• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒▓█| روز شمار نابودی زمین و آخرین حرفهای بچه های انجمن (همه بیاین اخرین حرفامونو بزنیم) |█▓▒░

وضعیت
موضوع بسته شده است.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خدا رو قبول نداري ولي اينو كه قبول داري پديد آورنده ي هر مخلوقي ي خالقه!

!

عمو چند سالته ؟ :guilty:

دوران این اثبات های دوزاری گذشته

خدایی که ازش حرف میزنی خودش هم نیاز به خالق داره

من فكر ميكنم كسايي كه گاو , ميمون و يا حتي موش هارو ميپرستن از شما خيلي جلو ترن چون اونا لا اقل به ي چيزي عقيده دارن!

حتما باید عین گوسفند چه چیزی رو بپرستی ؟ نپرستی روزت شب نمیشه ؟ :wacko:

این ذهن مریض شماست که فکر میکنی به چیزی اعتقاد ندارن ;)

چقدر مسخره.
مگه امکان داره یکی پیش بینی بکنه...
واقعا کسانی که به این مزخرفات اعتقاد دارن....

شما هم در مورد پیشگویی هایی که محقق شده مطالعه کن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
این بحثا رو ول کنید
من الان یه مطلبی خوندم در رابطه با مهران مدیری . یه نگاه بندازید :
بوی سیب - نمادهای فراماسونی در کارهای مهران مدیری

هرچیزی که گرد هست سوراخ داره ، شده نماد فراماسونی

لاید ** ننه این نویسنده پهن مغز این وبلاگ هم نماد فراماسونی هست

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
عمو چند سالته ؟ :guilty:

دوران این اثبات های دوزاری گذشته

خدایی که ازش حرف میزنی خودش هم نیاز به خالق داره

عمو تو خودت چند سالته؟

اي بابا ي جمله ياد گرفيتد شما همش همونو تكرار ميكنين!

از زندگي بُريدين , حوصله خودتونو هم ندارين , عقده اي شدين تو كمبود ها,خب اينو كه همه مون مبتلا هستيم , دليل نميشه چون زندگيمون سگيه بگيم خدا نيست!

شما جواب يكي از سوالاي منو بده اگه راست ميگي چرا چسبيدي به خالقه خالق؟

حتما باید عین گوسفند چه چیزی رو بپرستی ؟ نپرستی روزت شب نمیشه ؟ :wacko:

این ذهن مریض شماست که فکر میکنی به چیزی اعتقاد ندارن ;)

شما نپرست , اينكه دعوا نداره

الان ذهن من مريضه ذهنه شما سالم!

خب با ذهنه سالمت بگو به چي اعتقاد دارين؟ بگين تا منم بدونم شايد ديدين منم اعتقاد پيدا كردم!

كسايي كه ميگن خدا نيست خب باشه نيست , ي جمله ي معروفه ميگه " كسي رو كه خوابه ميتوني بيدار كني ولي كسي رو كه خودشو زده به خواب نه!! "

با پاك كردن سوال به جواب نميرسي!

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خدا رو قبول نداري ولي اينو كه قبول داري پديد آورنده ي هر مخلوقي ي خالقه!

يا نكنه اينو هم قبول نداري؟؟؟

اگه قبول نداري پس ميشه بگي اون مانيتوري كه الان جلوته رو از كدوم بوته كندي؟

چه بذري كاشتي كه اين محصولش بوده؟

بذر الجي و سامسونگ لابد؟

يا اون لباسي كه الان برته يا اون صندليي كه لابد الان روش نشتستي اين ميلياردها چيزه ديگه رو يكي بوجود آورده و اون ( البته منظور من چيزايي كه ساخت بشر بوده ) انسان بوده و خوده انسان رو هم يكي آفريده , همه ي دانشمنداي دنيا از انسانهاي نخستين صحبت كردن ولي هيچ كدوم هنوز به نتيجه ي مشخصي نرسيدن كه نسل انسان چجوري بوجود اومد!

حالا خدايي هم باشه يا نباشه مگه به حال تو و امثال تو فرقي هم ميكنه؟

اينجا هم گفته نشده كه مصوب پايان دنيا خداست , بر اساس گفته هايي كه شنديدم مصوب اونم خوده انسانه پس اين همون مثل معروفه كه خودم كردم كه لعنت بر خودم باد!

