چاکرم شاسی جون . تو خوبی ؟ می بینم که مثل همیشه پویا و فعال هستی . ایول
والا چند ماهیی گیر مسایل مختلف شخصی و کاری بودم . از یه جراحی کوچیک که مدتی خونه نشینم کرد که بگذریم ، دو سه تا پروژه کاری ، غیرآنلاین ) بهم خورد و البته همین رویا های بزرگ در مورد کار آنلاین که خودتم گفتی نزدیک بود شدیدا به فنام بده . یه پروژه سنگییییییییییین شروع کردیم که دو سه تا بچه ها در جریانش بودن تا حدی مثل مهدی و امیر ***** و یاشار و سعادت و ....
ولی متاسفانه تا اومدیم چندین ماه جلسه و مراحل مخ زنی سرمایه گذار رو پشت سر بذاریم و به محض اینکه کار استارت خورد و حتی مجوزم اوکی کردیم و ده دوازده تومن پولم پیش پیش دادیم واسه برنامه نویس و طراح و استخدام و بخصوص تبلیغات آنلاین و غیرآنلاین و .... خوردیم به خنسی ! مملکت رفت تو تحریم این سرمایه گذاره هم که اکثر کاراش و پروژه هاش دولتی بود ، هرچی داشت و نداشت جمع کرده برده کویت و گرجستان ! ما موندیم و چندیم ماه زحمت و کلی هزینه ! از همه بدتر کلی برنامه که کله پا شد :wacko:
حالا کلی طلب از این و اون دارم توی نت که اکثرا میشه پس گرفت چون مثلا برنامه ای نوشته نشده یا تبلیغی نشده و بقیشم میمونه تو اعتبارم که کم کم ازش برای کارای دیگه ام استفاده کنم . خوبیش اینه که اکثر پول مال همین تیم سرمایه گذاری بود . ولی اخلاقیش اینه که سهم پولش رو یا پس بگیرم یا خودم جور کنم و بدم به وکیلش گرچه خودش چیزی نگفته . حالا وکیلش گفته طرح همکاریمون کلا کنسل نیست و ممکنه چند ماه دیگه یا برگرده یا از همونجا پیگیری شروع کار رو بکنه اما من خیلی دلسرد شدم اونم بعد از این همه دوندگی و برنامه ریزی و مشورت با این و اون .
دقیقا چهار ماه هم طرح های کاری معمولی خودم خوابید که باید کم کم بهشون برسم که دارم میرسم . باز خدا رو شکر یه اب باریکه ای از همین سیستم های فروش و تبلیغ و همکاری که نصفه نیمه راه اندازی شدن میاد هنوز .
خلاصه کلی مکافات و بدبختی داشتم این مدتی که تو نت نبودم
به ، مخلصم ریفیق . خوندی بالا رو دیدی چه سرویسی شدم این چند ماه . باز دم مهدی آنلاین گرم این مدت همه اش بهم دلگرمی میداد . ولی واقعا مدتی بدجور روحیه ام رو از دست داده بودم . حالا باز خوب شدم برگشتم سر خونه اولم مثل چهار ماه پیش
پ.ن : میگم این همه اسپم داریم میدیم نیان خرمونو بچسبن . آمار مدیریت انجمن رو ندارم چند ماهه . بذار برم تاپیک قدیمی خودمو پیدا کنم بیارم بالا اونجا اسپم بدیم کسی کاریمون نداشته باشه . دی: