- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
داداش من واریز و خریدتون تائید میشهخرید عسل بهارنارنج و استخدوس از دوست عزیزمون
واریز انجام شد.
با ارزو موفقیت و رونق کسب و کار
سپاس
به امید خدا برای شما ارسال خواهد شد
داداش من واریز و خریدتون تائید میشهخرید عسل بهارنارنج و استخدوس از دوست عزیزمون
واریز انجام شد.
سپاس
واریزتون تایید میشه دوست عزیزبا توجه به تجربه خوب قبلی
1کیلو بهار نارنج
0.5 کیلو کنار
0.5 کیلو گشنیز
0.5 کیلو خارشتر
همشون بدون موم از اقای برزوییان خریداری شد
دستشون در نکنه
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استخرید عسل بهارنارنج و استخدوس از دوست عزیزمون
واریز انجام شد.
سپاس
سلام داداش نوش جونتونسلام,
امروز بسته ما رسید و همه چی عالی. بسته بندی خیلی خوب ومطمئن. از 8 نوع مختلف تست کردیم و همه خوب بودنند.
با تشکر از آقای برزویان عزیز :general406:
نوش جونتون دوست عزیزعسل من هم امروز رسید و خیلی هم عالی!
بهار نارنج خریدم و واقعا طعم جالبی داره و میشه یه کیلوش رو خالی خورد بدون این که دل آدم رو بزنه!
با خامه که دیگه محشر میشه!
به هر حال از لطف شما سرور گرامی آقای برزوییان کمال تشکر را دارم!
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا توجه به تجربه خوب قبلی
1کیلو بهار نارنج
0.5 کیلو کنار
0.5 کیلو گشنیز
0.5 کیلو خارشتر
همشون بدون موم از اقای برزوییان خریداری شد
دستشون در نکنه
واریزتون تایید میشه دوست عزیزهزینه یک کیلو بهارنارنج و کرایه به حساب ملتتون واریز شد
خرید اولمه و منتظر اشانتیون مخصوتونم هستم
داداش گلم خیلی خوشحالم که عسل ها باب میلتون شدهچهار كيلوگرم عسل به همراه چهارنوع اشانتيون مختلف به دستم رسيد.
بسته بندى مناسب و ايمن و ارسال بلافاصله وبدون تاخير، جاي تقدير و تشكر فراوان داره.
در مورد كيفيت عسلها هم كه به اندازه كافى اينجا صحبت شده و نيازى به توصيف مجدد كيفيت نيست.
البته اين عسلهاى جناب برزويان يه ايراد دارن كه مطمئنم ايشون هيچ وقت اين ايرادو رفع نميكنه.
اونم اين كه وقتى يه قاشق ازشون ميخورى كه طعمشونو تست كنى، اراده ى توقف ادامه خوردن عسل در همون قاشق اول بطور كامل از بين ميره و شما وقتى به خودت مياى كه كل ١٥٠ گرم اشانتيون بطور كامل خورده شد و رفت پى كارش
ينى ديروز اگه عسلها رو از جلوى خانواده برنميداشتم يحتمل كل چهاركيلو و ششصد گرم عسل همون ديروز تموم شده بود!!
اون عسل خارشتر خام كه ديگه هيچچچى ى ى ، اصلا عصاره ى حياته انگار.
البته طبيعيه كه پسند عطر و طعم عسل كاملا سليقه اى هست اما بنظر من كه اين خارشتر خام خيلى معطر و لذيذ هست.
نكته اى كه خيلى برام خوشايند بود برگه هاي حاوى اطلاعات مفيد در مورد خواص و محل برداشت عسل بود كه به همراه عسلها ارسال شده بود. اين كاريه كه تو كشور ما خيلى متداول نيست و معمولا فروشنده هاى كالا و خدمات علاقه اى به خدمات اضافه تر ندارن و از جناب برزويان به دليل ارسال اين اطلاعات تشكر ميكنم.
اميدوارم خداوند به كسب و كار ايشون بركت بيشتر بده و زنبورهاشون سالم و سرحال به توليد عسل معطر و خوش طعم ادامه بدن
من در خدمتم داداش منیه طوری تعریف کردن بقیه که من 100 % واجب شد یکی دو کیلو تستی بخرم ازشون.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استهزینه یک کیلو بهارنارنج و کرایه به حساب ملتتون واریز شد
خرید اولمه و منتظر اشانتیون مخصوتونم هستم