- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
سلام
برای تست میتونید برام 100 یا 50 گرم رایگان بفرستید؟
چون پدرم گیر داده که اول تست کنیم بعد خرید کنیم
آدرس بدم برای ارسال تست؟
سلام داداش من
شرایط براتون پ.خ شد
سلام
آدرس بدم برای ارسال تست؟
برای 4.5 کیلو
واریز شد
سلام جناب برزویان
من 5 کیلو عسل میخوام ، پس لطفا به تمام سوالاتم با دقت جواب بدید ، خریدم هم قطعی هست
1-فقط اینو بگم که حداقل یکیش یا شاید هم دوتاش میخوام رس کرده باشه (بُلوربُلور شده باشه ) شما اینطوری دارید ؟
2- کدوم عسل هاتون اینطوری هستند ؟ اسمشون رو بگید
3-از عکس ها که مشخص میشه خارشتر اینطوری هست درسته ؟
4-بعد من خام میخوام باشه ، یعنی گرما دیده نباشه ، همه نوع عسل هاتون خامش هم میفروشید ؟
5-عسل اسطخدوس ازش عکس نذاشته اید ، میشه یکی ازش عکس بذارید ببینم چه شکلیه ؟
6-عسل ممتاز که نوشته اید 63 تومان! ، از چه گل هایی هست ؟ و چرا گرون تره ؟
7-از همه عسل هایی که نوشته اید موجود دارید ؟ مثلا بهارنارنج دارید ؟
ممنون
سلام
آدرس بدم برای ارسال تست؟
جناب برزویان میشه جوابی که برای این دوستان فرستادین رو برای منم پ.خ کنید؟ ممنون میشم.
مبلغ مورد نظر برای خرید 1 کیلو عسل بهارنارنج به حسابتون واریز شد.
لطفا بررسی و تایید نمایید.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :با سلام، استاد بهترین عسل ها از نظر 1. طعم و 2. خواص چیا هستن؟ مرسی متشکر.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شدآقا فدای بال های زنبورات پست 1 رو یکم سبک کن بشه با این سرعت نجومی رویت ش کرد
موم تنها هم می فروشید؟
این سایزی هم برای فروش دارید؟
http://forum.persiantools.com/attac...429499d1376219112-asal-150-garami-rayegan.jpg
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شددوست عزیز دو کیلو دیگه می خوام پخ کردم منتظرم...
قبل از خوردن عسل برزویان خوب به همه چیز فکر کنید :blink:
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :برای 4.5 کیلو
واریز شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شدمبلغ مورد نظر برای خرید 1 کیلو عسل بهارنارنج به حسابتون واریز شد.
لطفا بررسی و تایید نمایید.
نوش جونتون داداش منسلام 4کیلو عسل خریداری شده +اشانتیون رسید فقط میتونم اینو بگم:
عسل= برزوییان
پ.خ شدیه سوال داشتم پ خ شدم منتظر جوابم
مبلغ 207000 تومان واریز شد ، جزئیات پ.خ شد
با تشکر
مجدد پ.خ شدنیم کیلو عسل خارشتر و نیم کیلو بهار نارنج سفارش داده شد و مبلغ واریز شد
سوالات مارو ج نمیدید تا ما هم خریدمون رو انجام بدیم(چند ساعت پیش پ خ شده)
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :با درودی دوباره خدمت آقای برزوئیان
سفارش نخست دریافت و بسیار مطلوب(از جنبه مزه عسل) بود و سپاس اینجانب را بابت سرعت و دقت در ارسال سفارش پذیرا باشید . بهر روی ، سفارش دیگری دارم که در طی یک پیام خصوصی محتوی و مشخصات را برایتان ارسال کردم.
امید دارم که داده ها بی کم و کاست باشد .
با سپاس دوباره
مهرداد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :نیم کیلو عسل خارشتر و نیم کیلو بهار نارنج سفارش داده شد و مبلغ واریز شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد :مبلغ 207000 تومان واریز شد ، جزئیات پ.خ شد
با تشکر
خواهش میکنم داداش منسلام خدمت آقای برزویان ، سفارش بنده رسید دستم 1 کیلو بهارنارنج - اول از بسته بندی که واقعا عالیه و بی نقص که حتی از ریختن یه قطره هم جلوگیری میکنه و بعد عطر و طعم فوق العاده عسل بهارنارنج که واقعا بیست بیست بیست . و در آخر باز از آقای برزویان بخاطر همه چیز تشکر میکنم موفق باشید
نوش جونتون داداش من بازم امری باشه من در خدمتمدرود
سفارش من هم امروز پس از دو روز رسید. 1 کیلو بهارنارنج + اشانتیون آویشن. مشخصه که جناب برزویان فردی بسیار متعهد و کاردرست هستن و این رو فقط از بسته بندی میشه فهمید به تنهایی، دیگه خود عسل ها که عالی بودن بماند. بسته بندی بسیار حرفه یی و ماهرانه + خود عسل ها که واقعا عالی بودن. خصوصا بهارنارنج که شیرینی و طعم بسیار خاص و ویژه ای داره و طبیعی بودن عسل رو قشنگ حس می کنه آدم. در یک کلام اگه می خواید بفهمید عسل طبیعی چطوریه حتما عسل برزویان رو میل نمایید.
با سپاس دوباره از آقای برزویان و تعهد و مسئولیت پذیری ایشان.
پ.خ شدبا سلام برای بیماران قلبی چه نوع عسلی مناسب است و ایا شما فروش حضوری هم دارید با تشکر