- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
نه دوست عزیز این امکان وجود ندارهسلام
دوستان عسل ها عالی هستن، شکنکنید
جناب برزویان امکانش هست عسل بهارنارنج غلیظ تر بشه در حد گون؟
چون محل تولید عسل بهار نارنج باغهای پرتقال و بهار نارنج در شمال هست و در فصل بهار برداشت می شه
که جدا از رطوبت شهد گلها که زنبور به کندو میاره خود هوا هم مرطوبه و علاوه بر اینها شهد زیادی هم توسط
زنبور ها به کندو میاد که زنبور ها نمیتوانند شهد رو 100% خشک کنند اما عسل گون در مناطق کوهستانی
و خشک تولید میشه و شهد گون در کوه هم غلیظ هست و زنبور ها هم دوباره رطوبت آن رو میگیرن به همین
خاطر گون از بهار نارنج غلیظ تره
دوست عزیز تعجب میکنم عسل بهار نارنج که گرونتر از بقیه عسلهاست و طعمش هم از همه بهتره چرا قیمتش کمتر از بقیه انواع عسلهاست ؟
دوست من
برای تولید عسل بهار نارنج اگه همه عوامل ( آب و هوا خوب باشه . بارندگی نباشه . گل و گیاه هم باشه و زنبور ها خوب کار کنن و...)
ما می تونیم طی یک هفته از هر کندو حدودا 18 کیلو عسل بهار نارنج برداشت کنیم ولی برای تولید عسل های دیگه مثل خار شتر
اگه همه عوامل ذکر شده در بالا (آب و هوا خوب باشه . بارندگی نباشه . گل و گیاه هم باشه و زنبور ها خوب کار کنن و...)
در طی یک ماه ما می تونیم از هر کندویی 4 الی 5 کیلو عسل برداشت کنیم و مسلما خواص دارویی بیشتری هم نسبت
به عسل بهار نارنج داره و من هم قیمت ها رو بر همین اساس گذاشتم .
در ضمن عطر و طعم تنها ملاک قیمت گذاری برای عسل ها نیست فاکتور های مهمتری هم هستند مانند خواص دارویی و غلظت و میزان برداشت و.......
Last edited: