- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
خوشحالم راضی بودید دوست عزیزعسل شما به دست من رسید. خیلی ممنون . کیفیت عالی هست و همه خانواده پسندیدن
به شما فید + داده خواهد شد.
همیشه شاد و شیرین کام باشید
خوشحالم راضی بودید دوست عزیزعسل شما به دست من رسید. خیلی ممنون . کیفیت عالی هست و همه خانواده پسندیدن
به شما فید + داده خواهد شد.
خریدتون تایید میشه دوست عزیزیک کیلو عسل بهارنارنج +اشانتیون عسل چند گیاه خریداری شد و مبلغ انلاین پرداخته شد منتظر ارسال هستم،اگر کیفیتش خوب باشه همیشه مشتری ایشون میشم
باتشکر از دوست عزیز اقای برزویان
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استیک کیلو عسل بهارنارنج +اشانتیون عسل چند گیاه خریداری شد و مبلغ انلاین پرداخته شد منتظر ارسال هستم،اگر کیفیتش خوب باشه همیشه مشتری ایشون میشم
باتشکر از دوست عزیز اقای برزویان
خوشحالم راضی بودید دوست عزیزبسته بنده رسید
بسیار عالی و با کیفیت
درود و روز خوشمرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری : 35176000011900264495
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
خریدتون تایید میشه دوست عزیز1 کیلو عسل + اشانتیون خریداری شد
منتظر ارسال
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزبا سلام
میشه لطفا بفرمایید از بین عسل های شما کدوم نوعش برای کسی که در بستر خوابیده و بیمار هست، مقوی تر هست و کمک به بهبودی زخمهایش میکند ( یه جورایی خاصیت درمانی بیشتر دارد؟)؟
با تشکر
سلام دوست عزیزعسل چه گیاهی هست؟
سلام دوست عزیزدرود و روز خوش
عسل ما هم رسید، مثل همیشه بسته بندی محکم و عالی بود.
کیفیت عسلها هم مثل تجربیات قبلی که از عسل برزویان داشتم خیلی خوب بود. تا قبل از آشنایی با عسلهای برزویان فقط یک طعم و بوی کلیشه ای از عسل رو در ذهن داشتم و تجربه کرده بودم، اما از زمان آشنایی با عسلهای برزویان طعم ها و بوهای متفاوتی رو از عسل تجربه کردم و هرکدوم در نوع خودش بسیار عالی و با کیفیت بودن. به دوستان هم پیشنهاد میکنم که حتما عسلهای آقای برزویان رو تجربه کنند و از طعم و کیفیت عسل واقعی لذت ببرن.
در پایان یک سوال هم از جناب برزویان داشتم، اگر ممکنه درباره عسل ممتاز بیشتر توضیح بدین و اینکه زنبورها برای تولید این عسل بیشتر از چه گیاهانی تغذیه کردند. چون طعم خاص و گیرایی داره و بیشتر به سمت طعم گیاهان دارویی گرایش داره.
با سپاس
تایید میشه.اگر ممکنه درباره عسل ممتاز بیشتر توضیح بدین و اینکه زنبورها برای تولید این عسل بیشتر از چه گیاهانی تغذیه کردند. چون طعم خاص و گیرایی داره و بیشتر به سمت طعم گیاهان دارویی گرایش داره.
سپاس داداش منتایید میشه.
عسل ممتاز جناب برزویان غلظت بالا و طعم منحصربفردی نسبت به بقیه عسلهاشون داره.
تو سفارش قبلیم مقداری عسل ممتاز سفارش داده بودم از اعضای خانواده هرکسی تست کرد به این نکته اذعان داشت که عطر و طعم عسلهای دارویی تو این عسل خودنمایی میکنه.