داداش گلم واریز و خریدتون تایید میشهو باز هم سفارش عسل به مجتبی جان ....
اینجوری پیش بره باید کندو بذاری برای فروش برادر ! که اونم از وسع ما خارجه :دی
داداش مندو هفته پیش سفارش بستگان و دوستان جمع کردم و حدودا با مقدار قابل توجهی که لطف کردند ده کیلویی عسل شد، عسلها رسیدند و همانند نوبت قبل کیفیت عالی بود. چند نفر از عزیزانی که بنده سفارش عسل همراه سفارش خودم قرار داده بودم با توجه به سلیقه ذائقه که برای هر فردی متفاوت هست گفتند اگر میشه عسل خام جایگزین عسل صاف شده برای اونها بشه (بنظر من هر دو نوع عسل لطف و جذابیت خاص خودشو داره و نمیشه برتری نسبت به هم قائل شد مگر بواسطه سلیقه دائقه). ما هم با جناب برزویان مطرح کردیم و ایشون بدون سوالی فرمودند مواردی که مدنظر هست ارسال کنم و نوع خام همان طعم را جایگزین کنند. عسلها ارسال کردم و خوشبختانه در سلامت و بدون مشکل فیزیکی بسته به دستشون رسید...
همه این ماجرا یک طرف، نوع برخورد ایشون که آنقدر خوب با مشتری برخورد میکنند که احساس راحتی و بقول معروف تاپیک تاپیک خودمون هست.... تبلیغی که در صفحه اول تاپیک هم هست دقیقا نوع دیگریش را من این نوبت تجربه کردم که عین صداقت و همراه پاسخ مثبت از جانب ایشون بود.
ممنون بابت همه پیگیریها و همراهی جناب برزویان
داداش شما و بقیه دوستان به بنده لطف داریداقای برزویان شدیدا تایید میشن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858003411112120483و باز هم سفارش عسل به مجتبی جان ....
اینجوری پیش بره باید کندو بذاری برای فروش برادر ! که اونم از وسع ما خارجه :دی
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000011112120353دو هفته پیش سفارش بستگان و دوستان جمع کردم و حدودا با مقدار قابل توجهی که لطف کردند ده کیلویی عسل شد، عسلها رسیدند و همانند نوبت قبل کیفیت عالی بود. چند نفر از عزیزانی که بنده سفارش عسل همراه سفارش خودم قرار داده بودم با توجه به سلیقه ذائقه که برای هر فردی متفاوت هست گفتند اگر میشه عسل خام جایگزین عسل صاف شده برای اونها بشه (بنظر من هر دو نوع عسل لطف و جذابیت خاص خودشو داره و نمیشه برتری نسبت به هم قائل شد مگر بواسطه سلیقه دائقه). ما هم با جناب برزویان مطرح کردیم و ایشون بدون سوالی فرمودند مواردی که مدنظر هست ارسال کنم و نوع خام همان طعم را جایگزین کنند. عسلها ارسال کردم و خوشبختانه در سلامت و بدون مشکل فیزیکی بسته به دستشون رسید...
همه این ماجرا یک طرف، نوع برخورد ایشون که آنقدر خوب با مشتری برخورد میکنند که احساس راحتی و بقول معروف تاپیک تاپیک خودمون هست.... تبلیغی که در صفحه اول تاپیک هم هست دقیقا نوع دیگریش را من این نوبت تجربه کردم که عین صداقت و همراه پاسخ مثبت از جانب ایشون بود.
ممنون بابت همه پیگیریها و همراهی جناب برزویان
نوکرتم آقا .... فدایی داری خبر نداری مشتیداداش شما و بقیه دوستان به بنده لطف دارید
همیشه شاد و پیروز باشید
داداش منم از این همه لطف و تواضع شما و بقیه دوستان با محبت و با مرام متشکرمنوکرتم آقا .... فدایی داری خبر نداری مشتی
همه ی بروبچه های قدیمی،اخلاق و انسانیت شمارو تایید میکنن ، این حقیقتی هست که باید بقیه هم از اون باخبر بشن
کاربرانی مثل شما توی پرشینتولز کم پیدا میشه،باید قدر امثال شمارو بدونیم
حقیقتا از آشنایی با شما خیلی خوشوقتم .... بدون شک از صادق ترین فروشنده های اینجا هستین
داداش من به امید خدا فردا با بقیه ارسالی ها برای شما هم ارسال خواهم کردبا سلام،
من سفارش زیر رو درخواست کردم:
500 گرم خارشتر خام
500گرم ممتاز صاف
300 گرم عسل مومدار گون
و به علاوه 150 گرم بهارنارنج به عنوان اشانطیون
بی صبرانه منتظر رسیدن محموله هستم.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000611112129398با سلام،
من سفارش زیر رو درخواست کردم:
500 گرم خارشتر خام
500گرم ممتاز صاف
300 گرم عسل مومدار گون
و به علاوه 150 گرم بهارنارنج به عنوان اشانطیون
بی صبرانه منتظر رسیدن محموله هستم.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000011112129171هزینه چهار کیلو بهار نارنج رو بفرمایید تا تقدیم کنم
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858005411112129210ضمن تبریک ولادت امام حسین ع میخواستم 4 کیلو عسل سفارش بدم
یک کیلویی موم دار بهار نارنج
یک کیلویی صاف آویشن
2 کیلویی مومدار آویشن
سلاممرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000011112120353
نوش جونتون داداش منسلام
بسته امروز در سلامت کامل و بسیار محکم بسته بندی شده رسید. عسلهای خام هم که همانند آنچه انتظار داشتیم عالی .
تشکر و سپاس از جناب برزویان
با سلام 4 کیلو عسل بهار نارنج خریداری شد
داداش واریزتون تائید میشه4 کیلو سفارش داده شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 268580000111121412604 کیلو سفارش داده شد