سلام پ.خ شدسلام
لطفا قیمت و در صورت امکان عکس آکوا دی جی اسنزا و آزارو پور هوم را لطف کنید.
مرسی
سلام چی میخواهید ؟سلام.دوست عزیز تستر چی موجود دارید؟؟
سلام ادکلن یک محصول کاملا سلیقه ای هست اگر دنبال پر فروش ترین ها هستید ما این ها را پیشنهاد میکنیم :سلام
یک عدد ادکلن با بوی سرد ملایم و خاص با ماندگاری بالا معرفی بفرمایید
زمان ماندگاری رو هم بفرمایید
امکان ارسال تستر برا ادکلن معرفی شده شما ، قبل از خرید محصول وجود داره ؟
سلام.bvlgari aqva pour homme اگر باشه.واسه تابستون میخواستم پیشنهاد خودتون چی هست؟؟با تشکرسلام چی میخواهید ؟
سلام بولگاری آکوا جزو پر فروش ترین کار ها هست دوست عزیز کول واتر هم خوبه جگوار کلاسیک بلک هم یا همان مشکلی هم خوب هست که به شما به جای 90 تومن 64 میزنیم و طرحش را فعلا بارش را هم تمام کردیم و به شرط اصل هم به شما میدیم ادکلنی که اصل باشه به شرط اصل و طرح باشه هم به شما صادقانه میگیم که خیالتان بابت خرید راحت باشهسلام.bvlgari aqva pour homme اگر باشه.واسه تابستون میخواستم پیشنهاد خودتون چی هست؟؟با تشکر
سلام خنک اگه نمیخواهید زیاد خرج کنید و این که رضایت هم داشته باشید به شما هم مانند دوست عزیز در پیام بالا این سه کار را پیشنهاد میکنیم بولگاری آکوا پور هوم و جلگوار لاسیک بلک و کول واترسلام
مردانه خنک تلخ و معتدل تلخ اصل برای مراسم رسمی سن 25-30 کدوم ها رو پیشنهاد میکنید؟
سلام مرسی همچنین دوست عزیزسلام دوست عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه .
3 سوال دارم .
1 - فرمودید تضیمینی اصل ، تضمین شما به چه شکله ؟
2 - این لیست ادکلن هاتون رو من خیلیاشون رو نمیشناسم . راه حلی دارید که بتونم بدونم رایحشون چطوره ؟
3 - فروش عمده هم دارید ؟
سلام تو چه قیمتی مدنظرتون هستسلام. میشه ادکلنهای پرفروش زنانه رو با قیمت معرفی کنید.لطفا به فصل هم توجه کنید که عطرهای خیلی گرم نباشه.
ممنون
تا 100- 150خوبهسلام تو چه قیمتی مدنظرتون هست
پ.خ شدتا 100- 150خوبه
سلام پ.خ شدسلام
من 10 تا ادکلن طرح اصل میخوام
در صورت عدم رضایت مرجوع میشود ؟
تخفیف؟