• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒▓█| روز شمار نابودی زمین و آخرین حرفهای بچه های انجمن (همه بیاین اخرین حرفامونو بزنیم) |█▓▒░

وضعیت
موضوع بسته شده است.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگه خدا وجود داشته باشه چی؟
خدا وعده داده مومنین اگر گناهی هم مرتکب بشن بعد از غذاب میرن بهشت.
ولی کافرین و کسانی که خدا رو انکار می کردن برای همیشه تو جهنم می مونن و هیچ وقت بهشت رو نمی بینن.

کتاب وعده داده . نه خدا :rolleyes:

شما جواب يكي از سوالاي منو بده اگه راست ميگي چرا چسبيدي به خالقه خالق؟

به خاطر اینکه اثبات شما خالق و مخلوقی بود .

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
احتمالا تمدید میشه:guitar:

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
خدا رو قبول نداري ولي اينو كه قبول داري پديد آورنده ي هر مخلوقي ي خالقه!

يا نكنه اينو هم قبول نداري؟؟؟

اگه قبول نداري پس ميشه بگي اون مانيتوري كه الان جلوته رو از كدوم بوته كندي؟

چه بذري كاشتي كه اين محصولش بوده؟

بذر الجي و سامسونگ لابد؟

يا اون لباسي كه الان برته يا اون صندليي كه لابد الان روش نشتستي اين ميلياردها چيزه ديگه رو يكي بوجود آورده و اون ( البته منظور من چيزايي كه ساخت بشر بوده ) انسان بوده و خوده انسان رو هم يكي آفريده , همه ي دانشمنداي دنيا از انسانهاي نخستين صحبت كردن ولي هيچ كدوم هنوز به نتيجه ي مشخصي نرسيدن كه نسل انسان چجوري بوجود اومد!

حالا خدايي هم باشه يا نباشه مگه به حال تو و امثال تو فرقي هم ميكنه؟

اينجا هم گفته نشده كه مصوب پايان دنيا خداست , بر اساس گفته هايي كه شنديدم مصوب اونم خوده انسانه پس اين همون مثل معروفه كه خودم كردم كه لعنت بر خودم باد!

چه دنيا تا آخر 2012 تموم بشه چه در آخر 3012 طرز فكرت اصلا عقلاني نيست!

+++++++++++++

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
:blink::weird::cigar::goatee:چند روز دیگه مونده دنیا تموم شه من برم زمین بخرم اخرت بفروشم

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
اي بابا ما كه از اين زندگي و دنيا خيري نديديم بميريم بريم اون دنيا شايد اونجا يه چي نصيبمون شد :-D
نكنه بميرم اون دنيايي نباشه :-( نـــــه من نيميخوام بميرم ! تازه ٤ روز بعدش تولدمه ، پس تولدم چي ميشه ؟ چرا هيچكس پاسخگو نيس ؟؟؟؟

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
برادر جان شما چی میگید؟
واقعا متاسفم که هنوز آدم های زیادی مثل شما توی توهم هستن!
خدای چی؟
کشکه چی؟
شما چطور چیزی رو که ندیدی قبول میکنی و میپرستیش؟
مانیتور و لباس و همه و همه رو کسی نساختتشون..
اینها در طی فرایند فرگشت به وجود اومدن!! :D

توهم چي؟

اينكه خدا وجود داره؟

خب شمايي كه ميگي طي ي فرايند به وجود اومده اين فرايند از اول از ي جايي شروع شده كه , نكنه اينم قبول نداري؟؟؟ !!!

الان بحث سر اون چيزيه كه اين فرايندو بوجود آورده!

عزیز درک شما و امثال شما از خدا توسط دین تو ذهنشون هست با بقیه متفاوته.
من مشکلم با درک کردن غلط خدا از طرف شماست!
من میگم خدایی هست ولی بسیار پیچیده تر از اونی که تو قران - انجیل و ... هست
از نظر علم خدایی که تو گردش اتفاقات زمین دخالت کنه وجود نداره! این یعنی اعتقاد غلط بعضی از افراد موقع اتفاقات طبیعی مثل زلزله و...
پس تا اینجا خدایی وجود داره! درسته.؟

میرسیم به دین که عموما تو ایران اسلام هست...
اولا اسلام کاملا دینی تحریف شدست و پایه و اساسی در کارش نیست! دلیل دارم :
1- کتاب قران بسیار توش تحریف شده! حداقل 7 مدل قران امروزی هست ! دلیل تنوعش هم کاملا مشخصه شما قران اولیه دوران پیامبر رو بررسی کنید متوجه میشید با خط کوفی نوشته شده و خط کوفی نقطه نداره! مطلب از ویکی پدیا ::: هرچند در نسخه‌های متاخر این خط نقطه‌گذاری و اعراب دیده می‌شود اما در بیشتر متونی که به این خط در سده‌های نخست اسلامی نوشته شده نقطه‌های برای نشان دادن حرکت‌های حروف (زیر و زبر) آمده و اثری از نقطه‌ها برای تفکیک حروف مشابه نیست. پس میگن قران تحریف نشده حرفی کاملا اشتباست.

