آقا سلام. شرمنده من می خواستم یک کیلو عسل بهار نارنج سفارش بدهم. امکانش هست لطفاً راهنماییم بفرمایید که چکار باید انجام بدهم؟
بنده از جناب برزویان یک کیلو عسل بهار نارنج سفارش دادم که ایشان هم لطف کردند فرمودند همراه با عسل 150 گرم عسل خارشتر نیز ارسال می فرمایند.
خریدتان تایید میشهبنده اینا رو از ایشون خریده ام قراره برام بفرستند:
- یک کیلویی بهار نارنج
- نیم کیلویی آویشن
نوش جونت داداش منسفارش 4 کیلو ماهم دیروز رسید. عسل ها حرف نداره. نمیدونم اینایی که بیرون میفروشن چیه اما تفاوت عسل ایشون محسوسه.
من به ترتیب از 1.گون، 2.بهار نارنج، 3.آویشن خوشم اومد.
بسته بندی هم خیلی مناسب بود.
با تشکر از جناب برزوییان.
سلام خدمت شما
دو تا سوال از شما داشتم.
1. این عسل ممتاز دقیقا کدوم عسل میشه؟ و چی هست؟
2. من برای اولین بار می خوام از شما خرید کنم. شما کدوم نوع رو برای شروع پیشنهاد می کنین؟
بسیار ممنون.
بنده اینا رو از ایشون خریده ام قراره برام بفرستند:
- یک کیلویی بهار نارنج
- نیم کیلویی آویشن
مقدار 2.5 کیلو از عسل های ممتاز ،آویشن ،گون ،بهار نارنج و خارشتر از جناب آفای بروزیان خریداری شد.ومنتظر ارسال هستم
بنده یک کیلو عسل بهار نارنج از جناب برزویان خرید کردم که امروز به دستم رسید. اولاً که بسته بندی بسیار عالی و در کمال دلسوزی بود. خیلی خوب بسته بندی شده بود که باید از ایشان تشکر کنم. دوماً عسل که طعمش فوق العاده بود. به خصوص بوش. خیلی خوشمزه بود گفتم یک قاشق برای تست بخورم جاتون خالی دیدم 4-5 تا قاشق خوردم. دیدم اینطوری باشه عسل به یک روزم نمی رسه. واقعاً جناب بروزیان عزیز از شما ممنون و سپاسگزارم. خیلی عالی و بدون نقص. در ضمن ارسال هم بسیار سریع بود و دو روزه به دست بنده رسید.
مقدار 2.5 کیلو از عسل های ممتاز ،آویشن ،گون ،بهار نارنج و خارشتر از جناب آفای بروزیان خریداری شد.ومنتظر ارسال هستم