• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒▓█| روز شمار نابودی زمین و آخرین حرفهای بچه های انجمن (همه بیاین اخرین حرفامونو بزنیم) |█▓▒░

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
در كل بهترين كار تكذيب اين قضيست چون اگه دروغ باشه كه حرف تو درست بوده و اگر هم راست باشه كسي زنده نمي مونه كه بخواد سرزنشت كنه : >

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
چرته ولی اگه واقعیت باشه به اونجام
:D
حالا هی مسخره کنید ! وقتی که خداوند بهتون خشم گرفت و اون روز همتون تیکه پاره شدید دیگه برای باور کردن این اتفاق خیلی دیره . در روایات هم به صورت غیر مستقیم اشاره شده که چند روز مانده به نابودی زمین که همون قیامت هست آقا امام زمان ظهور خواهد کرد و با شمشیر مبارکشون همه ی پلیدی ها رو از روی گیتی پاک می کنه .
تا دیر نشده به درگاه خدا توبه کنید که شاید فردا دیر باشه
457917_worthy.gif
ولیی جدا از شوخی.. من توی یه کتابی خوندم ..فکنم مال همین طبری بود..
گفت یه روز عمر از محمد پرسید اولین نشانه نزدیکی قیمامت چیه؟
محمد در پاسخ گفت "آتشی که مردمان شرق را به سمت غرب فراری میدهد" :eek:

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آخر زمان به زمان ماها نمی رسه. حداقل یه میلیون سال دیگه طول می کشه. اینو از رو بررسی های که روی مریخ کردن بدست آوردن.
روزگاری روی مریخ حیات وجود داشت . شرایط حیات هم خیلی بهتر از زمین الان ما بود.

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
آخر زمان به زمان ماها نمی رسه. حداقل یه میلیون سال دیگه طول می کشه. اینو از رو بررسی های که روی مریخ کردن بدست آوردن.
روزگاری روی مریخ حیات وجود داشت . شرایط حیات هم خیلی بهتر از زمین الان ما بود.

فقط 57 روز و پنج ساعت دیگه تا نابودی
15.png

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
اينكه بگم عمر دسته خداست نه ي شعاره و ي جمله ي كليشه اي چون زيستن ي مخلوق مستلزم خواست خالقه!

ولي در كل چه جنگ بشه , چه زلزله , چه سونامي چه چه چه و هزار اتفاقه ديگه فكر ميكنيد به حال الان ما فرقي هم ميكنه؟؟؟

چه راست و چه دروغ منكه آماده نبودم ولي ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
کدوم خدا؟
این چرخه حیات حالا حالا ادامه داره تا به شکل طبیعی از بین بره. (عواملی از قبیل برخورد سیارات و ....)
قیامتی هم در کار نیست
شما چطور به این نتیجه رسیدید؟
فقط فکر کردید؟
مستند دیدید؟
یا مطالعه کردید؟
اگه مطالعه کردید چه کتابی خوندید؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
کدوم خدا؟
این چرخه حیات حالا حالا ادامه داره تا به شکل طبیعی از بین بره. (عواملی از قبیل برخورد سیارات و ....)
قیامتی هم در کار نیست

چطوری به این قضیه رسیدید؟؟؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
کدوم خدا؟
قیامتی هم در کار نیست

حرف ایشون کاملا تایید میشه .

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
کدوم خدا؟
قیامتی هم در کار نیست

خدا رو قبول نداري ولي اينو كه قبول داري پديد آورنده ي هر مخلوقي ي خالقه!

يا نكنه اينو هم قبول نداري؟؟؟

اگه قبول نداري پس ميشه بگي اون مانيتوري كه الان جلوته رو از كدوم بوته كندي؟

چه بذري كاشتي كه اين محصولش بوده؟

بذر الجي و سامسونگ لابد؟

يا اون لباسي كه الان برته يا اون صندليي كه لابد الان روش نشتستي اين ميلياردها چيزه ديگه رو يكي بوجود آورده و اون ( البته منظور من چيزايي كه ساخت بشر بوده ) انسان بوده و خوده انسان رو هم يكي آفريده , همه ي دانشمنداي دنيا از انسانهاي نخستين صحبت كردن ولي هيچ كدوم هنوز به نتيجه ي مشخصي نرسيدن كه نسل انسان چجوري بوجود اومد!

حالا خدايي هم باشه يا نباشه مگه به حال تو و امثال تو فرقي هم ميكنه؟

اينجا هم گفته نشده كه مصوب پايان دنيا خداست , بر اساس گفته هايي كه شنديدم مصوب اونم خوده انسانه پس اين همون مثل معروفه كه خودم كردم كه لعنت بر خودم باد!

چه دنيا تا آخر 2012 تموم بشه چه در آخر 3012 طرز فكرت اصلا عقلاني نيست!

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
چی شد نابود نشد هر وقت شد من رو هم خبر کنید:)

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
57روز دیگه:eek:
نمیشه چند ماه عقب بندازن من میخوام ارشد بدم

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
دوستان منم اعتقاد نداشتم
ولی چند روز پیش در سایت ناسا یه خبر گذاشتند مربوط به اینکه در روز 21 دسمبر به مدت 3 روز خاموشی مطلق رو در زمین خواهیم دید
مشکوک شدم:blink:
ولی واقعا فکر میکنید اگه واقعیت داشته باشه به کسی میگن محاله بگن
ولی امیدوارم حقیقت داشته باشه خیلی حال میده:D
از کل ایرانی ها بپرسید همه میگن به .... بزار نابود شه حالشو ببریم اونقدر که امید دارن به زندگی:D
منم همینو میگم بزار بشه
NASA - 2012: Shadow of the Dark Rift

دوستان من یک سئوال دارم

طبق نقل قول بالا

در 21 دسامبر که 3 روز خاموشی مطلق هست

دقیقا برابر با پایان همین روز شمار میشه که توی این صفحه هستش ؟؟؟ :blush:

http://www.2012supplies.com/countdown3.swf

اگر مصادف با هم نیست چند روز بینشون اختلاف هست ؟؟؟ ( اون 3 روز تاریکی و اون کنتور روز شمار که 56 روز دیگه مونده ؟؟؟

خیلی مهمه - باید حتما این مورد رو بدونم !!!

با تشکر :)

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
عزیز از حرف زدنتون مشخصه اطلاعات بسیار کمی دارید (البته شرمنده)
عزیز اصلا خالق یک کلمست
خوب من خالقی دارم قبول . خالق خالقم کیست؟ فرض کنید من دایره هستم و خدا دایره بزرگتر از من دایره بزرگتر از خدا کیست؟
ایا با این تفاسیر چیزی جز دست و پا گیرکردن خودتون با این چیزا براتون باقی میمونه؟

ببين قبل هر حرفي بگم من نه از اين خشكه مقدسام نه از اينايي كه دين ابزار سوده دهيشون كردن و كلا از اين قشر آدما نيستم پس تا اينجا موضعه من درست مثل خودته تو ميگي نيست من ميگم هست!

خب حالا تو ميگي خدايي كه ميگيم هم ي خالقي داره اين كاملا درسته از نظر علمي ولي من ميخام بدونم شما به معجزه و كلا هيچي اعتقاد نداري پس درسته؟

عزیز از حرف زدنتون مشخصه اطلاعات بسیار کمی دارید (البته شرمنده)

من كجاي حرفام گفتم من عالمم من نظرمو ميدم درست مثل خودت پس ربطي به اطلاعات نداره

خب من از اين جملت و كلا جوابات اينو حس ميكنم كه ميخاي بگي اطلاعاتت بالاست , خب اين درست , ميتوني واسه من دليل اين نظمي كه در هستي وجود داره رو از نظر علمي بگي؟

ميتوني بگي الان كهكشان راه شيري كه يكي از كهكشان هاي عالم هستيست و كره ي زمين يكي از سيارات اين كهكشانه و جنابعالي كه يكي از ميلياردها انسان روي اين كره ي زميني چطوري بوجود اومدي؟

