نوش جونتون داداش من بازم امری داشتین من در خدمتمسلام
عسلهای ما خارشتر و گون و آویشن رسیدند
خیلی خیلی خوب و خوشمزه و مقوی
دست شما درد نکنه . ایشالا خدا شما رو خیر بده بابت ارائه محصولی در سلامت مردم
به امید خدا فردا براتون آماده و ارسال میکنم٤كيلو عسل اويشن و گون و خارشتر و بهار نارنج براي بار دوم سفارش داده شد و بي صبر انه منتظر ارسال
داداش امروز ارسال شدممنون از شما
فدایی داری
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858046911112111631٤كيلو عسل اويشن و گون و خارشتر و بهار نارنج براي بار دوم سفارش داده شد و بي صبر انه منتظر ارسال
خواهش میکنم داداشعسل ما هم رسید.
کیفیت عسل عالیست ، بسته بندی بسیار خوب و از همه مهم تر پیگیری جناب برزویان قابل تحسینه...
نوش جونت داداش مناقای برزویان ممنون بسته من رسید با بسته بندی بسیار عالی و حرفه ای
من خودم از طعم اشانتیون که عسل ممتاز بود خیلی خوشم اومد بوی علف میداد بوی روستا خیلی دلچسب بود...
به کسایی که این بوی اب و علف و روستا رو دوست دارن شدیدا عسل ممتاز و پیشنهاد میکنم
واریز و خریدتون تایید میشهبا سلام خدمت آقای برزویان گرامی
بابت خرید 1 کیلو عسل آویشن هزینه پرداخت گردیده و داده ها برایتان ارسال شد .
با تشکر فراوان
خواهش میکنم داداشبا سلام دوباره
تشکر بسیار از جنابعالی و اینکه با دقت و حوصله فراوان به خواسته های متقاضیان ارج نهاده و پیگیری کار آنها می باشید .
در زمینه مشتری مداری کار را تمام و کمال انجام می دهید و جائی برای خرده گیری نیست .
در امور زندگی موفق و پاینده باشید .
مهرداد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000911112115604با سلام خدمت آقای برزویان گرامی
بابت خرید 1 کیلو عسل آویشن هزینه پرداخت گردیده و داده ها برایتان ارسال شد .
با تشکر فراوان
`داداش شما و بقیه دوستان به من لطف داریددوستان طعم فوق العاده عسل برزویان رو زمانی میتونن بهتر متوجه بشن ، که قبلش از عسل های سوپر مارکت سر کوچشون یه قاشق چشیده باشن
طعم و عطر عالی دارن این عسل ها
ممنون از جناب برزویان
پ.خ شد خدمتتونبا سلام. بهترین عسل برای تقویت حافظه کدوم هست؟ و حساب کنید 500 گرم + هزینه ارسال چقدر میشه؟ پخ کنید لطفا.