عزیز از حرف زدنتون مشخصه اطلاعات بسیار کمی دارید (البته شرمنده)
عزیز اصلا خالق یک کلمست
خوب من خالقی دارم قبول . خالق خالقم کیست؟ فرض کنید من دایره هستم و خدا دایره بزرگتر از من دایره بزرگتر از خدا کیست؟
ایا با این تفاسیر چیزی جز دست و پا گیرکردن خودتون با این چیزا براتون باقی میمونه؟
ببين قبل هر حرفي بگم من نه از اين خشكه مقدسام نه از اينايي كه دين ابزار سوده دهيشون كردن و كلا از اين قشر آدما نيستم پس تا اينجا موضعه من درست مثل خودته تو ميگي نيست من ميگم هست!
خب حالا تو ميگي خدايي كه ميگيم هم ي خالقي داره اين كاملا درسته از نظر علمي ولي من ميخام بدونم شما به معجزه و كلا هيچي اعتقاد نداري پس درسته؟
عزیز از حرف زدنتون مشخصه اطلاعات بسیار کمی دارید (البته شرمنده)
من كجاي حرفام گفتم من عالمم من نظرمو ميدم درست مثل خودت پس ربطي به اطلاعات نداره
خب من از اين جملت و كلا جوابات اينو حس ميكنم كه ميخاي بگي اطلاعاتت بالاست , خب اين درست , ميتوني واسه من دليل اين نظمي كه در هستي وجود داره رو از نظر علمي بگي؟
ميتوني بگي الان كهكشان راه شيري كه يكي از كهكشان هاي عالم هستيست و كره ي زمين يكي از سيارات اين كهكشانه و جنابعالي كه يكي از ميلياردها انسان روي اين كره ي زميني چطوري بوجود اومدي؟
چطوري از چند قطره كلسيم و فسفر و... شدي ايني كه هستي؟
ميشه بگي اين سيستم فوق پيشرفته ي انسان چجوري بوجود اومده؟
تويي كه ادعاي بار علمي بالا داري اگه ي دليل قانع كننده بياري كه ي سوال از هزاران سوال ذهنه منو جواب بده به شرفم قسم ميكم خدايي نيست ولي تا اون موقع من به خدايي كه هميشه كمكم كرده اعتقاد دارم چه آدماي دورو برم خوششون بياد و چه نياد , چه معتقد باشن و چه نباشن چون هيچ كدوم از ما ديگه مثل نسلهاي گذشتمون نيستيم و كلا از خُلق و خوي انساني دور شديم و داريم به جايي ميريم كه حتي منكر خالق خودمون هم ميشيم!
قبلنم گفتم چه خدا باشه و چه نباشه به حال تو و افرادي كه مثل تو فكر ميكنن هيچ فرقي نداره!
بعدشم من كاري به اينكه چرا ما آريايي هستيم و پيامبرامون عرب , چرا قرآن عربيست و و و چراهاي ديگه كاري ندارم چون نه تنها تو بلكه همه ي انسانهايي كه در حال حاضر روي زمين زندگي ميكنن نميتونم ي جواب قانع كننده بمن بدن جز مخلوقم!
اينم بگم عده اي كه خدا رو قبول ندارن اون قدا نيست كه منو قانع كنه!
با استفاده از مستندات موجود!
عزیز مشکل شما میدونی چیه
اینه که ذهنتو محدود کردید فکر کردید با 2 تا کتاب فلسفی خوندن ذهنتون رو باز کردید! ولی اینطور نیست..
شما میترسید از اینکه بگید خدایی وجود نداره (چرا؟) -چون از هفت سالگی تا الان بهتون هر سال درس معارف میدادن خونواده هم هی تو گوشتون خودندن خدا خدا خدا ... صدا و سیما - جامعه - و .... این یعنی اینکه محدود شدید! این یعنی اینکه حتی بهتون اثبات کنن که خدا نیست شما قبول نمیکنید (چرا؟) چونکه با این فکر بزرگ شدید.
مستندات موجود گفته كه خدايي نيست؟
ميشه در اين مورد توضيح كامل بدي؟ منتظرم!
و در آخر سر بگم من تنها خدا و كتاب خدا رو قبول دارم خدايي كه از ديد من خيلي بزرگ تر از اينه كه من به كنكاش در موردش بپردازم من خيلي جهاد كنم همين سيستم بدن خودمو بتونم به رازهاي موجود درش برسم!
خدا 124000 پيامبر داشته كدومه ما 50 تا از اونا رو به ترتيب ميتونيم نام ببريم؟
ميدوني مثل عقيده ي شماها مثل چيه؟ مثل اين ميمونه موبايل من بخاد در مورده مغز من فكر كنه و بخاد منو تجزيه و تحليل كنه!
من فكر ميكنم كسايي كه گاو , ميمون و يا حتي موش هارو ميپرستن از شما خيلي جلو ترن چون اونا لا اقل به ي چيزي عقيده دارن!
بهتره علمو واقعا بدست بياري نه اين كه تا چهار مطلب صغيل خوندي بياي و ادعاي روشن فكري و علم بكني!
دنيا هم اگه قرار باشه تموم بشه , ميشه چه سيكلش تموم بشه و چه قيامت بشه , در نهايت همه چيز نابود ميشه