چطوري از چند قطره كلسيم و فسفر و... شدي ايني كه هستي؟

ميشه بگي اين سيستم فوق پيشرفته ي انسان چجوري بوجود اومده؟

تويي كه ادعاي بار علمي بالا داري اگه ي دليل قانع كننده بياري كه ي سوال از هزاران سوال ذهنه منو جواب بده به شرفم قسم ميكم خدايي نيست ولي تا اون موقع من به خدايي كه هميشه كمكم كرده اعتقاد دارم چه آدماي دورو برم خوششون بياد و چه نياد , چه معتقد باشن و چه نباشن چون هيچ كدوم از ما ديگه مثل نسلهاي گذشتمون نيستيم و كلا از خُلق و خوي انساني دور شديم و داريم به جايي ميريم كه حتي منكر خالق خودمون هم ميشيم!

قبلنم گفتم چه خدا باشه و چه نباشه به حال تو و افرادي كه مثل تو فكر ميكنن هيچ فرقي نداره!

بعدشم من كاري به اينكه چرا ما آريايي هستيم و پيامبرامون عرب , چرا قرآن عربيست و و و چراهاي ديگه كاري ندارم چون نه تنها تو بلكه همه ي انسانهايي كه در حال حاضر روي زمين زندگي ميكنن نميتونم ي جواب قانع كننده بمن بدن جز مخلوقم!

اينم بگم عده اي كه خدا رو قبول ندارن اون قدا نيست كه منو قانع كنه!

با استفاده از مستندات موجود!
عزیز مشکل شما میدونی چیه
اینه که ذهنتو محدود کردید فکر کردید با 2 تا کتاب فلسفی خوندن ذهنتون رو باز کردید! ولی اینطور نیست..
شما میترسید از اینکه بگید خدایی وجود نداره (چرا؟) -چون از هفت سالگی تا الان بهتون هر سال درس معارف میدادن خونواده هم هی تو گوشتون خودندن خدا خدا خدا ... صدا و سیما - جامعه - و .... این یعنی اینکه محدود شدید! این یعنی اینکه حتی بهتون اثبات کنن که خدا نیست شما قبول نمیکنید (چرا؟) چونکه با این فکر بزرگ شدید.

مستندات موجود گفته كه خدايي نيست؟

ميشه در اين مورد توضيح كامل بدي؟ منتظرم!

و در آخر سر بگم من تنها خدا و كتاب خدا رو قبول دارم خدايي كه از ديد من خيلي بزرگ تر از اينه كه من به كنكاش در موردش بپردازم من خيلي جهاد كنم همين سيستم بدن خودمو بتونم به رازهاي موجود درش برسم!

خدا 124000 پيامبر داشته كدومه ما 50 تا از اونا رو به ترتيب ميتونيم نام ببريم؟

ميدوني مثل عقيده ي شماها مثل چيه؟ مثل اين ميمونه موبايل من بخاد در مورده مغز من فكر كنه و بخاد منو تجزيه و تحليل كنه!

من فكر ميكنم كسايي كه گاو , ميمون و يا حتي موش هارو ميپرستن از شما خيلي جلو ترن چون اونا لا اقل به ي چيزي عقيده دارن!

بهتره علمو واقعا بدست بياري نه اين كه تا چهار مطلب صغيل خوندي بياي و ادعاي روشن فكري و علم بكني!

دنيا هم اگه قرار باشه تموم بشه , ميشه چه سيكلش تموم بشه و چه قيامت بشه , در نهايت همه چيز نابود ميشه

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من از ۲۱ دسامبر نمیترسم از ۲۲ دسامبر میترسم اگه خبری نشه چی
کی میخواد دلار رو بیاره پایین دوباره مجبوریم این زندگی سگی رو ادامه بدیم دیگه هیچ امیدی به نابودی هم نداریم!!!
من که دیگه مجبور میشم برم زن بگیرم با این وضعیت سکه و طلا چیکار کنیم :(

Sent from my T30 using Tapatalk

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
لوسیفر در کتاب آسمانیش فرموده : انسان را خدا آفرید و خدا را نیز انسان .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا