چند روز پیش وبلاگ منو پرشین بلاگ استاد کرده بودش یعنی پاکش کرده بود بی خبر
ایمیل زدم جواب اومد
(این ایمیل توسط تیم پشتیبانی پرشین بلاگ پاسخ داده می شود)
سلام
شما در وبلاگتون یکسری لینک های تبلیغاتی برای خرید پستی محصولات داشته اید .
توجه کنید که تبلیغات فروشگاه های اینترنتی در وبلاگ های پرشین بلاگ ممنوع است و در صورت حذف نکردن لینک های خرید پستی، وبلاگ مورد نظر کلا حذف خواهد شد.
فعلا وبلاگ به اکانت شما برگشت داده شده . لطفا در پست های وبلاگ، لینک های تبلیغاتی نگذارید تا وبلاگ شما بعنوان اسپم شناخته نشود.
موفق باشید
چند روز پیش وبلاگ منو پرشین بلاگ استاد کرده بودش یعنی پاکش کرده بود بی خبر
ایمیل زدم جواب اومد
(این ایمیل توسط تیم پشتیبانی پرشین بلاگ پاسخ داده می شود)
سلام
شما در وبلاگتون یکسری لینک های تبلیغاتی برای خرید پستی محصولات داشته اید .
توجه کنید که تبلیغات فروشگاه های اینترنتی در وبلاگ های پرشین بلاگ ممنوع است و در صورت حذف نکردن لینک های خرید پستی، وبلاگ مورد نظر کلا حذف خواهد شد.
فعلا وبلاگ به اکانت شما برگشت داده شده . لطفا در پست های وبلاگ، لینک های تبلیغاتی نگذارید تا وبلاگ شما بعنوان اسپم شناخته نشود.
موفق باشید
3 4 روزی نبودم،
آیا فرشاد زنده می باشد؟
من بودم از كلمه زيبا و دلنشين بروكي استفاده ميكردم بس بيكاريم وبلاگ بزنيمچند روز پیش وبلاگ منو پرشین بلاگ استاد کرده بودش یعنی پاکش کرده بود بی خبر ایمیل زدم جواب اومد (این ایمیل توسط تیم پشتیبانی پرشین بلاگ پاسخ داده می شود) سلام شما در وبلاگتون یکسری لینک های تبلیغاتی برای خرید پستی محصولات داشته اید . توجه کنید که تبلیغات فروشگاه های اینترنتی در وبلاگ های پرشین بلاگ ممنوع است و در صورت حذف نکردن لینک های خرید پستی، وبلاگ مورد نظر کلا حذف خواهد شد. فعلا وبلاگ به اکانت شما برگشت داده شده . لطفا در پست های وبلاگ، لینک های تبلیغاتی نگذارید تا وبلاگ شما بعنوان اسپم شناخته نشود. موفق باشید
پرشین بلاگ هم داره میشه بلاگفا که ...
اگه تو وبلاگ تبلیغات هم گذاشته نشه پس به چه دردی میخوره؟!!
من بودم از كلمه زيبا و دلنشين بروكي استفاده ميكردم بس بيكاريم وبلاگ بزنيم
خوب اگه نشه تبلیغ بذاری واقعا وبلاگ به چه دردی میخوره؟ و اینکه حالا اگه کسی تبلیغ بذاری چی از پرشین بلاگ یا بلاگفا کم میشه؟
یعنی خودش تبلیغ فروشگاه ها رو نمیگذاره اون بالا وبلاگ هااقای شیرازی نظرش اینه که سایت های تبلیغات کلیکی و سایت های همکاری قصد سو استفاده از بلاگر ها رو دارن
یه مطلب هم حدود یه سال پیش تو بلاگش گذاشته بود راجع به این موضوع ...
یعنی خودش تبلیغ فروشگاه ها رو نمیگذاره اون بالا وبلاگ ها
میخواد اینطوری خودش بیشتر پول در بیاره
خوب اون دوست وبلاگنویس دوست داره ازش سوء استفاده بشه آقای شیرازی آیا خودشون راهی رو نشون کاربر میده که بتونه از وبلاگش کسب درامد کنه؟اقای شیرازی نظرش اینه که سایت های تبلیغات کلیکی و سایت های همکاری قصد سو استفاده از بلاگر ها رو دارن
یه مطلب هم حدود یه سال پیش تو بلاگش گذاشته بود راجع به این موضوع ...
این هم فقط تو وبلاگدهی های ایرانی میبینیم که مدیر سایت به جای کاربر تصمیم میگیره ...
خوب اون دوست وبلاگنویس دوست داره ازش سوء استفاده بشه آقای شیرازی آیا خودشون راهی رو نشون کاربر میده که بتونه از وبلاگش کسب درامد کنه؟
اینه عمویی؟ :دیاقای شیرازی معتقده که وبلاگ برای کسب درامد نیست
و کسی که میخواد درامدزایی کنه باید سایت شخصی داشته باشه
اون پست که تو بلاگش هست رو اگه پیدا کنی با عقایدش اشنا میشی
خاک تو سرش با این کُد زنیش! غیر از گوگل راهی برای پیدا کردن پستای قدیمیش نیس :hmm:
بله، منم قبول دارم که شخصیت بزرگ و قابل احترامیه، ولی واقعیت رو نمیشه انکار کرد (واقعیت = ر ی د ه مال کُد زدن و عقاید چیزیش)به نظرم من شخصیت بزرگیه در این عرصه!!
ولی خوب یکسری افکار دیکتاتوری داره دیگه :lol:
اینه عمویی؟ :دی
خاک تو سرش با این کُد زنیش! غیر از گوگل راهی برای پیدا کردن پستای قدیمیش نیس :hmm: