• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒▓█| روز شمار نابودی زمین و آخرین حرفهای بچه های انجمن (همه بیاین اخرین حرفامونو بزنیم) |█▓▒░

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HAMSADE

Registered User
لایک‌ها
16
اون مقاله سه روز رو من خودم تو سایت ناسا خوندم لینکش رو هم بالا گذاشتم و گفته که سه روز به دلایل .... زمین تاریک خواهد بود و ... و 21 دسمبر هم هست این الکی نیست که گفتن پس 21 دسمبر یه اتفاقی میافته چرا با اون همزمان شده
مطمعن باشید اگه یه اتفاق خیلی خاص هم بخواد بیافته صداش رو در نمیارن چون اون موقع سنگ رو سنگ بند نمیشه
امیدوارم اتفاقی بیافته تا دنیا از حالت کسل اور در بیاد

بالاخره شایعه است یا واقعیت ؟
یکی که زبانش خوبه حالش رو هم داره بخونه بگه

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
من خوندم تا حدودی ،تایید نمیکنه رد میکنه اومده مثلا از همراستایی زمین صحبت کرده و زمین در نقطه تاریک و ... و گفته بعضیها معتقد هستن که این اتفاق میافته در دسمبر ولی گفته همچین چیزی نمیشه و رد کرده!ولی حرف من این هست چرا خودش شروع کرد و این شایعه رو پر رنگ کرد،و در ضمن در مقاله هم گفته چند بار، اگر اتفاقی بیافته،این نخواهد بود(یه همچین چیزایی)
درست یادمه پارسال هم که بحثش شروع شده بود خود ناسا یه مقاله گذاشت و اون موقع هشدار داده بود که زمین بدون برق و ... میمونه بر اثر طوفان های خورشیدی ،که بعدا خودشون دوباره رد کردن الانم میگردم اون مقاله نیست!!
در کل اگه یکی رشتش نجوم باشه میتونه خوب ترجمه کنه فکر کنم بعضی کلماتش تخصصی هست:D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

انجمن فيزيكدانان جوان ايران • - فرو رفتن زمین به تاریکی مطلق به مدت سه روز

چطور هر سال انقلاب زمستانی یا اوج زمستان وجود داره مگه فرقش با امسال چیه جز این وسط کهکشان ربطش به منظومه شمسی چطوریه

من هم همینطور فکر میکنم ولی اصلا منطقی به نظرم نمیرسه که سه روز خاموشی مطلق در زمین اتفاق بیفته! چون یا باید بینزیمن و خورشید مانعی ایجاد بشه یا هم خورشید باید خاموش بشه!! تا چنین اتفاقی بیفته

گفته تا 3 روز نمیتونیم کهکشان رو ببینیم ..نه این که شب بشه ! جمله ی اول اینو گفته
در ادامه گفته که یک ابر غلیض میاد جلوی ما و نمیزاره رصد کنیم

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
من زنده تو هم زنده
شرط می بندیم
اگر نابود شد من 10 میلیون بهت میدم:)
ولی اگر نشد 100 هزار تومن باید بدی
مرامو حال کن
اگه دنیا نابود بشه که دیگه طرف مرده نمی تونه بیاد 10 میلیونو ازت بگیره!
تو هم با این مرامت! :D
من خوندم تا حدودی ،تایید نمیکنه رد میکنه اومده مثلا از همراستایی زمین صحبت کرده و زمین در نقطه تاریک و ... و گفته بعضیها معتقد هستن که این اتفاق میافته در دسمبر ولی گفته همچین چیزی نمیشه و رد کرده!ولی حرف من این هست چرا خودش شروع کرد و این شایعه رو پر رنگ کرد،و در ضمن در مقاله هم گفته چند بار، اگر اتفاقی بیافته،این نخواهد بود(یه همچین چیزایی)
درست یادمه پارسال هم که بحثش شروع شده بود خود ناسا یه مقاله گذاشت و اون موقع هشدار داده بود که زمین بدون برق و ... میمونه بر اثر طوفان های خورشیدی ،که بعدا خودشون دوباره رد کردن الانم میگردم اون مقاله نیست!!
در کل اگه یکی رشتش نجوم باشه میتونه خوب ترجمه کنه فکر کنم بعضی کلماتش تخصصی هست:D

