• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

پس ما هم داریم به خطر نزدیک میشیم
چند روز پیش تشویق برام فرستادند برای مطلبی
امروز تذکر برای تبلیغ فروش سریال که تو یک قسمتی از سایتم بود که پورسانتی بود

هر چند به تذکر هم نیست یکهویی میزنند

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270

والا منم تشویقی داشتم بابت یه مطلب مذهبی .
خیلی زورم اومد ، فکر کنم زدم حذفش کردم .

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
تشویق هم میکنند مگه؟!!!
حالا تشویقشون چطوریه؟
مثلا میگن احسنت بابت انتشار فلان مطلب توی سایتت :lol:

پ.ن: اگه تشویقهای مالی میکنن، یه سایت مذهبی راه بندازم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
تشویق هم میکنند مگه؟!!!
حالا تشویقشون چطوریه؟
مثلا میگن احسنت بابت انتشار فلان مطلب توی سایتت :lol:

پ.ن: اگه تشویقهای مالی میکنن، یه سایت مذهبی راه بندازم

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
نه بابا پول چیه
عین همین پیام تذکر

یک پیام تشکر میاد البته ایمیل ارسال کننده مثلا tazakor به جای tashakor@ peyvandha.

ما اینهمه مطلب مذهبی و مفید هم میگذاریم اینها اون قدیمی قدیمی دیدند

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148

چه موضوعی رو خوششون میاد؟

E110

Registered User
لایک‌ها
13
مطمئن باش که بازم تکرار میشه :(

من سعیمو میکنم درست و به حق ادامه بدم
همین الآنم پیغام خصوصی دادم به ادمینای شاپ کیپر و راه های پیشنهادی رو دادم

حالا باید منتظر عکس العمل بود.........

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
نه بابا پول چیه
عین همین پیام تذکر

یک پیام تشکر میاد البته ایمیل ارسال کننده مثلا tazakor به جای tashakor@ peyvandha.

ما اینهمه مطلب مذهبی و مفید هم میگذاریم اینها اون قدیمی قدیمی دیدند

مرحبا مرحبا :lol:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
مرحبا مرحبا :lol:
شکرا
چه موضوعی رو خوششون میاد؟

گفتم موضوع مذهبی

ولی معلوم نیست بقیه مطالب مذهبی که میگذاریم چرا تشکری نمیشه حتما باید تعداد درخواست کاربران که از لینک پیوندها روی ان لینک زیاد باشه تا تشکر بدهند

---
دوستان وبمستر این رو هم ببینید
http://forum.persiantools.com/t231106.html

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
نظرت تو حلقم :D
بچه های بالا هنوز از فرومت نکشیدن بیرون؟ :(
مخلصات
نه
دهنم سرویس شد ، اینقدر زنگ زدم .
دیگه روم نمیشه .
یه خانومه گوشی رو بر میداره و هی می گم چی شد .
میگه هنوز جوابی از کارگروه نیومده .
قبلا اینطوری نبود ، اینا قراره کی جواب بدن .
5 روز گذشته .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ممد فخرایی تو برو منم میام ( سال دیگه تابستون البته :دی )

ممد جوشنی ایشالا سریعتر از فیل در میاد،ولی 5 روز خیلی ـه :( واقعا خسارت میزنه،تو خارج از ایران بابت داون شدن سایت خسارت میدن! :دی ( :( )

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
تو چند صفحه قبل صحبت فرشاد بود !

هیچ دخالتی تو مشکلاتی که بین فرشاد و مشتریاش پیش اومده نداشتم و زیاد هم خودمو درگیر اینجور چیزا نکردم ولی با توجه به مقایسه ای که بین خدماتی که پادینا میده رو با رقیب هاش کردم , متوجه شدم که واقعا اگه فرشاد تو این بخش نبود شهرت و اعتبارش چند برابر الان بود , الان سیستمی مثل حامد ه فقط پشتیبانیش برا قبل از خرید هست (اینو خودم تجربه داشتم) و اگه صد تا تاپیک براش بزنین کسی جوابگو نیست ولی فرشاد یا همون پادینا برعکس اینه . از فرشاد بخاطر اون حس انتقاد پذیری که داره خیلی خوشم میاد و تحسینش میکنم , هر فردی یه مشکللاتی براش پیش میاد و شاید این مشکلات تو یه دوره سرنوشت ساز باشه و امری عادی هست .

تو این بخش زیاد بودم و هستم و دیدم که فرشاد زحمت زیادی واسه این بخش کشیده و شاید خیلی ها به خاطر اون اومدن پی تی , نظر من اینه که یکی از بچه ها واسطه بشه و فرشاد رو دوباره بیاریم این بخش

صحبت های که زدم اصلا از رو دوستی که با فرشاد داشتم نیست , چون اگه واقعیت چیز دیگه ای بود من واقعیت رو میگفتم و هیچ ترسی هم ندارم , یه تاپیک هم از بنده هست که درباره یه سایتی هست که ادمینش یکی از بهترین دوستامه ولی چون مشکل داشته بنده اومدم مشکلاتش رو گفتم و ازش انتقاد کردم .

رابطم با فرشاد هم خیلی خاص نیست که بخوام به خاطر رفاقت چیزی بگم , فقط چند تا کار گروهی داشتیم که بیشتر بحث ها از طریق ایمیل و رسمی بوده .

E110

Registered User
لایک‌ها
13
تو چند صفحه قبل صحبت فرشاد بود !

هیچ دخالتی تو مشکلاتی که بین فرشاد و مشتریاش پیش اومده نداشتم و زیاد هم خودمو درگیر اینجور چیزا نکردم ولی با توجه به مقایسه ای که بین خدماتی که پادینا میده رو با رقیب هاش کردم , متوجه شدم که واقعا اگه فرشاد تو این بخش نبود شهرت و اعتبارش چند برابر الان بود , الان سیستمی مثل حامد ه فقط پشتیبانیش برا قبل از خرید هست (اینو خودم تجربه داشتم) و اگه صد تا تاپیک براش بزنین کسی جوابگو نیست ولی فرشاد یا همون پادینا برعکس اینه . از فرشاد بخاطر اون حس انتقاد پذیری که داره خیلی خوشم میاد و تحسینش میکنم , هر فردی یه مشکللاتی براش پیش میاد و شاید این مشکلات تو یه دوره سرنوشت ساز باشه و امری عادی هست .

تو این بخش زیاد بودم و هستم و دیدم که فرشاد زحمت زیادی واسه این بخش کشیده و شاید خیلی ها به خاطر اون اومدن پی تی , نظر من اینه که یکی از بچه ها واسطه بشه و فرشاد رو دوباره بیاریم این بخش

صحبت های که زدم اصلا از رو دوستی که با فرشاد داشتم نیست , چون اگه واقعیت چیز دیگه ای بود من واقعیت رو میگفتم و هیچ ترسی هم ندارم , یه تاپیک هم از بنده هست که درباره یه سایتی هست که ادمینش یکی از بهترین دوستامه ولی چون مشکل داشته بنده اومدم مشکلاتش رو گفتم و ازش انتقاد کردم .

رابطم با فرشاد هم خیلی خاص نیست که بخوام به خاطر رفاقت چیزی بگم , فقط چند تا کار گروهی داشتیم که بیشتر بحث ها از طریق ایمیل و رسمی بوده .

اما من با نظر شما مخالفم
خود من وقتی که خواستم با این فرد کار کنم و تصمیممو گرفتم از همین جا بهش اعتماد کردم
شمشاد از همینجا پیشرفت کرد و سیستمشو بالای 90% بچه های همینجا خریدند. پس نمیشه منکر این شد که پیشرفتش از همینجا بوده
این یک مورد

