اصل باشه ترجیحا. تستر های شرکتی ماندگاری مشابه اصلی دارند ؟سلام بله داریم اصل میخواهید یا طرح اصل .یا تستر های اورجینال شرکتی ؟
اصل باشه ترجیحا. تستر های شرکتی ماندگاری مشابه اصلی دارند ؟سلام بله داریم اصل میخواهید یا طرح اصل .یا تستر های اورجینال شرکتی ؟
سلام مجدد کار از 70 تومن داریم تا 700 تومن .تستر های شرکتی اورجینال هم پر فروش هستند و عالی و ماندگاری بالایی هم دارنداصل باشه ترجیحا. تستر های شرکتی ماندگاری مشابه اصلی دارند ؟
سلام هموطن گرامی کی پرداخت را انجام داداید ؟ نام خانوادگی تان را برای ما ارسال کنید تا پیگیری کنیم و شماره پیگیری را هم برای ما خصوصی ارسال کنید با تشکرسلام
دوست عزیز بنده تو سایت شما یک عدد عطر بلوشانل خریدم که با موفقیت تمام شد اما توی قسمت کاربریم هیچ اثری از سفارش خریدم نیست ! اصلا صفحه ای به نام سفارشات وجود نداره، برمیگرده توی صفحه اصلی
انگار هیچ چیزی سفارش ندادم.
پرداخت انجام شده دوست عزیز فردا براتون ارسال میشهسلام
دوست عزیز بنده تو سایت شما یک عدد عطر بلوشانل خریدم که با موفقیت تمام شد اما توی قسمت کاربریم هیچ اثری از سفارش خریدم نیست ! اصلا صفحه ای به نام سفارشات وجود نداره، برمیگرده توی صفحه اصلی
هلندی کیفیتش زیاد خوب نیستسلام.
فرق هلندی با ایتالیایی چیه؟
فرق تستر با اصل چیه؟
شیوه خرید چگونه است؟
بلک افغان هم زنونه است هم مردونه؟
ممنون.
سلام خواهش میکنم شما توضیحات را دقیق مطالعه کنید ما هم جگواری که تا 90 و در مواقعی هم با قیمت های بالاتر به فروش مرسانند را 60 تومان میدیم به شرط ضمانت اصل بودن و ارزان تر از دی جی کالا هم میدیم .امری بود در خدمیتمسلام عذر ميخوام جسارتاً جگوار بلك امروز قيمت بازار هم خواستم بخرم همين ٦٠ بودا ! زديد قيمت بازار ٩٠ ! حتي ديجي كالا هم ٦٥ ميده !
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام مجدد ضمن تشکر از خریدتان بسته شما فردا به دستتان انشالله خواهید رسید و کد رهگیری مرسوله ارسالی تان را هم براتون خصوصی ارسال کردیم با تشکرسلام
سلام تسترش هست اما طرحش فعلا وارد نشده البته تا اون جایی که اطلاع دارم .تسترش هم عالی هست اگر خواستید اونم به شما با تخفیف میدیم ماندگاری بالای دو روز هست چون غلظتش بالا هستدوست عزیز شما عطر تام فورد توسکان لدر کپی ندارید ؟
قیمتش چند هست ؟سلام تسترش هست اما طرحش فعلا وارد نشده البته تا اون جایی که اطلاع دارم .تسترش هم عالی هست اگر خواستید اونم به شما با تخفیف میدیم ماندگاری بالای دو روز هست چون غلظتش بالا هست
100 میل قیمتش به شما به جای 150 تومن 75 میدیم با شرط ضمانت و اصالتقیمتش چند هست ؟
چند میل ؟
100 میل قیمتش به شما به جای 150 تومن 75 میدیم با شرط ضمانت و اصالت
فردا در اسرع وقت برای شما ارسال میکنیم بله لالیک هم داریملطف میکنید عکسش رو برام بفرستید ؟
لالیک هم دارید ؟
دوست عزیز فکر کنم فراموش کردید برام عکس و قیمت رو بفرستید .فردا در اسرع وقت برای شما ارسال میکنیم بله لالیک هم داریم
با سلام عکس ها پ.خ شددوست عزیز فکر کنم فراموش کردید برام عکس و قیمت رو بفرستید .