چه دنيا تا آخر 2012 تموم بشه چه در آخر 3012 طرز فكرت اصلا عقلاني نيست!
برادر جان شما چی میگید؟
واقعا متاسفم که هنوز آدم های زیادی مثل شما توی توهم هستن!
خدای چی؟
کشکه چی؟
شما چطور چیزی رو که ندیدی قبول میکنی و میپرستیش؟
مانیتور و لباس و همه و همه رو کسی نساختتشون..
اینها در طی فرایند فرگشت به وجود اومدن!! :D

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
برادر جان شما چی میگید؟
واقعا متاسفم که هنوز آدم های زیادی مثل شما توی توهم هستن!
خدای چی؟
کشکه چی؟
شما چطور چیزی رو که ندیدی قبول میکنی و میپرستیش؟
مانیتور و لباس و همه و همه رو کسی نساختتشون..
اینها در طی فرایند فرگشت به وجود اومدن!! :D

:lol: شاس میزنیا :دی

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
دوستان من یک سئوال دارم

طبق نقل قول بالا

در 21 دسامبر که 3 روز خاموشی مطلق هست

دقیقا برابر با پایان همین روز شمار میشه که توی این صفحه هستش ؟؟؟ :blush:

http://www.2012supplies.com/countdown3.swf

اگر مصادف با هم نیست چند روز بینشون اختلاف هست ؟؟؟ ( اون 3 روز تاریکی و اون کنتور روز شمار که 56 روز دیگه مونده ؟؟؟

خیلی مهمه - باید حتما این مورد رو بدونم !!!

با تشکر :)

نبود.....................:wacko:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
حرف ایشون کاملا تایید میشه .
اگه خدا وجود داشته باشه چی؟
خدا وعده داده مومنین اگر گناهی هم مرتکب بشن بعد از غذاب میرن بهشت.
ولی کافرین و کسانی که خدا رو انکار می کردن برای همیشه تو جهنم می مونن و هیچ وقت بهشت رو نمی بینن.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام
من از ۲۱ دسامبر نمیترسم از ۲۲ دسامبر میترسم اگه خبری نشه چی
کی میخواد دلار رو بیاره پایین دوباره مجبوریم این زندگی سگی رو ادامه بدیم دیگه هیچ امیدی به نابودی هم نداریم!!!
من که دیگه مجبور میشم برم زن بگیرم با این وضعیت سکه و طلا چیکار کنیم :(

Sent from my T30 using Tapatalk
حرف دل منو زدی البته غیر از قضیه ازدواج!
کاش زودتر تموم شه.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
ببين قبل هر حرفي بگم من نه از اين خشكه مقدسام نه از اينايي كه دين ابزار سوده دهيشون كردن و كلا از اين قشر آدما نيستم پس تا اينجا موضعه من درست مثل خودته تو ميگي نيست من ميگم هست!

خب حالا تو ميگي خدايي كه ميگيم هم ي خالقي داره اين كاملا درسته از نظر علمي ولي من ميخام بدونم شما به معجزه و كلا هيچي اعتقاد نداري پس درسته؟

من كجاي حرفام گفتم من عالمم من نظرمو ميدم درست مثل خودت پس ربطي به اطلاعات نداره

خب من از اين جملت و كلا جوابات اينو حس ميكنم كه ميخاي بگي اطلاعاتت بالاست , خب اين درست , ميتوني واسه من دليل اين نظمي كه در هستي وجود داره رو از نظر علمي بگي؟

ميتوني بگي الان كهكشان راه شيري كه يكي از كهكشان هاي عالم هستيست و كره ي زمين يكي از سيارات اين كهكشانه و جنابعالي كه يكي از ميلياردها انسان روي اين كره ي زميني چطوري بوجود اومدي؟

چطوري از چند قطره كلسيم و فسفر و... شدي ايني كه هستي؟

ميشه بگي اين سيستم فوق پيشرفته ي انسان چجوري بوجود اومده؟

تويي كه ادعاي بار علمي بالا داري اگه ي دليل قانع كننده بياري كه ي سوال از هزاران سوال ذهنه منو جواب بده به شرفم قسم ميكم خدايي نيست ولي تا اون موقع من به خدايي كه هميشه كمكم كرده اعتقاد دارم چه آدماي دورو برم خوششون بياد و چه نياد , چه معتقد باشن و چه نباشن چون هيچ كدوم از ما ديگه مثل نسلهاي گذشتمون نيستيم و كلا از خُلق و خوي انساني دور شديم و داريم به جايي ميريم كه حتي منكر خالق خودمون هم ميشيم!