2- خود تحلیل قران بسیار تعجب برانگیزه . شما وقتی میگی این قران کامله یعنی باید کامل باشه! نواقصی تو قران هست که خیلی زیاده! مثلا قران میگه ما کوه ها را همانند میخ در زمین فرو بردیم! شاید سه هزار سال پیش اینو باور داشتن ولی قرن 21 ثابت کرده کوه فقط سطح بیرونی داره و خبری از میخ درون زمین نیست! یا مثلا درجایی دیگه میگه " ما زمین را در 4 روز افریدیم - 2 روز کوه ها و ... را افریدیم - 2 روز اسمان ها! در صورتی که این فرایند ها میلیون ها سال طول کشید تا به شکل کنونی رسید.

در مورد روح در اسلام چیزهایی قابل قبول است (چرا؟) چون ثابت شده روح در بدن است! نه فقط در بدن انسان بلکه در بدن تمام موجودات
بهشت هم کم کم در حال اثباته (چرا؟) چون نتایجی اومده جهان یا جهانهایی موازی با این جهان در جاهایی دیگری در حال زندگی هستند!

اتفاقا من دين الان رو اصلا قبول ندارم چون ي سري چيزا بهش اضافه كردن كه اصلا نميپذيرم

مثلا همين فتوا , اگه دين اسلام كاملترين دينه چه دليلي داره كسي باشه كه بهش قانون ( همون فتوا ) اضافه كنه؟؟؟؟

دليل : مثلا ي زماني ميگفتن تخم مرغ مكروه خوردنش و از اين جور حرفا , اما حالا از تخم مرغ از سبد غذايي حذف بشه چي ميشه؟؟؟؟
من دينه خودمو دارم و خدا رو اون طوري كه خودم قبولش دارم , قبول دارم

فقط ميگم خدا وجود داره و نه شماها و نه خودمونو تو اون رده ميدونم كه بتونيم استدلال كنيم در اين موضوع!

کتاب وعده داده . نه خدا
rolleyessmileyanim.gif

به خاطر اینکه اثبات شما خالق و مخلوقی بود .

خب من اثبات كردم ولي شما هنوز جواب منو ندادين...

كسايي كه ميگن خدا وجود نداره دارن ماوراطبيعه رو ميبرن زيره سوال!!!

دوستان لطفا با استدلال قابل درك صحبت كنن نه كه ي حرفي بزنن و تموم!

لوسیفر در کتاب آسمانیش فرموده : انسان را خدا آفرید و خدا را نیز انسان .

شما ميگي كتاب آسماني , چجوري به اين رسيدي كه آسمانيه؟

اصلا چرا آسماني , چرا دريايي نباشه؟؟؟

ما ميگيم خدا در آسمونه و اين يعني عالم هستي و كهكشانها و طبق گفته هاي خودتون جهان هستي غير قابل فهم و دركه چون ما به زمان محدود ميشيم

و علت اينكه ميگيم كتاب خدا كتاب آسماني هست اينه كه محدود به فهم و شعور ما نميشه!

شايد قرآن هم تحريف شده باشه من نميتونم با قاطعيت اينو بگم ولي آيا ما هميشه بايد دستوري عمل كنيم؟؟؟؟

يعني اگه ي كاري رو نوشته بود بده ديگه انجام نديم؟؟؟

الان در دين اسلام در حال حاضر گفته شده خوردن مشروب حرامه! پس اگه حرامه چرا بوجود اومد؟؟

اگه خدا قرار بود به ما مثل ي سري عروسك نيگا كنه كه خب هر كسي آفريده ميشد زندگي ميكرد و ميمرد و اصلا اسباب گناه فراهم نبود كه كسي گناه كنه پس همه بيگناه بودن!!!

از ديد من كسي كه منو آفريده و خودشو به اسم الله به من معرفي كرده هدفش از آفرينش من صرفا مثل هر خالقي اين بوده كه من خودم ي هدف داشته باشم و جلو روم ي سري چيزهاي تعريف شده باشه و راه رسيدن به اون هدفو بمن نشون داده و گفته اين خوبه و اين بده و تصميم گيري رو به اختيار خودم گذاشته ولي مثل هر خالقي براي من ي سري محدوديت ها قائل شده و من اسم اين محدوديت رو زمان ميزارم , جسم ما اسيره زمانه و هر روز داره پير ميشه و روزي ميرسه كه اعضا و جوارح ما كارشون تموم ميشه و ما ميميريم و در حقيقت جسم ما ميميره ولي روح ما هرگز نميميره!

به فرض شما ي موبايل اصل ميخرين اگه از اون مراقبت كنين و ازش خوب استفاده كنين مدتي بيشتري براي شما كار ميكنه تا اينكه بخواين اونو ولش كنين به امان خدا تا خراب بشه!!

جسم ما هم مثل موبايله و روح ما مثل صاحب موبايل علت اينكه ما از خوردن ي سري نوشيدني ها و غذا منع شديم هم به خاطر سلامت خودمونه و اينكه بيشتر بتونيم از جسممون استفاده كنيم

الان تو ي سري كشورها دارن آدم خواري ميكنن با ميل و رقبت!!!

