سلام اصل میخواهید یا طرح اصل دوست عزیز ؟درود بر شما
mont blanc legend
Bleu De Chanel
Bvlgari Aqva
این 3 تارو نیاز دارم؟
تستر هاشون رو دارین ؟
قیمتشون رو میفرمایید؟
با تشکر
سلام پ.خ شدسلام قیمت Roberto Cavalli Nero Assoluto اورجینال میخواستم
سلام ما همه را داریم شما کجا تشریف دارید و چه تعداد میخواهید ؟سلام تستر تعداد بخوام چقدر حساب میکنید و چه مدل هایی دارید؟؟؟؟!
الشیخ بلک افغان آمواج اونتوس بولگاری آلورهوم
اینا رو اگر دارید قیمت بدید
لطفا ایتالیا و هلند
درب چوبی و پلاستیکی
پرفیوم و تویلت
همه رو قیمت بدید
برای شروع فعلا 10 تا اما احتمالا هر هفته خرید دارم و اگر فروش خوب باشه با تعداد بالاتر
البته در صورت قیمت مناسب
تقریبا قیمت دارم اما مناسب میخوام بتونم بفروشم
سلام تو چه قیمتی ادکلن میخواهید ؟ از طریقه سایت باید اقدام به خرید بفرمایید اگر بخواهید آدرس میدیم ولی حضوری قیمت ها به قیمت مغازه هست نه به قیمت عمده و پخش یعنی یه ادکلنی که ما میدیم 25 تو مغازه 65 الی 120 هستسلام ببخشید من زیاد در مورد عطر و ادکلون اطلاعی ندارم ولی دنبال یه چیز خوب و خوشبو هستم چی پیشنهاد میکنید و امکان خرید حضوری هست؟
سلام پ.خ شدسلام تستر هلندی و ایتالیایی چه فرقی دارن ؟ از نظر ماندگاری و پخش بو کدوم بهتره؟
تا 30-40 تومن نمیشه بیام مغازه انتخاب کنیم بعد از سایتتون بخریمسلام تو چه قیمتی ادکلن میخواهید ؟ از طریقه سایت باید اقدام به خرید بفرمایید اگر بخواهید آدرس میدیم ولی حضوری قیمت ها به قیمت مغازه هست نه به قیمت عمده و پخش یعنی یه ادکلنی که ما میدیم 25 تو مغازه 65 الی 120 هست
سلام مجدد کرید اونتوس و جگوار کلاسیک و دانهیل ها هم خوب هستند برای این فصل و پر فروش .ما دوست عزیز مغازه نداریم کسانی که جنس از ما میگرن میتونیم آدرس مغازه شان را بدیم که تشریف ببرید و ازشون خرید کنید البته قیمت هاشون بالا هست چون اجاره و ... میدن عمده اگر خواستید آدرس شرکت را میدیم میتوانید برای خرید عمده تشریف بیارید .اگر فقط تعداد محدود میخواهید میتوانید از سایت اقدام به خرید بفرمایید با تشکرتا 30-40 تومن نمیشه بیام مغازه انتخاب کنیم بعد از سایتتون بخریم
بلهسلام
شما تهران هستید ؟
سلام متاسفانه خیر دوست عزیزدوست عزیز از این تسترهای کاغذی نداری مثلا بوی 50تا 100 تا عطر و ادکلنو آدم ببینه بینشون بتونه انتخاب کنه؟
بنظر من جالب میشه اگه بتونی ردیف کنی!
الان من دنبال بوهای جدید هستم ولی بین این موارد جدید که معرفی کردی چطور باید انتخاب کرد؟
سلام بله داریم اصل میخواهید یا طرح اصل .یا تستر های اورجینال شرکتی ؟سلام. چیزی تو مایه های کرید اونتس دارید ؟ یا خودش رو؟