قبلنم گفتم چه خدا باشه و چه نباشه به حال تو و افرادي كه مثل تو فكر ميكنن هيچ فرقي نداره!

بعدشم من كاري به اينكه چرا ما آريايي هستيم و پيامبرامون عرب , چرا قرآن عربيست و و و چراهاي ديگه كاري ندارم چون نه تنها تو بلكه همه ي انسانهايي كه در حال حاضر روي زمين زندگي ميكنن نميتونم ي جواب قانع كننده بمن بدن جز مخلوقم!

اينم بگم عده اي كه خدا رو قبول ندارن اون قدا نيست كه منو قانع كنه!

مستندات موجود گفته كه خدايي نيست؟

ميشه در اين مورد توضيح كامل بدي؟ منتظرم!

و در آخر سر بگم من تنها خدا و كتاب خدا رو قبول دارم خدايي كه از ديد من خيلي بزرگ تر از اينه كه من به كنكاش در موردش بپردازم من خيلي جهاد كنم همين سيستم بدن خودمو بتونم به رازهاي موجود درش برسم!

خدا 124000 پيامبر داشته كدومه ما 50 تا از اونا رو به ترتيب ميتونيم نام ببريم؟

ميدوني مثل عقيده ي شماها مثل چيه؟ مثل اين ميمونه موبايل من بخاد در مورده مغز من فكر كنه و بخاد منو تجزيه و تحليل كنه!

من فكر ميكنم كسايي كه گاو , ميمون و يا حتي موش هارو ميپرستن از شما خيلي جلو ترن چون اونا لا اقل به ي چيزي عقيده دارن!

بهتره علمو واقعا بدست بياري نه اين كه تا چهار مطلب صغيل خوندي بياي و ادعاي روشن فكري و علم بكني!

دنيا هم اگه قرار باشه تموم بشه , ميشه چه سيكلش تموم بشه و چه قيامت بشه , در نهايت همه چيز نابود ميشه

عزیز درک شما و امثال شما از خدا توسط دین تو ذهنشون هست با بقیه متفاوته.
من مشکلم با درک کردن غلط خدا از طرف شماست!
من میگم خدایی هست ولی بسیار پیچیده تر از اونی که تو قران - انجیل و ... هست
از نظر علم خدایی که تو گردش اتفاقات زمین دخالت کنه وجود نداره! این یعنی اعتقاد غلط بعضی از افراد موقع اتفاقات طبیعی مثل زلزله و...
پس تا اینجا خدایی وجود داره! درسته.؟

میرسیم به دین که عموما تو ایران اسلام هست...
اولا اسلام کاملا دینی تحریف شدست و پایه و اساسی در کارش نیست! دلیل دارم :
1- کتاب قران بسیار توش تحریف شده! حداقل 7 مدل قران امروزی هست ! دلیل تنوعش هم کاملا مشخصه شما قران اولیه دوران پیامبر رو بررسی کنید متوجه میشید با خط کوفی نوشته شده و خط کوفی نقطه نداره! مطلب از ویکی پدیا ::: هرچند در نسخه‌های متاخر این خط نقطه‌گذاری و اعراب دیده می‌شود اما در بیشتر متونی که به این خط در سده‌های نخست اسلامی نوشته شده نقطه‌های برای نشان دادن حرکت‌های حروف (زیر و زبر) آمده و اثری از نقطه‌ها برای تفکیک حروف مشابه نیست. پس میگن قران تحریف نشده حرفی کاملا اشتباست.

2- خود تحلیل قران بسیار تعجب برانگیزه . شما وقتی میگی این قران کامله یعنی باید کامل باشه! نواقصی تو قران هست که خیلی زیاده! مثلا قران میگه ما کوه ها را همانند میخ در زمین فرو بردیم! شاید سه هزار سال پیش اینو باور داشتن ولی قرن 21 ثابت کرده کوه فقط سطح بیرونی داره و خبری از میخ درون زمین نیست! یا مثلا درجایی دیگه میگه " ما زمین را در 4 روز افریدیم - 2 روز کوه ها و ... را افریدیم - 2 روز اسمان ها! در صورتی که این فرایند ها میلیون ها سال طول کشید تا به شکل کنونی رسید.