جنين رو آبپز ميكنن و پرسي چند صد دلار ميفروشن!!

اين كارو حيوانات كه اصلا به اندازه ي انسانها فهم و شعور ندارن و ي زندگيه از پيش تعيين شده و تكراري دارن هم در بدترين شرايط گرسنگي انجام نميدن ( من كه تا بحال نه ديدم نه شنيدم! )

علت اين كارا چيه؟؟

بنظرم علتش اينه كه اونها هم ميگن خدا و خالقي وجود نداره و انسان خودش مخلوقه خودشه و اين دنيا و كلا عالم هستي بي صاحب و به اصطلاح وله!!

عزیزم شما هنوز سواد نداشتی من قرانو با تفسیرش حفظ بودم پس نیازی به این حرف نیست.

كدوم قرآنو؟

آخه خودتون گفتيد 7 مدل قرآن وجود داره

اولا اسلام کاملا دینی تحریف شدست و پایه و اساسی در کارش نیست! دلیل دارم :
1- کتاب قران بسیار توش تحریف شده! حداقل 7 مدل قران امروزی هست ! دلیل تنوعش هم کاملا مشخصه شما قران اولیه دوران پیامبر رو بررسی کنید متوجه میشید با خط کوفی نوشته شده و خط کوفی نقطه نداره! مطلب از ویکی پدیا ::: هرچند در نسخه‌های متاخر این خط نقطه‌گذاری و اعراب دیده می‌شود اما در بیشتر متونی که به این خط در سده‌های نخست اسلامی نوشته شده نقطه‌های برای نشان دادن حرکت‌های حروف (زیر و زبر) آمده و اثری از نقطه‌ها برای تفکیک حروف مشابه نیست. پس میگن قران تحریف نشده حرفی کاملا اشتباست.

2- خود تحلیل قران بسیار تعجب برانگیزه . شما وقتی میگی این قران کامله یعنی باید کامل باشه! نواقصی تو قران هست که خیلی زیاده! مثلا قران میگه ما کوه ها را همانند میخ در زمین فرو بردیم! شاید سه هزار سال پیش اینو باور داشتن ولی قرن 21 ثابت کرده کوه فقط سطح بیرونی داره و خبری از میخ درون زمین نیست! یا مثلا درجایی دیگه میگه " ما زمین را در 4 روز افریدیم - 2 روز کوه ها و ... را افریدیم - 2 روز اسمان ها! در صورتی که این فرایند ها میلیون ها سال طول کشید تا به شکل کنونی رسید.

شما كه حفظي ميشه بگي فرق ايني كه ميدوني با 6 تاي ديگه چيه؟؟؟

نميدونم چرا تا من ميگم خدا سريع فكر ميكنيد كه منظورم اسلام و شيخ و مداحو .... اين طور چيزاس!!!!

دوستان خدا منظوره منه نه چيزه ديگه اي!

اما خدا كيست؟ خدا اسمه كسيست كه آدميزاد و همه ي موجودات زنده ي كره ي زمين رو آفريده ولي براي ما قابل ديدن نيست , چرا؟

چون به ما اين قدرت رو نداده كه بتونيم اونو ببينيم!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
برادر جان شما چی میگید؟
واقعا متاسفم که هنوز آدم های زیادی مثل شما توی توهم هستن!
خدای چی؟
کشکه چی؟
شما چطور چیزی رو که ندیدی قبول میکنی و میپرستیش؟
مانیتور و لباس و همه و همه رو کسی نساختتشون..
اینها در طی فرایند فرگشت به وجود اومدن!! :D

دمت گرم خیلی خندیدم

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
اون سه روز خاموشی مطلق که مثل اینکه شایعه است
اما مثل اینکه تو همون روز قراره یه اتفاقی بیفته و نمیشه یه جایی رو دید خلاصه

اون 3 روز خاموشی بر اساس حرفها و پیش بینیهای ناسا گفته شده - فکر نکنم ناسا دیگه دروغ بگه

اما خوب اون اتفاق که میگی رو یکی برای من شفاف سازی کرد که بدجوری زد تو برجکم - دیگه نمیدونم لاف بود یا نه -

اما میدونم که توی اون روز شاید ممکن بشه که آم-ریکا علیه ایران یک سوئ استفاده بزرگ انجام بده !!! :blink:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
چقدر خوب میشد که به جای همه دنیا فقط خاورمیانه نابود بشه دنیا یه نفس راحتی می کشید

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
چقدر خوب میشد که به جای همه دنیا فقط خاورمیانه نابود بشه دنیا یه نفس راحتی می کشید

راستش اون پست بالای پست شما بیشتر منظورم همین بود

گفتم یک سوئ استفاده ممکن هست انجام بشه - 3 روز تاریکی یعنی آماده باش کامل !!!!

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55

ای گفتی
کاش میشد، منم یه دو ماهی میرفتم اروپا بعد بر میگشتم

Tapatalk
-------------------
به نقل از f0x :

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا