- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
خوشحالم که شما هم راضی بودید دوست عزیز8 کیلو خریداری شد..بسته ها منظم و ارسال سریع ..
مرسی
بازم امری داشتین من در خدمتم
خوشحالم که شما هم راضی بودید دوست عزیز8 کیلو خریداری شد..بسته ها منظم و ارسال سریع ..
مرسی
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام
یک سفارش خدمت دوستمون ارسال شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام وقت بخیر
نیم کیلو بهار نارنج نیم کیلو چندگیاه و 150 گرم کنار،سفارش بنده بوده به عنوان اولین خرید،امیدوارم دوباره تکرار بشه خرید
تشکر از شما
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام . خرید دوم هم انجام شد.باتشکر
- آویشن, نوع: صاف, 0.5 کیلو 24000.تومان
- بهارنارنج, نوع: صاف, 0.5 کیلو 28500.تومان
- ارده عسل ممتاز, نوع: صاف, 0.5 کیلو 23000.تومان
- هدیه : چندگیاه
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام خدمت همه ی دوستان عزیز
سلام و خدا قوت ویژه خدمت آقای برزویان
طبق دفعات پیشین عسل سفارش داده شد، بهارنارنج، خارشتر، اویشن و چند گیاه
بیصبرانه منتظریم تا عسلهای عزیز و دوست داشتنی به دستمون برسن.
عسلها، عسلهای خوشحالی هستند و روح آدم رو شاد میکنن، من این حس رو واقعا ازشون میگیرم
سلام دوست عزیزسلام
۵ نوع عسل گون،کنار،ارده عسل، آویشن٬ بهارنارنج جمعاً به میزان ۲.۵ کیلو عسل به همراه ۱۰۰ گرم گرده گل و اشانتیون عسل چندگیاه و گشنیز سفارش داده شد.
ممنون از جناب برزویان عزیز
سلام داداش گلمسلام مجدد
عسلهای ما رسید
خیییلییی زود رسید این بار
ذوق زده شدم
انتظار نداشتم
همه چیز مثل همیشه عالی و خوب بود
ان شاء الله کسب و کارتان روز به روز پررونق تر بشه
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام
۵ نوع عسل گون،کنار،ارده عسل، آویشن٬ بهارنارنج جمعاً به میزان ۲.۵ کیلو عسل به همراه ۱۰۰ گرم گرده گل و اشانتیون عسل چندگیاه و گشنیز سفارش داده شد.
ممنون از جناب برزویان عزیز
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزسلام طعم انواع عسل ها هم تفاوتی دارن؟ والا ما میخوایم عسل بگیریم فقط میگیم فلان قد عسل میخوام. تنها آپشنی هم که فروشنده بهمون میده اینه که عسلو میتونیم با موم و بدون موم بگیریم
برای کسایی که قندشون بالا هست چه نوعی رو پیشنهاد میکنید؟