با کسب اجازه از جناب برزویان عزیز خواستم در اینجا چند نوع شربت مقوی رو که با عسل تهیه میشه براتون قرار بدم.امیدوارم مفید واقع بشه
----------
تهیه انواع شربت با عسل :
--------------------------------------
شربت عسل (عسل محلول در آب ) ساده :
یک یا دو قاشق غذا خوری را در یک لیوان ولرم مخلوط کرده و بنوشید.
-------------------------------
شربت زعفران با عسل :
چند پر زعفران را با عسل و آب گرم مخلوط کرده و پس از خنک شدن میل نمایید.
این شربت برای سنگ کلیه ، سنگ صفرا ، رفع انسداد کبد و تسریع در زایمان طبیعی بسیار سودمند است.
-------------------------------
شربت زیره با عسل :
1 تا 5 گرم زیره سیاه را پودر نموده و با آب و عسل مخلوط و میل نمایید.
این شربت ضد نفخ ، ضد تشنج و تقویت کننده ی دستگاه سوهاضمه است.
-------------------------------
شربت نسترن با عسل :
20 تا 50 گرم پودرنسترن را با آب وعسل مخلوط نموده و میل نمایید.
این شربت برای کرم روده ، تقویت قلب ، سنگ کلیه ، دردمعده ، اسهال و کمبود ویتامین C مفید است.
-------------------------------
شربت شلغم با عسل :
شلغم را رنده نموده و با مقداری عسل و آب مخلوط کنید. این شربت بسیار مقوی می باشد.
این شربت جهت درمان سیاه سرفه و آسم مفید است.
-------------------------------
شربت آبلیمو با عسل :
یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.
این شربت ضد عطش، تب بر و ضد التهاب است.
-------------------------------
شربت سرکه و عسل :
از عسل و سرکه ترکیبی درست می کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است که اکسی مل نام دارد.
بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد.
-------------------------------
شربت آب پرتقال با عسل :
الف: نصف لیوان آب پرتقال و نصف آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه های یخ در آنمصرف نمایید.
ب: زرده تخم مرغ را هم زده و با یک لیوان آب پرتقال مخلوط و مقداری عسل و کمی خامه به آن افزوده مصرف نمایید.
می توانید از مخلوط کردن آب پرتقال و عسل هم شربت تهیه نمایید.
-------------------------------
شربت به لیمو با عسل :
نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده و در موقع مصرف یک پرتقال برای تزئین در لیوان می اندازیم.
-------------------------------
یک نوشیدنی لذیذ :
نصف لیوان آب سرد را با نصف لیوان آب پوره شاتوت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده و در آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده .
تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.
-------------------------------
شیر و عسل :
عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد.
بعضی از محققین تا کید می کنند که به مدت ۱۲ هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر و عسل و ویتامین استفاده نمود.
بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود.
مخلوط شیر وعسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصا اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده.
به آسانی هضم می گردد. چنانچه دو قاشق غذا خوری عسل را در یک لیوان شیر گرم حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.
-------------------------------
دکتر hay dak فردی که زندگیش را صرف تحقیق عسل و زنبور عسل نمود مدت سه ماه فقط یک لیوان شیر و ۱۰۰ گرم عسل غذای او بود
که بعد از این مدت .به جز مختصری کمبود ویتامین c، کوچکترین آثار و عوارض و ناراحتی در بدنش دیده نمی شد.