که خیلی طول میکشه و گرون تر میشه
بعدشم سیستم escrow در علی اکسپرس هست که عالی عمل میکنه.
همچنین شما اگر سرچ کنید احتمال زیاد کالاتون رو در علی اکسپرس پیدا میکنید.

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
اونجا همه جنسا چيني هست و بدرد نخور فكر نكنم چيز درست حسابي پيدا بشه

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
سلام
من توی سایت عضو هستم و یه بارم خرید کردم
با اکانت خودم خرید میکنین یا ادرس میگیرین خودتون خرید میکنین؟
ممنون

starunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه سوال درباره Escrow : بعد از ارسال کالا از طرف فروشنده پول ترخیص می شه؟ یعنی وقتی کالا به دستمون رسید و دیدیم از لحاظ کیفیت با اون چیزی که فروشنده گفته، یکی نیست، دیگه میزان ضرر و یا ریفاند و ... بسته به انصاف فروشنده است؟
مثلا من دارم حدود 30 تا یو اس بی سفارش می دم، اما نمی دونم ظرفیت واقعی این ها همون چیزیه که فروشنده گفته یا نه.. به محض دریافت باید با برنامه H2testw همه رو تست کنم، بعدش اگر Fake در اومد چی؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش :
http://www.aliexpress.com/item/Orig...ore-Smartphone-Snapdragon-801/1911063231.html
http://www.aliexpress.com/item/Hard...grand-s-ii-S291-S2-phone-case/1834377527.html
http://www.aliexpress.com/item/zte-...-s291-case-flip-leather-cover/1929478306.html
این سه تا با هم چفدر میشه ؟ قیمت نهاییشون یعنی تا وقتی که برسه دستم رو بیزحمت محاسبه کن بهم بگو
بعدش اینکه چند روزه تحویل میدین ؟ اگه مشکلی توی ارسال یا دبه کردن فروشنده ایجاد بشه پیگیری های لازم انجام میشه ؟

Last edited:

starunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اونجا همه جنسا چيني هست و بدرد نخور فكر نكنم چيز درست حسابي پيدا بشه
آخه همین جنسای چینی رو تو مزون های تهران با قیمت کلان دارن می فروشن، دیشب یه کفش خیلی معمولی رو تو سایت یه مزون (به آدرس فرشته تهران) قیمت زده بودن 180 هزار تومن، از قضا همون موقع من و دوستم داشتیم بخش کفشها رو نگاه می کردیم، دقیقا همون کفش رو دیدیم که قیمتش 90 هزار تومن بود!!
الان که منبع همه جنسای خارجی در بازار ایران چینه، دیگه بحث ارزیابی یا بهتر و بدتر جایگاه نداره دوست عزیز...

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
ممنون
سلام
نه آدرس میگیریم خودمون در اکانت خودمون خرید میکنیم دوست عزیز

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
یه سوال درباره Escrow : بعد از ارسال کالا از طرف فروشنده پول ترخیص می شه؟ یعنی وقتی کالا به دستمون رسید و دیدیم از لحاظ کیفیت با اون چیزی که فروشنده گفته، یکی نیست، دیگه میزان ضرر و یا ریفاند و ... بسته به انصاف فروشنده است؟
مثلا من دارم حدود 30 تا یو اس بی سفارش می دم، اما نمی دونم ظرفیت واقعی این ها همون چیزیه که فروشنده گفته یا نه.. به محض دریافت باید با برنامه H2testw همه رو تست کنم، بعدش اگر Fake در اومد چی؟

پول بعد از تحویل کالا به شما ترخیص میشه و از طرف خریدار(من) ترخیص میشه مگر شرایط خاص که مثلا پست بیش از ۷۰روز تاخیر کنه.
میزان ریفاند بستگی به علتش داره اگر کالا ارسال نشه کامل ریفاند میشه اما اگر کیفیتش خوب نباشه خود علی اکسپرس دخالت میکنه و قضاوت میکنه.
اگر fake در بیاد باید اقدام برای برگشت کالا و ریفاند کنیم و من dispute باز میکنم.
در هر حال اگر مشکلی باشه من درخواست ریفاند میدم و اگر مورد قبول واقع شد مبلغ بعد از واریز شدن به حسابم بهتون میدم.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام داداش :
http://www.aliexpress.com/item/Orig...ore-Smartphone-Snapdragon-801/1911063231.html
http://www.aliexpress.com/item/Hard...grand-s-ii-S291-S2-phone-case/1834377527.html
http://www.aliexpress.com/item/zte-...-s291-case-flip-leather-cover/1929478306.html
این سه تا با هم چفدر میشه ؟ قیمت نهاییشون یعنی تا وقتی که برسه دستم رو بیزحمت محاسبه کن بهم بگو
بعدش اینکه چند روزه تحویل میدین ؟ اگه مشکلی توی ارسال یا دبه کردن فروشنده ایجاد بشه پیگیری های لازم انجام میشه ؟

سلام
قیمت نهایی که به من میدید ۱۱۵۵۰۰۰ هزار تومان هست. پول پست از ۴تومن تا ۲۰ تومان هست. گمرک هم باید بپرسید اما اغلب روی گوشی از ۱۲تومن تا ۵۰ تومن میشه که در پست ازتون یگیرن. بقیه جنساتونم پول گمرکی به احتمال ۹۹درصد نداره
من به ادرس خودتون سفارش میدم.
بین ۲۰تا ۳۵روز معمولا میرسه دستتون.
پیگیری های لازم هم در پست شماره ۱ همین تاپیک توضیح دادم دوست عزیز.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام
قیمت نهایی که به من میدید ۱۱۵۵۰۰۰ هزار تومان هست. پول پست از ۴تومن تا ۲۰ تومان هست. گمرک هم باید بپرسید اما اغلب روی گوشی از ۱۲تومن تا ۵۰ تومن میشه که در پست ازتون یگیرن. بقیه جنساتونم پول گمرکی به احتمال ۹۹درصد نداره
من به ادرس خودتون سفارش میدم.
بین ۲۰تا ۳۵روز معمولا میرسه دستتون.
پیگیری های لازم هم در پست شماره ۱ همین تاپیک توضیح دادم دوست عزیز.
ممنون داداش
من زودتر میخوام برسه دستم (قبل از پایان ماه رمضون)
پست سریع تر بخوام چقدر درمیاد ؟

starunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
ممنون

این سؤال منم هست، اگر این طوری باشه می تونیم در صورت بی کیفیتی کالا و یا بی مسئولیتی فروشنده، کامنت منفی بذاریم و امتیاز پایین بدیم که خیلی تو فیدبکهاشون تاثیر داره و حالشون گرفته می شه:general105::D

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
این سؤال منم هست، اگر این طوری باشه می تونیم در صورت بی کیفیتی کالا و یا بی مسئولیتی فروشنده، کامنت منفی بذاریم و امتیاز پایین بدیم که خیلی تو فیدبکهاشون تاثیر داره و حالشون گرفته می شه:general105::D
نه با اکانت خودم خرید میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا