بله داداش من خریدتان تایید میشه1کیلو عسل آویشن + 0.5 کیلو عسل بهارنارنج + هزینه ارسال خدمتتون واریز کردم.
پ.خ شدسلام
برای کسی که درد مفصل ( زانو درد ، آرتروز ) داره چه عسلی رو پیشنهاد میکنید ؟ لطفا پیشنهاد با دلیل و پشتوانه علمی یا تجربی باشه .
ممنونم
برای شما هم پ .خ شدچطور عسل آویشن میگیرین؟مگه زنبور نمیره از همه جور گل گرده میاره؟تصاویر زنبورستانی که گذاشتین هم که کوه و بیابون هست
سلام.من بار اوله میخام خرید کنم یه جورایی برای تست که اگه خوب بود مشتری بشیم باید چکارکنم حالا؟
چطور عسل آویشن میگیرین؟مگه زنبور نمیره از همه جور گل گرده میاره؟تصاویر زنبورستانی که گذاشتین هم که کوه و بیابون هست
با سلام دوست عزیز
من واسه پسرم میخوام چون آسم داره ممنون میشم راهنمایی کنین
این مورد رو برای منم میشه بی زحمت پ خ کنید
ممنون.منتظریم برسه یه صبحونه توپ باهاش بزنیمداداش من جزییات خرید رو براتون به صورت پ.خ ارسال کردم
سلام داداش من صندوق پیام شما پر شدهبا سلام دوست عزیز
من واسه پسرم میخوام چون آسم داره ممنون میشم راهنمایی کنین
به امید خدا فردا ارسال میشهممنون.منتظریم برسه یه صبحونه توپ باهاش بزنیم
سپاس دوست من ، شما به من لطف داریدسلام دوستان
2 کیلو عسل بنده رسید طبق وعده و گفته های آقای برزویان از کیفیت بسیار خوبی بهرمنده کار ایشون و بنده راضی شدم و امیدوارم بقیه دوستان هم کیفیت و برتری عسل ایشون را تجربه کنن
امتیاز بازارچه هم جناب برزویان ثبت شد و در آخر خیلی خیلی متشکرم از لطف و بسته بندی خوبتون که جای هیچگونه حرف و حدیثی را نمیزاره منتظر تجربه بقیه عسل های شما هستم
موفق باشید
سلام.
آقا محموله رسید.
همه چه عالی بود.کیفیت و طعم واقعا عالی بود.
پ.خ شدسلام
لطفا در مورد نحوه صحیح مصرف عسل توضیح کوچکی بدید ( مطمئنا مصرف بیش از اندازه بازدهی نخواهد داشت ).
1 : چه میزان عسل در روز نیاز طبیعی بدن به حساب میاد ؟
2 : در چه زمانی از شبانه روز بهترین زمان مصرف به حساب میاد ؟
سپاسگذارم
سلام
برای کسی که درد مفصل ( زانو درد ، آرتروز ) داره چه عسلی رو پیشنهاد میکنید ؟ لطفا پیشنهاد با دلیل و پشتوانه علمی یا تجربی باشه .
ممنونم
خواهش میکنم داداش گلمعسل من هم به دستم رسید. (آویشن و بهارنارنج) کیفیت خوبی داشتند و از خریدم راضی هستم. ممنون از استارتر محترم
پ.خ شدسلام ما یه مغازه خرما و رطب فروشی داریم میخوایم برای تست یکی دو نمونه از عسل هاتون را سفارش بدیم مغازمون در شهر یزد هستش به نظرتون بهترین نمونه کدوما هستش که فروش بیشتری داره و طرفدار بیشتری داره و اینکه فعلا واسه تست کیفیت دو تا دونه عسل بخوایم چجوری ارسال میشه .
داداش من خریدتان تایید شدمن واسه بار دوم از ایشون خرید کردم بار اول از 4 نمونه خرید کردم که به نظرم بهترینشون آویشن بود که یه کیلو آویشن اینبار سفارش دادم البته اون موقع هنوز عسل ممتاز نبود واسه تست از عسل ممتاز هم ربع کیلو خریداری شد.با تشکر از آقای برزویان
محموله ما که شامل یک کیلو عسل بهارنارنج + اشانتیون با بهترین بسته بندی و سریعترین راه ممکن دستمون رسید.
با اولین تست، مزه واقعی عسل را چشیدیم
از فروشنده بزرگوار کمال تشکر را داشته و از خداوند منان خواستارم که در بهشت از عسل بهشتی به ایشان بچشاند.
من واسه بار دوم از ایشون خرید کردم بار اول از 4 نمونه خرید کردم که به نظرم بهترینشون آویشن بود که یه کیلو آویشن اینبار سفارش دادم البته اون موقع هنوز عسل ممتاز نبود واسه تست از عسل ممتاز هم ربع کیلو خریداری شد.با تشکر از آقای برزویان