arashmolii
Registered User
- نوشتهها
- 291
- لایکها
- 24
جناب پررنگ ترین عسلی که دارین اسمش چیه و قیمت 500 گرمی؟
ممنون داداش من از ثبت خریدتان در تاپیکیه کیلو عسل و گرده گل سفارش داده شد با تشکر از اقای برزویان عزیز
سلام آقای برزویان قیمت 3.5 کیلو عسل مومدار بهارنارنج (2.5 کیلو) و آویشن 1 کیلو رو برام بفرستین
درود
4 کیلو عسل و بره موم و گرده گل سفارش دادم
با تشکر از محبت شما
نیم کیلو عسل خار شتر(خام) + نیم کیلو بهار نارنج موم دار سفارش داده شد. بی صبرانه منتظرم به دستم برسه تست کنم. با تشکر....
سلام خدمت اقای برزوییان عزیز .
3هفته پیش از شما از طریق مسیج خرید کردن و واقعا راضی هستم بعد از مدتها یه عسل درست حسابی خوردم و انشاالله باز هم مزاحمتون میشم.
با سلام و احترام به جناب برزویان عزیز
از طریق اس ام اس ازتون خرید نمونه داشتم و عسلاتون عالیه. سفارش بیشتر در راهه. فقط میخواستم بدونم ارسال رایگانتون برای خرید بیش از 3.5 کیلو فقط تا عید قربانه؟
یه تمهیداتی برای ارسال رایگان میگذاشتید خیلی عالی میشد
بنده برای دومین بار هست که سفارش دادم. این بار هم نیم کیلو بهار نارنج و نیم کیلو آویشن. ممنون از زحمات دوست عزیز جناب برزویان
سلام اقای بروزیان.
برای سفارش دوم هزینه رو کارت به کارت کردم.از طریق sms هم هماهنگ کردم.با تشکر کیفیت عسل ها بالاست و لزیز بار اول که خیلی لذت بردم.بعد از سالها یه عسل خوب بدستم رسید.بازم ممنون و انشااله موفق باشید
سلام داداش من جواب سولات شما پ خ شدسلام اقای برزویان یه سوال داشتم.رنگ عسل به چه چیزی بستگی داره?مثلا ما یه اشنا داریم عسل عسل گون میاره برای مغازش اما رنگش تیره هست غلظتش هم زیاده و خودش قبلا زنبور داری داشته میشناسه عسل رو جوری که عسلهای شمارو که نشونش دادم رس بسته رو تا از دور دید گفت عالیه اصلیه از عسل گون شما هم خورد گفت کیفیتش خیلی خوبه حای احتیاج به ازمایش هم نداره.فقط نمیدونم چرا رنگ ها اینقدر فرق داره یعنی گونی که تو خوزستانه با مشهد فرق داره?
با سلام و احترام به جناب برزویان عزیز
از طریق اس ام اس ازتون خرید نمونه داشتم و عسلاتون عالیه. سفارش بیشتر در راهه. فقط میخواستم بدونم ارسال رایگانتون برای خرید بیش از 3.5 کیلو فقط تا عید قربانه؟
یه تمهیداتی برای ارسال رایگان میگذاشتید خیلی عالی میشد
سفارش من هم رسید
عسل عالی و بسیار با کیفیت
خیلی ممنون از جناب برزویان
من که مشتری دائمی شدم