شما معلومه سال های زیادی هست که در خارج زندگی می کنید چون لهجتون خیلی غلیظه و به دسامبر میگید دسمبر!
درود بر شما :)

6666

Registered User
لایک‌ها
278
من مطمینم یه چیزی میشه
نه در حد نابودی زمین، اما چیزی که سالهای سال اسم و اثرش میمونه
من تقریبا 3 سال هست کلی مطلب دارم میخونم راجع به این موضوع و از اینکه داره میاد خوشحالم چون معلوم میشه یه چیزایی

Sent From My Xperia P Using Tapatalk2

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
انا الله و انا الله راجعون !
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

ابله جان

انا لله و انا الیه راجعون

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
میگم نمیشه تاریخشو جلو انداخت

Sent from my dambayi Tapatalk in toilet

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خیلی دوست دارم نابود بشه این کثافت دونی.

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
دروغی بیش نیست.
ولی اگه صدم درصد هم احتمال داشته باشه که اتفاق بیوفته اکثر مردم خوشحالن که از این زندگی خلاص میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
من اصلا نمیگم راسته یا دروغ. اما اگه هم دروغه بازم قشنگه که از شر این دنیای کثیف خلاص بشیم.
واقعا خسته شدیم از این همه نامردی. ولی این دنیا که تموم بشه دوس دارم به صاحابش امتیاز بدم.
من از 10 بهش 3 میدم به خاطر اینکه یه خونواده خوب بهم داد اما 7 تا ازش میگیرم چون هیچوقت ندیدم حق برسه به حق دار:eek:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فقط دلم میخواد نابود نشه دهنشونو + دهن استارترو سرویس میکنم:دی
پفیوزا یه عالمو گذاشتن سر کار

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
فقط دلم میخواد نابود نشه دهنشونو + دهن استارترو سرویس میکنم:دی
پفیوزا یه عالمو گذاشتن سر کار

اخه با استارتر چیکار داری ؟
38.png

داداش من که نگفتم حتما نابود میشه حالا
ولی احتمالش هست یه اتفاق بزرگ بیفته ( مثل : جنگ ، نابودی ، انفجار ، زلزله ، و خلاصه بلایای طبیعی و غیر طبیعی)
بیاییم احتمالو سره این بزاریم که اگه اتفاقی بیفته چی میشه و اخرین حرفامون ....
تازه اخرشم باحال میشه
فک کن هیچ اتفاقی نیوفته ... اون موقع این همه فیلم و مستند و .... ک راجع ب 21 12 20012 ساختن کشک میشه و همه ضایع میشن
11.png

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
واي چغزه زود تموم شد : ‍}

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اخه با استارتر چیکار داری ؟
38.png

داداش من که نگفتم حتما نابود میشه حالا
ولی احتمالش هست یه اتفاق بزرگ بیفته ( مثل : جنگ ، نابودی ، انفجار ، زلزله ، و خلاصه بلایای طبیعی و غیر طبیعی)
بیاییم احتمالو سره این بزاریم که اگه اتفاقی بیفته چی میشه و اخرین حرفامون ....
تازه اخرشم باحال میشه
فک کن هیچ اتفاقی نیوفته ... اون موقع این همه فیلم و مستند و .... ک راجع ب 21 12 20012 ساختن کشک میشه و همه ضایع میشن
11.png

شوخی کردم دادا
دنیا که تموم نمیشه استراتژی این کار اینه که میخوان مردم دنیا رو به باوری برسونن که دنیا رو به اتمام هست
که وقتی دنیا نابود نشد مردم به یک تغییر سیاسی بزرگ یا .... راضی بشن
و اون نظم نوین جهانی هست....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا