Mahiar0
کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
13 عدد
پس ما هم داریم به خطر نزدیک میشیم
چند روز پیش تشویق برام فرستادند برای مطلبی
امروز تذکر برای تبلیغ فروش سریال که تو یک قسمتی از سایتم بود که پورسانتی بود
هر چند به تذکر هم نیست یکهویی میزنند
13 عدد
تشویق هم میکنند مگه؟!!!
حالا تشویقشون چطوریه؟
مثلا میگن احسنت بابت انتشار فلان مطلب توی سایتت :lol:
پ.ن: اگه تشویقهای مالی میکنن، یه سایت مذهبی راه بندازم
مطمئن باش که بازم تکرار میشه
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
نه بابا پول چیه
عین همین پیام تذکر
یک پیام تشکر میاد البته ایمیل ارسال کننده مثلا tazakor به جای tashakor@ peyvandha.
ما اینهمه مطلب مذهبی و مفید هم میگذاریم اینها اون قدیمی قدیمی دیدند
شکرامرحبا مرحبا :lol:
چه موضوعی رو خوششون میاد؟
نبر گرافیکی هست؟
Iferm نزار و لینک مستقیم نزار
نبر = بنر :دینبر گرافیکی هست؟
Iferm نزار و لینک مستقیم نزار
نبر = بنر :دی
بریم شمال؟ :دی
نظرت تو حلقمنظر من اینه که برید کی ...
مخلصاتنظرت تو حلقم
بچه های بالا هنوز از فرومت نکشیدن بیرون؟
تو چند صفحه قبل صحبت فرشاد بود !
هیچ دخالتی تو مشکلاتی که بین فرشاد و مشتریاش پیش اومده نداشتم و زیاد هم خودمو درگیر اینجور چیزا نکردم ولی با توجه به مقایسه ای که بین خدماتی که پادینا میده رو با رقیب هاش کردم , متوجه شدم که واقعا اگه فرشاد تو این بخش نبود شهرت و اعتبارش چند برابر الان بود , الان سیستمی مثل حامد ه فقط پشتیبانیش برا قبل از خرید هست (اینو خودم تجربه داشتم) و اگه صد تا تاپیک براش بزنین کسی جوابگو نیست ولی فرشاد یا همون پادینا برعکس اینه . از فرشاد بخاطر اون حس انتقاد پذیری که داره خیلی خوشم میاد و تحسینش میکنم , هر فردی یه مشکللاتی براش پیش میاد و شاید این مشکلات تو یه دوره سرنوشت ساز باشه و امری عادی هست .
تو این بخش زیاد بودم و هستم و دیدم که فرشاد زحمت زیادی واسه این بخش کشیده و شاید خیلی ها به خاطر اون اومدن پی تی , نظر من اینه که یکی از بچه ها واسطه بشه و فرشاد رو دوباره بیاریم این بخش
صحبت های که زدم اصلا از رو دوستی که با فرشاد داشتم نیست , چون اگه واقعیت چیز دیگه ای بود من واقعیت رو میگفتم و هیچ ترسی هم ندارم , یه تاپیک هم از بنده هست که درباره یه سایتی هست که ادمینش یکی از بهترین دوستامه ولی چون مشکل داشته بنده اومدم مشکلاتش رو گفتم و ازش انتقاد کردم .
رابطم با فرشاد هم خیلی خاص نیست که بخوام به خاطر رفاقت چیزی بگم , فقط چند تا کار گروهی داشتیم که بیشتر بحث ها از طریق ایمیل و رسمی بوده .