سلام
سفارش ما هم رسید (یک کیلو بهار نارنج) ولی متاسفانه مزه قند میده و گلو رو اذیت میکنه و خیلی هم رقیقه به نسبت عسل های بازار
یه اشانتیون عسل کُنار خالص هم بود ولی فقط اسمش خالصه وگرنه ما که فرقی احساس نکردیم با عسل های بازار البته از بهار نارنج بهتر بود
در کل رضایت بخش نبود طعم عسل ها با توجه به این که مثلا داریم از زنبوردار میخریم!
موفق باشید
دوست عزیز عسل بهارنارنج ذاتا شُله. این خصیصه این عسله. من و همکارانم که 5-6 نفر هستیم مصرف کننده مداوم و قدیمی عسل هستیم در نتیجه در مورد خواص هر نوع عسل اطلاعات نسبی داریم. ما اونقدر وسواس داریم روی عسل که تا همین اواخر قبل از خرید از هر فروشنده نیم کیلو نمونه می گرفتیم و می فرستادیم آزمایشگاه انالیزر بشه و درصد ساکارز و درصد قندهای احیاکننده و نسبت فروکتوز به گلوکز و PH و اسیدیته و رطوبت عسل مشخص بشه و اگر نتیجه رضایتبخش بود میزان بیشتر سفارش میدادیم. غلظت عسل های مختلف هم با هم تفاوت داره مثلا شما اگر عسل کنار بگیرید متوجه سفت بودنش میشید. عذر میخوام که دخالت کردم خواستم راهنمایی کرده باشم.
توی محل ما یه مغازه کوچکی هست که در واقع عسل فروشیه ولی در کنارش روغن زیتون و روغن کنجد هم عرضه میکنه. در حضور مشتری روغن کنجد میگیره و هر روز هم دستگاه روغنگیری رو با بخار استریل میکنه به همین دلیل من بصورت مرتب هر هفته میرم و نیم لیتر روغن ازش میگیرم. بخاطر رفت و آمد زیاد دیگه تقریبا همدیگه رو می شناسیم. چند روز قبل که رفته بودم روغن بگیرم فروشنده ازم سوال کرد که آیا عسل مصرف میکنم و توصیه کرد عسل هاشون خیلی خوبه و طبیعی هست و ... عسل بهارنارنج رو تست کردم. خوب بود ولی نه دقیقا به خوبی عسلی که آقای برزویان برای ما فرستادن. ولی در مجموع عسل خوبی بود و همینطور خیلی رقیق و آبکی که خصیصه عسل بهارنارنج هست. قیمت این عسل هم تو محل کیلویی 70 هزار تومن. بدون موم و صاف شده و در بسته بندی مشابه