esfahanweb
Registered User
بهترین عسل شما برای معده های حساس کدومه؟؟
بنده هم یک کیلو عسل و ۱۰۰ گرم گرده کوهستان تهیه کردم ممنون از جناب برزویان بابت لطفشون و اشانتیون خیلی خوبشون
سلام
امروز ثبت سفارش انجام شد .
از آقای برزوئیان به خاطر پاسخگویی سریع بسیار متشکرم .
[FONT=&][FONT=&]([/FONT]سفارش سوم [FONT=&]sihing.farzam[/FONT] مقدار سفارش7.7 کیلو+ اشانتیون [FONT=&])[/FONT][FONT=&]
[/FONT]
ضمن تشکر از آقای برزویان سفارش عسل داده شد و واریز انجام گرفت به محض رسیدن نتیجه رو اعلام خواهم کرد سرفراز و زنده باشید
من هم 1 کیلو عسل گون سفارش دادم و هزینه اش رو واریز کردم. منتظر ارسال هستم.
سلام دوست من براتونبهترین عسل شما برای معده های حساس کدومه؟؟
سلام. سفارش بنده امروز صبح رسید . بسته بندی بسیار خوب بود.کیفیت عسل هم عالی بود .ممنون از وقتی که صرف کردید.[FONT=&]مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای[/FONT][FONT=&] شما[/FONT][FONT=&] دوست عزیز[/FONT] پیام خصوصی [FONT=&]شد [/FONT]![]()
سلام. سفارش بنده امروز صبح رسید . بسته بندی بسیار خوب بود.کیفیت عسل هم عالی بود .ممنون از وقتی که صرف کردید.
خرید شما +ادرس+مبلغ واریزی تایید میشهبا سلام جناب برزویان
سفارش یک کیلو عسل بهارنارنج +150 گرم عسل اسطوخدوس داده شد و پول به حساب شما کارت به کارت اینترنتی انجام شد ادرس هم ارسال شد
با تشکر از شما
[FONT=&]مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای[/FONT][FONT=&] شما[/FONT][FONT=&] دوست عزیز[/FONT] پیام خصوصی [FONT=&]شد [/FONT]با سلام جناب برزویان
سفارش یک کیلو عسل بهارنارنج +150 گرم عسل اسطوخدوس داده شد و پول به حساب شما کارت به کارت اینترنتی انجام شد ادرس هم ارسال شد
با تشکر از شما
1کیلو عســـــــــــــل مـــمتاز + 150گرم عسط خـــار شتر سفارش دادم.
سرعت عملشون در پاسخگویی عالیه.
ایشالا عسل که به دستم رسید میام در مورد کیفیت عسلشون هم مینویسم. هرچند مطمینم که عسلشون حرف نداره![]()
مرسی عزیز.[FONT=&]مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای[/FONT][FONT=&] شما[/FONT][FONT=&] دوست عزیز[/FONT] پیام خصوصی [FONT=&]شد [/FONT]![]()
مرسی عزیز.
![]()
برای مرتبه سوم در دو ماه سفارش 4 و 5 و 7.7 کیلویی دادم.
من که هر چی تعریف از عسل آقای برزویان بکنم شاید خیلیا بگن داره زیادی پیاز داغش رو زیاد میکنه.بزار بگن و این عسل رو نخورن.
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستی.
خوردن عسل آفای برزویان واقعن لیاقت و شانس میخواد.
7 کیلو و 700 گرم عسل سفارش دادم.اولا که یک روزه رسید تهران! دوما بیا ببین چه عسلی.قوت غالب ما از برنج شده عسل.صبحونه و شام خامه عسل و کره عسل میخوریم.چای هامون هم با عسل شیرین میکنیم.مصرف قند و شکر خونه ما دقیقا صفر شده.
بازم آقای برزویان شرمنده کردند و یک کیلو عسل گرون قیمت برای ما اشانتیون فرستادن که نشان از لارجی و رئوفت ایشان داره.