در مورد روح در اسلام چیزهایی قابل قبول است (چرا؟) چون ثابت شده روح در بدن است! نه فقط در بدن انسان بلکه در بدن تمام موجودات
بهشت هم کم کم در حال اثباته (چرا؟) چون نتایجی اومده جهان یا جهانهایی موازی با این جهان در جاهایی دیگری در حال زندگی هستند!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به عنوان یه اینوریه اونوری شده میگم : هیچ کس تا زمانی که قرآن رو آیه به آیه همراه با تفاسیرش نخونده باشه حق نداره در موردش چی بگه!! چه موافقین و چه مخالفین!!

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
به عنوان یه اینوریه اونوری شده میگم : هیچ کس تا زمانی که قرآن رو آیه به آیه همراه با تفاسیرش نخونده باشه حق نداره در موردش چی بگه!! چه موافقین و چه مخالفین!!

عزیزم شما هنوز سواد نداشتی من قرانو با تفسیرش حفظ بودم پس نیازی به این حرف نیست.

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
به نظر من در مورد اون دسته که خدا رو به اینگونه انکار میکنند و خلق موجودات و آسمان ها و زمین رو تصادفی یا به اینگونه نمیدونن ،چند جواب ساده دارم:
اول اینکه در مورد زمان این ما هستیم که زمان رو درک میکنیم نه کسی که زمان رو افریده و یا زمان نیست که ما رو درک میکنه
در مورد انکار هم میگم وقتی شما چیزی رو درست میکنی مثل هزاران چیزی که به دست انسانها درست شده عقل شما توانایی اینو داشته که اون شی و یا .. رو خلق کنه و اونو درک کنه ولی اون شی و یا ... میتونه در مورد شما فکر کنه؟! در مورد ما انسان ها و موجودات دیگر هم همینطور هست خدایی ما رو آفریده که توانایی اینو داشته ما و جهان رو خلق کنه اون میتونه در مورد ما فکر کنه ولی ما وقتی میخواهیم در کورد اون فکر کنیم یا به پوچی میرسیم و یا به گنگی و ... چون تواناییشو نداریم
یه مثال خیلی ساده
یه ماهی رو ببینید آفرید شده که در آب زندگی کنه اگه این ماهی پا رو فراتر بزاره و بخواد بیشتر از اون چیزی که تواناییشو داره قدم بزاره چی میشه ؟!مثلا فکر کنید اون به بیرون از آب میپره تا جاهای دیگرو ببینه درنتیجه خواهد مرد،در مورد انسان هم همینطوره شاید انسان از نظر جسمانی نمیره ولی از لحاظ فکری خواهد مرد
همه انسانها سوالاتی دارند حتی اون کودکی که هنوز عقلش به تکامل نرسیده از اولین سوالاتی که در مورد دنیا میپرسه میگه خدا کجاست؟چیست؟و ....آیا شما جوابی دارید برای سوالات کودک نه و فقط با جوابهایی که سطحی اون رو قانع میکنید
همینطور که هنوز انسان نمیتونه نور رو ببینه خدا رو هم نمیبینه پس باید نور رو هم انکار کرد آیا این شدنیست؟!
موفق باشید

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
به نظر من در مورد اون دسته که خدا رو به اینگونه انکار میکنند و خلق موجودات و آسمان ها و زمین رو تصادفی یا به اینگونه نمیدونن ،چند جواب ساده دارم:
اول اینکه در مورد زمان این ما هستیم که زمان رو درک میکنیم نه کسی که زمان رو افریده و یا زمان نیست که ما رو درک میکنه
در مورد انکار هم میگم وقتی شما چیزی رو درست میکنی مثل هزاران چیزی که به دست انسانها درست شده عقل شما توانایی اینو داشته که اون شی و یا .. رو خلق کنه و اونو درک کنه ولی اون شی و یا ... میتونه در مورد شما فکر کنه؟! در مورد ما انسان ها و موجودات دیگر هم همینطور هست خدایی ما رو آفریده که توانایی اینو داشته ما و جهان رو خلق کنه اون میتونه در مورد ما فکر کنه ولی ما وقتی میخواهیم در کورد اون فکر کنیم یا به پوچی میرسیم و یا به گنگی و ... چون تواناییشو نداریم
یه مثال خیلی ساده
یه ماهی رو ببینید آفرید شده که در آب زندگی کنه اگه این ماهی پا رو فراتر بزاره و بخواد بیشتر از اون چیزی که تواناییشو داره قدم بزاره چی میشه ؟!مثلا فکر کنید اون به بیرون از آب میپره تا جاهای دیگرو ببینه درنتیجه خواهد مرد،در مورد انسان هم همینطوره شاید انسان از نظر جسمانی نمیره ولی از لحاظ فکری خواهد مرد
همه انسانها سوالاتی دارند حتی اون کودکی که هنوز عقلش به تکامل نرسیده از اولین سوالاتی که در مورد دنیا میپرسه میگه خدا کجاست؟چیست؟و ....آیا شما جوابی دارید برای سوالات کودک نه و فقط با جوابهایی که سطحی اون رو قانع میکنید
همینطور که هنوز انسان نمیتونه نور رو ببینه خدا رو هم نمیبینه پس باید نور رو هم انکار کرد آیا این شدنیست؟!
موفق باشید

