پ.خ شدژل رویال هم دارید؟چند؟
جواب سوالات شما پ.خ شدآقا اول جواب اینو بده: چطور عسل آویشن میگیرین؟مگه زنبور نمیره از همه جور گل گرده میاره؟تصاویر زنبورستانی که گذاشتین هم که کوه و بیابون هست
بعدم اینکه ظاهرا بهار نارنج از همه پر طرفدار تر هست نه؟ من 2 نوع میخوام...کودوما رو بخرم؟ بعدش چرا موم دارش گرون تر هست؟
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :با تشکر مبلغ مورد نظر واریز شد منتظر هستم
۹۴۹۱۵۷۸۴۶
جزئیات برای شما پ.خ شدبا سلام خدمت شما.
تازه امروز تاپيک شما رو ديدم.راستش تعداد صفحات خيلي زياده که بخوام همش رو بخونم.
بهترين عسل براي کسي که زخم معده و عثني عشر داره کدوم عسله؟اينکه طعمش چطوره؟و هر اطلاعاتي که لازم ميدونيد در اختيارم بذاريد.
براي پيشگيري از سرماخوردگي و درمان سرفه و... هم ممنون ميشم عسل مربوطه رو معرفي کنيد.
انشاءالله بعد از دريافت پاسخ شما ثبت سفارش نيز ميکنم.دوستان که خيلي از محصولات شما تعريف ميکنند.
با تشکر.
مرسوله مورد نظر ارسال شدمثل این که بهار نارنج از بقیه بیشتر طرفدار داره
یک کیلو میخوام برای تست
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :عسل آویشن + عسل بهار نارنج از جناب برزویان عزیز سفارش داده شد.
بی صبرانه منتظر رسیدن این عسل هستم...
این عکس قضیهش چیه؟
هیچ پیامی برای من نیومده!! دوباره بفرستین!
وجه موردنظرجهت خرید یک کیلوگرم عسل ممتاز به حساب واریز ومشخصات پ خ شد.
جناب برزويان سلام.
وجه خريد عسل به حساب شما واريز شد.مشخصات رو براتون PM کردم.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :جناب برزويان سلام.
وجه خريد عسل به حساب شما واريز شد.مشخصات رو براتون PM کردم.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :سلام خدمت آقای برزویان
مبلغ مورد نظر برای خرید 1 کیلو عسل بهارنارنج صاف واریز شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :سلام
وجه موردنظرجهت خرید یک کیلوگرم عسل ممتاز به حساب واریز ومشخصات پ خ شد.
سلام داداش منسلام جناب برزویان عسل بدستم رسید ممنون با بت بسته بندی عالیتون فقط زیاد با طعم عسل بهار نارنج حال نکردم
نوش جونتون داداش منعسل ها امروز به دستم رسید بسیار عالی بود مخصوصا بسته بندی
به همه دوستان توصیه میکنم یکبار هم شده خرید کنید