easytrading
Registered User
با تشکر از اعتمادتون. بله تایید میشه. دارم پرداخت ها رو انجام میدم.مبلغ 995 هزار تومان واریز شد ... خیلی ممنون![]()
با تشکر از اعتمادتون. بله تایید میشه. دارم پرداخت ها رو انجام میدم.مبلغ 995 هزار تومان واریز شد ... خیلی ممنون![]()
تمام خرید هاتون انجام شده دوست عزیزمبلغ 995 هزار تومان واریز شد ... خیلی ممنون![]()
زنگ بزنید پست مرکزی تهران قسمت مرسولات خارجی بگید کالاتون رفته گمرک اما مدت زیادیه مونده اونجا. بهتون شمارشو میدن که به گمرک زنگ بزنید ببینید جریان چیه. چون شاید ازتون یک توضیحی بخوان که تشخیص بدن چیهگمرگ تهران یا اداره پست باید زنگ زد
بسته شماست عزیز??مومن شما از کد رهگیری فهمیدید خیلی وقته مونده ؟؟ چند وقته مونده ؟بعد مگه گمرک تو خود پست نیست پس چنسو پست نگه داشته فکر کنم حاجی
فعلا یکمی صبر کنید ببینم تکلیف این دوتا چی میشه.نه مومن برای من نیست ولی از همین ها میخواستم سفارش بدم من این گمرک سر از .... در نمیاره بخدا
بله.کارمزد خودمم حساب کرده بودم.سلام خسته نباشید
برای سفارش کیبورد لپ تاپ اگه خاطرتون باشه میخواستم ببینم اون هزینه شما حساب کردید برام قیمت جنس بعلاوه حق خودتون بوده
پست از من چقدر میگیره برای اوردن در خونه و رسوندنش به من ممنون ازتون
که بیاد مشهد یا بیرجند
بلهبله.کارمزد خودمم حساب کرده بودم.
پست از ۴تومن تا ۲۰تومن میگیره. زیر ۵۰دلار رو اغلب ۴تومن میگیره(مورد اخیرا داشتم)
هرچی از این فروشنده خرید کنید تا فردا ساعت ۱۲ظهر ۱.۵درصد تخفیف میخوره. الان کالایی که میخواید خرید کنید ۱۹.۸۸ هست که با احتباس ۱.۵درصد تخفیف میشه ۱۹.۵۸http://www.aliexpress.com/item/FERR...6-F6A-F6E-F6H-F6S-F6V-F6Ve-F9/1374910927.html
اینو میخوام سفارش بدم ک فرمودین کپن هم دارین از فروشنده،یک چک مجدد کنید ... اینو نهایی کنین که فردا پرداخت رو بزنم و خرید رو انجام بدید برام فردا
جنس به نام خودتون ایران میادبله
خوب برای اینکه سفارش بدم همون لینک کافیه دیگه ؟بعد چند روز رو هم بهم بگید لطفا-واینکه شما تو امارات اجناس رو تحویل میگیرید و مجددا پست میشه ایران ؟
و نهوه پیگیری هم یک مختصر بگید...تکرار مکررات هم هست ولی خوب...
باشه پس سعی رو میکنم تا قبل 9 واریز کنم ک شما پرداخت رو بزنید برام بعد از واریز خبرشو چجوری به شما بدم ؟جنس به نام خودتون ایران میاد
مستقیم از چین میاد ایران
بعد از واریز تا ۳ساعت بعد خریدتون انجام میشه و رسد پرداخت علی اکسپرس بهتون داده میشه ۵روز بعد هم کد رهگیری رو میدم.
سلام.باشه پس سعی رو میکنم تا قبل 9 واریز کنم ک شما پرداخت رو بزنید برام بعد از واریز خبرشو چجوری به شما بدم ؟
سلامسلام
من 3 تا از این کلاه ها می خوام
http://www.aliexpress.com/item/ymcm...ancer-snapback-casual-hat-for/1922716000.html
اینا بیاد ایران گیر نمی دن ؟؟؟؟و هزینه آخرش چه قدر میشه ؟