حرف های شما کاملا منطقی و درسته مشخصه ادم منطقی هستید.
شما وقتی خدا رو قبول کنید به کشفیات بالاتر دست نخواهید برد..
من نظرم اینه شما ابتدا باید از بی خدایی به خدا برسید! این یعنی بهترین روش برای پیدا کردن خدا.
اسلام میگه ادم و حوا - علم میگه نظریه داروین
الان جفتشون فرضیه است! داروین میگه به نوع بافت میمون ها و چگونگی تکامل انها و انتخاب طبیعی و ...
اسلام میگه تو قران امده! پس اگر قران اثبات بشه مال خداست و هیچگونه تحریفی نشده پس خلقت اولیه ادم و حواست!
الان مشکل چندگانگی دین هاست
اینرو قبول دارم که تمام دین ها به پرستش خدا دعوت میکنند ولی هرکدوم به روش خود! مثلا اسلام میگه نماز - مسیحی میگه .. یهودی میگه ...
این یعنی اینکه شک! شک درمورد چگونگی پرستش خدا

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
یه مثال خیلی ساده
موفق باشید
زمان و مکان و اندازه و بعد برای ما تعریف شده. از نظر خدا چیزی به اسم زمان و مکان و اندازه وجود نداره.
مثلا اینکه ما میگیم چند میلیارد سال قبل یا چند هزار سال نوری برای ما خیلی بزرگ به نظر میرسه چون ما محدود به زمان و مکان شدیم یعنی اینها برای ما تعریف شده که بتونیم تو دنیا زندگی کنیم وگرنه موجودات غیر مادی مثل اجنه و ارواح محدودیت هایی مثل ما ندارند.
اینکه میگن خدا از اول بوده و ما نمی فهمیم و می پرسیم اول یعنی کی و قبلش چی بوده واسه همینه. قبل و بعد و اول و آخر برای خدا وجود نداره. زمان پیش خدا معنی نداره. گذر زمان و عمر و لحظه و ثانیه برای انسان ها تعریف شده.
اینکه نمی تونیم بفهمیم ستاره ها تا کجا ادامه دارن و انتهای جهان کجاست علتش همین مادی بودن ماست. وگرنه در دنیای غیر مادی اندازه به این مفهومی که ما فکر می کنیم و می بینیم وجود نداره.
ما تا وقتی از قالب زمینی و مادی بیرون نیایم نمی تونیم اینها رو درک کنیم.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
زمان و مکان و اندازه و بعد برای ما تعریف شده. از نظر خدا چیزی به اسم زمان و مکان و اندازه وجود نداره.
مثلا اینکه ما میگیم چند میلیارد سال قبل یا چند هزار سال نوری برای ما خیلی بزرگ به نظر میرسه چون ما محدود به زمان و مکان شدیم یعنی اینها برای ما تعریف شده که بتونیم تو دنیا زندگی کنیم وگرنه موجودات غیر مادی مثل اجنه و ارواح محدودیت هایی مثل ما ندارند.
اینکه میگن خدا از اول بوده و ما نمی فهمیم و می پرسیم اول یعنی کی و قبلش چی بوده واسه همینه. قبل و بعد و اول و آخر برای خدا وجود نداره. زمان پیش خدا معنی نداره. گذر زمان و عمر و لحظه و ثانیه برای انسان ها تعریف شده.
اینکه نمی تونیم بفهمیم ستاره ها تا کجا ادامه دارن و انتهای جهان کجاست علتش همین مادی بودن ماست. وگرنه در دنیای غیر مادی اندازه به این مفهومی که ما فکر می کنیم و می بینیم وجود نداره.
ما تا وقتی از قالب زمینی و مادی بیرون نیایم نمی تونیم اینها رو درک کنیم.

کاملا تایید میشه

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
از مدیرا درخواست دارم این تاپیک رو هر چه سریعتر قفل کنن . داره به اعتقادات یه عده توهین میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا