esfahanweb
Registered User
بهترین عسل شما برای معده های حساس کدومه؟؟
بنده هم یک کیلو عسل و ۱۰۰ گرم گرده کوهستان تهیه کردم ممنون از جناب برزویان بابت لطفشون و اشانتیون خیلی خوبشون
سلام
امروز ثبت سفارش انجام شد .
از آقای برزوئیان به خاطر پاسخگویی سریع بسیار متشکرم .
[FONT=&][FONT=&]([/FONT]سفارش سوم [FONT=&]sihing.farzam[/FONT] مقدار سفارش7.7 کیلو+ اشانتیون [FONT=&])[/FONT][FONT=&]
[/FONT]
ضمن تشکر از آقای برزویان سفارش عسل داده شد و واریز انجام گرفت به محض رسیدن نتیجه رو اعلام خواهم کرد سرفراز و زنده باشید
من هم 1 کیلو عسل گون سفارش دادم و هزینه اش رو واریز کردم. منتظر ارسال هستم.
سلام دوست من براتونبهترین عسل شما برای معده های حساس کدومه؟؟
سلام. سفارش بنده امروز صبح رسید . بسته بندی بسیار خوب بود.کیفیت عسل هم عالی بود .ممنون از وقتی که صرف کردید.[FONT=&]مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای[/FONT][FONT=&] شما[/FONT][FONT=&] دوست عزیز[/FONT] پیام خصوصی [FONT=&]شد [/FONT]
سلام. سفارش بنده امروز صبح رسید . بسته بندی بسیار خوب بود.کیفیت عسل هم عالی بود .ممنون از وقتی که صرف کردید.
خرید شما +ادرس+مبلغ واریزی تایید میشهبا سلام جناب برزویان
سفارش یک کیلو عسل بهارنارنج +150 گرم عسل اسطوخدوس داده شد و پول به حساب شما کارت به کارت اینترنتی انجام شد ادرس هم ارسال شد
با تشکر از شما
[FONT=&]مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای[/FONT][FONT=&] شما[/FONT][FONT=&] دوست عزیز[/FONT] پیام خصوصی [FONT=&]شد [/FONT]با سلام جناب برزویان
سفارش یک کیلو عسل بهارنارنج +150 گرم عسل اسطوخدوس داده شد و پول به حساب شما کارت به کارت اینترنتی انجام شد ادرس هم ارسال شد
با تشکر از شما
1کیلو عســـــــــــــل مـــمتاز + 150گرم عسط خـــار شتر سفارش دادم.
سرعت عملشون در پاسخگویی عالیه.
ایشالا عسل که به دستم رسید میام در مورد کیفیت عسلشون هم مینویسم. هرچند مطمینم که عسلشون حرف نداره
مرسی عزیز.[FONT=&]مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای[/FONT][FONT=&] شما[/FONT][FONT=&] دوست عزیز[/FONT] پیام خصوصی [FONT=&]شد [/FONT]
مرسی عزیز.
برای مرتبه سوم در دو ماه سفارش 4 و 5 و 7.7 کیلویی دادم.
من که هر چی تعریف از عسل آقای برزویان بکنم شاید خیلیا بگن داره زیادی پیاز داغش رو زیاد میکنه.بزار بگن و این عسل رو نخورن.
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستی.
خوردن عسل آفای برزویان واقعن لیاقت و شانس میخواد.
7 کیلو و 700 گرم عسل سفارش دادم.اولا که یک روزه رسید تهران! دوما بیا ببین چه عسلی.قوت غالب ما از برنج شده عسل.صبحونه و شام خامه عسل و کره عسل میخوریم.چای هامون هم با عسل شیرین میکنیم.مصرف قند و شکر خونه ما دقیقا صفر شده.
بازم آقای برزویان شرمنده کردند و یک کیلو عسل گرون قیمت برای ما اشانتیون فرستادن که نشان از لارجی و رئوفت ایشان داره.