مورد دیگه در مورد پشتیبانی و خدمات پس از فروشه... من تا الآن درباره سیستمش هیچ کجا و هیچ کجا ازش بد نگفتم. ایشون میتونه سیستمش رو 2 تومن بده و تعیین قیمتش هم کاملا دست خودشه. حتی میتونه بگه سیستم همینه و همینه... هرکی خواست بخره هرکیم نخواد که هیچ
حتی خیلیا در مورد معیوب بودنش مشکل دارند که از نظر من معیوب هم نیست. البته کامل نیست ولی عیب و مشکل فنی نداره. باز هم همون جمله: همین که هست کسی میخواد بخره
ولی مشکل سر همین ساپورت و قولهای توخالیه که میده. تازه شما میگید که خدمات پس از فروش میده، من باید به عرض شما برسونم که قول هایی که ایشون میده فراتر و خیلی فراتر از این چیزی هست که شما تا الآن میدونید
ایشون به غیر از این همه قول هایی که میده حتی ادعای مشاوره تبلیغاتی رایگان هم میده! و نمیدونم یه چیزی تو این مایه ها که تضمین میکنیم و.....
الآن تو تاپیک های معرفی من خودش اومده و ادعا کرده که مشاور تبلیغاتی اینا هستم (مثلا) ولی آیا این به جز یه ادعا و شعار تبلیغاتی چیز دیگه ای هم بوده؟ نه
آقا جان... شما نمیخواد مشاوره تبلیغاتی برای حداکثر سود من بدی
نمیخواد هم ساپورت بعد از خرید بدی
این مشکلاتم همه حل میشه و هرکی هم تاپیک میزنه جوابگو نباش. راحت!
همین نت برگ رو ندیدید؟ اومد برای پیشرفت کارش تاپیک زد.... ولی همه خواستار پاسخ بودند که اومدند و جواب دادند حالا گفتند که شیوه ما همینه هر کی میخواد بخواد هرکیم نخواد که هیچ

یکی نیست بگه این همه مشتری رو شمایی که دست تنهایی میتونی اداره کنی اصلا؟
اگه خوابت رو هم بذاری باز نمیتونی
اگه ادعای انجام کاری رو میکنی یه برآورد بکن ببین اصلا میرسی بعد بگو

در مورد حس انتقاد پذیری هم بگم که نه عزیزم تو جاهایی مثل تاپیک های انجمن ها که یه جای عمومی هست این حس انتقاد پذیری دیده میشه که اونم همش زبانیه ;)

در مورد واسطه برای برگردوندنشم خود من موافقم با این موضوع... اما به شرایطی. الآن من بیش از همه با این فرد مشکل دارم. هم سر موضوعی که تازه بحثش رو باز کردم و بیش از 6 ماهه که درگیرشم و علاف. هم سر سیستم همکاری
راه هایی برای مشکل اولیم جلوش گذاشتم و از طریق مدیران شاپ کیپر براش ارسال شده. بیاد بپذیره انجام بده (جبران ضرر مالی منه و یه جورایی عذرخواهی و تضمین به تعیین نکردن وقت و ایناست) بعد از اون با چهره و رویه ای متفاوت با قبل بیاد هرجایی که میخواد ادامه بده... خود من حتی کاملا حمایت میکنم و خوبی دیدم واقعا میگم
ولی اگه بخواد دوری کنه از این مسائل و اینجا نیاد و جاهای دیگه رو هم ترک کنه بدانید که پایبند به شیوه قبلیشه
که در این صورت طبیعیه که هر کسی مثل من اطلاع رسانی و پیگیری رو از جاهای دیگه انجام میده

---------------------------------------------
پ.ن: صحبت های اولیه من تو اینجا فقط راجع به سیستم همکاری هست و مشکلی که من با این فرد دارم فعلا و برام مهم تره چیز دیگه ایه:
مشکل با فرشاد شمشاد (پادینا)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
در راستای این تاپیک و فرشاد و موضوع های دیگه یه سری حرف دارم من،ولی ترجیحا هیچی نمیگم،که به هیچ موضوعی دامن زده نشه دوباره،در مورد اینکه کسی از پی تی بره یا بمونه با خوده طرفه،نمیشه به زور کسی رو اورد نمیشه هم انداخت بیرون! خودش بخواد میاد،نخواد نمیاد،به هیشکی ربط نداره!

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
به نظر من این چنده روزه یه دفعه همه موج برگشت شمشاد گرفتشون چرا
به نظرم این روش برگشت طرح خودشه مثل اینایی که میگن ما میریم بعد دوتا دوستشون میان میگن بعد یه مدت بریم بیاریمش از دلش دربیاریم تا بیشتر بتونه سرکیسه کنه ملت رو

بالا