- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزسلام بزرگوار
500 گرم عسل بدون موم بهار نارنج میخوام اگه هنوز هم 150 گرمی اشانتیون دارید یه مدل هم باهاش بفرستید ممنون می شم!
سلامت باشید!
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزسلام بزرگوار
500 گرم عسل بدون موم بهار نارنج میخوام اگه هنوز هم 150 گرمی اشانتیون دارید یه مدل هم باهاش بفرستید ممنون می شم!
سلامت باشید!
با سلام,پ.خ شد
واریز و خریدتون تائید میشهبا سلام،
برای ارسال 2 کیلوگرم عسل بهارنارنج، یک کیلوگرم عسل خارشتر و یک کیلوگرم عسل آویشن مبلغ مربوطه واریز شد (مجموعا چهارکیلوگرم).
شماره پیگیری 307096
ممنون خواهم بود از عسل های گون، چندگیاه، اسطوخدوس و کنار، از هرکدوم اشانتیون 150 گرمیشون رو جداگانه ارسال فرمایید تا اونها رو هم تست کنیم و اگه مورد پسند خانواده بودن در خریدهای بعدی از اونها خرید کنیم.
با سپاس
واریز و خریدتون تائید میشهبا سلام,
برای ارسال عسل خارشتر, بهار نارنج با موم, کنار خالص, چند گیاه, گشنیز و اسطوخطوس هر کدام 500 گرمی مبلغ مربوطه واریز شد. جمعا 3 کیلوگرم
شماره پیگیری : 82246341
من هم ممنون مشم اگر از عسل گون و خام و آویشن بتوانم تست کنم.
با تشکر فراوان
بقدری دوستان اینجا از بهار نارنج تعریف کردنند بیصبرانه منتظرم بیاد. لطفا حتما اسم عسل ها را بنویسید که دفعه بعد بدانم چه نوعی سفارش بدم :general406:
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا سلام،
برای ارسال 2 کیلوگرم عسل بهارنارنج، یک کیلوگرم عسل خارشتر و یک کیلوگرم عسل آویشن مبلغ مربوطه واریز شد (مجموعا چهارکیلوگرم).
شماره پیگیری 307096
ممنون خواهم بود از عسل های گون، چندگیاه، اسطوخدوس و کنار، از هرکدوم اشانتیون 150 گرمیشون رو جداگانه ارسال فرمایید تا اونها رو هم تست کنیم و اگه مورد پسند خانواده بودن در خریدهای بعدی از اونها خرید کنیم.
با سپاس
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا سلام,
برای ارسال عسل خارشتر, بهار نارنج با موم, کنار خالص, چند گیاه, گشنیز و اسطوخطوس هر کدام 500 گرمی مبلغ مربوطه واریز شد. جمعا 3 کیلوگرم
شماره پیگیری : 82246341
من هم ممنون مشم اگر از عسل گون و خام و آویشن بتوانم تست کنم.
با تشکر فراوان
بقدری دوستان اینجا از بهار نارنج تعریف کردنند بیصبرانه منتظرم بیاد. لطفا حتما اسم عسل ها را بنویسید که دفعه بعد بدانم چه نوعی سفارش بدم :general406:
سلام داداش منسلام استاد برزویان
عسلهاییکه چهارشنبه پست فرمودید ، الان رسید ( شنبه ساعت 13:50)
بسته بندی عالی بود ولی ده دقیقه طول کشید تا فقط یکی را باز کنم:general307::general307::general307:
به محض تست ، نتیجه اعلام میشود.
خدا قوت
خواهش می کنم من در خدمتمچه اطلاعات کاملی
موفق باشید
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام بزرگوار
سلامت باشید!
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبرای بار دوم 4 کیلو عسل خریداری شد.
با تشکر.
داداش نوش جونتونمحموله رسید. با سپاس از آقای برزوییان.
برای بار دوم 4 کیلو خرید داشتم. عسل توپ تر از قبل و بسته بندی در حد amazon.com :general601: