mohsen3544
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 2
سلام من هم میخوام عسل خریداری کنم امکانش هست بگید بهترین عسلی ه موجود دارین چیهست و قیمتشو اعلام کنید سپاسگزارم
سلام دوست عزیزسلام من هم میخوام عسل خریداری کنم امکانش هست بگید بهترین عسلی ه موجود دارین چیهست و قیمتشو اعلام کنید سپاسگزارم
سلام دوست عزیزدو عدد عسل از جناب برویان خریداری شده
ایشون خیلی عالی به تمام سوالهای بنده جواب دادن
بسته بندی خیلی عالی بود
اما بنده با توجه به عسلهای دیگه که مصرف کرده بودم اگر بخوایم به این عسل ها نمره بدم با کمال احترام
به بهار ناریج از 100 70
و چند گیاه از 100 80
تشکر فراوان
سلام داداش منیک کیلو عسل بهار نارنج از آقای برزویان سفارش دادیم
امیدوارم مشتری دائمی ایشون بشیم
سلام دوست عزیزمقداری عسل چند گیاه و چند نوع عسل برای تست خریداری شد از جناب برزویان.
عسلها در بسته بندی خوب و مناسب همراه با مقادیری اطلاعات لازم برای اگاهی از خواص عسلهای مختلف در بسته بود که جای تشکر داره.
برای ما گیلانی ها که معمولا عسلهای منطقه اردبیل و سبلان استفاده میکنیم کمی بوی عسلها تند هست ولی طعمشون عالی هست. دلیل عطر تند عسلها رو نمیدونم شاید بخاطر منطقه ی متفاوت یا خالص تر بودن عسل های جناب برزویان هست.
بهرحال بنده از خریدم راضی هستم و مطمئنا باز هم از ایشون عسل خریداری خواهم کرد.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استیک کیلو عسل بهار نارنج از آقای برزویان سفارش دادیم
امیدوارم مشتری دائمی ایشون بشیم
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسفارش 7 ام
مبلغ 366 برای 7 کیلو واریز شد
سلام دوست عزیزسلام
سفارش ما هم رسید (یک کیلو بهار نارنج) ولی متاسفانه مزه قند میده و گلو رو اذیت میکنه و خیلی هم رقیقه به نسبت عسل های بازار
یه اشانتیون عسل کُنار خالص هم بود ولی فقط اسمش خالصه وگرنه ما که فرقی احساس نکردیم با عسل های بازار البته از بهار نارنج بهتر بود
در کل رضایت بخش نبود طعم عسل ها با توجه به این که مثلا داریم از زنبوردار میخریم!
موفق باشید