- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
خریدتون تایید میشه داداش منسلام
امشب دو کیلو عسل ( چند گیاه + ممتاز) از جناب برزویان خریداری شد.
با تشکر
بسته شما به امید خدا آماده وارسال خواهد شد .
خریدتون تایید میشه داداش منسلام
امشب دو کیلو عسل ( چند گیاه + ممتاز) از جناب برزویان خریداری شد.
با تشکر
خریدتون تایید شد دوست عزیزچهار کیلو عسل امشب از جناب برزویان خریداری شد . منتظریم که ارسال بشه ، با تشکر .
نوش جونتون داداش منسلام جناب برزویان
سفارشم امروز رسید
هم آویشن و هم بهارنارنج عالی بودن
از عسل کنار هم که دیگه لازم نیست تعریف کنم ؟
من تا حالا و طی سفارشهای قبلیم آویشن + بهارنارنج + ممتاز + چندگیاه + کنار رو از اقای بروزیان عزیز خریداری کردم
تو همه این موارد عسل کنارشون یه چیزه دیگس. این عسل به قدری خوشمزس که من طی یک هفته یک کیلو از این عسل میخورم
حیف که فقط قیمتش یجوریه نمیشه در اوزان سنگین وزن سفارش داد
حتما به دوستانی که تست نکردن پیشنهاد میکنم واسه یکبار هم که شده عسل کنار جناب بروزیان رو تست کنن.
مجددا بابت همه چی ممنونم ( راهنمایی قبل از خرید و اشانتیون و بسته بندی و ... )
امتیاز بازارچه هم لحاظ شد
ارادتمند...
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا سلام
میشه لطفا بفرمایید از بین عسل های شما کدوم نوعش برای کسی که در بستر خوابیده و بیمار هست، مقوی تر هست و کمک به بهبودی زخمهایش میکند ( یه جورایی خاصیت درمانی بیشتر دارد؟)؟
با تشکر
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است1 کیلو عسل + اشانتیون خریداری شد
منتظر ارسال
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استچهار کیلو عسل امشب از جناب برزویان خریداری شد . منتظریم که ارسال بشه ، با تشکر .
نوش جان داداش گلماقا عسل بهار نارنج ما رسید خییییییییییییلی فوق العاده بود دستت درد نکنه به همه پشنهاد میکنم بخرن
سلام دادش منبا سلام خواستم سوالی بپرسم عسل موم دار خاصیتی داره کلا ؟! چون شنیدم موم عسل مصنوعی هستش و تولید کننده اونو داخل خانه زنبور میزاره که سریع بره برای تولید عسل نه موم ! البته جسارت نباشه میخواستم بدونم برای شما طبیعی هست یا مصنوعی؟ چون بیشتر موم های تو بازار پارافین سرطان زا هستش به جای مفید بودن فقط ضرر داره!!!!
███خواص دارویی و درمانی گرده گل + طریقه مصرف ادامه مطلب...███ممنون از جوابت فقط یک سوال دیگه یادم رفت این گرده کوهستان چیه ؟ تو سایتت و همچنین عکسایی گه گذاشتی مثل تخم گیاه میمونی تا عسل ببخشید من اشتباه میکنم چجوریه مصرف و خواصش ؟!
سلام داداش منسلام جناب برزویان
سفارش بنده امروز رسید
عسل کنار واقعا عالی بود . یک طعم خاصی داره که من تاحالا این طعم رو تست نکرده بودم .
فقط یکم قیمت جوریه که در حد تست میشه گرفت
بوی عسل بهارنارنج هم عالی بود
امتیاز بازارچه هم لحاظ شد .
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسفارش جدید :
نیم کیلو عــــــســـــل آویــــــشـــــن حرارت ندیده
نیم کیلو عسل خارشتر خام
نیم کیلو هم عـسـل کُنار خالص خام
نیم کیلو هم عــســل گــون صــاف
با سپاس فراوان