• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
به نظر من این چنده روزه یه دفعه همه موج برگشت شمشاد گرفتشون چرا
به نظرم این روش برگشت طرح خودشه مثل اینایی که میگن ما میریم بعد دوتا دوستشون میان میگن بعد یه مدت بریم بیاریمش از دلش دربیاریم تا بیشتر بتونه سرکیسه کنه ملت رو

البته در اینکه منظورت این باشه که فرشاد به حمید گفته،حمید هم اومده باشه پست زده باشه 100% مخالفم،حمید خیلی پسر گُلیه :) اینکاره نیست،ولی بقیه که باهم سایت راه اندازی میکنن شاید ... : )))
پ.ن : دوست خوبم پستت تو حلقم :دی

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
در راستای این تاپیک و فرشاد و موضوع های دیگه یه سری حرف دارم من،ولی ترجیحا هیچی نمیگم،که به هیچ موضوعی دامن زده نشه دوباره،در مورد اینکه کسی از پی تی بره یا بمونه با خوده طرفه،نمیشه به زور کسی رو اورد نمیشه هم انداخت بیرون! خودش بخواد میاد،نخواد نمیاد،به هیشکی ربط نداره!

مثل من

تایید میشه

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
به نظرم این روش برگشت طرح خودشه مثل اینایی که میگن ما میریم بعد دوتا دوستشون میان میگن بعد یه مدت بریم بیاریمش از دلش دربیاریم تا بیشتر بتونه سرکیسه کنه ملت رو
شما مدیر کدوم سیستم هستی؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
شما مدیر کدوم سیستم هستی؟
من تو کار فروشگاه دیگه نیستم یعنی بگیر ببند داشت بیخیالش شدم ولی دوستام که تو کارن و از شمشاد هم خریدن بدجور مینالن همچنین خودم هم یه دور برای تست باهاش صحبت کردم بدجور تطمیع میکنه کاربر رو جوری که میگه برم هرجوری شده پول جور کنم سیستم رو بخرم
بعد مگه قسمت وبمسترها حتما باید کسی مدیر سیستم باشه تا صحبت کنه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فقط اینو بگم که ایشون از گرفتن نشانش در اینجا به خون من تشنه هست.
نمونه اش تو فیسبوک بود
اینکه چشم بسته تهمت زدید ممنون.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
فرشاد تو این فروم باشه خیلی بهتره اینجوری مسئولیت بیشتری در قبال مشتری میپذیره نشانش هم برگرده بهش باز به نفع بقیه میشه نه خود فرشاد همه این ها برای فرشاد مسئولیت میاره نه مقبولیت

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یه انجمن جدید میخوام راه اندازی کنم
به نظرتون تو ساماندهی ثبت کنم یا نه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
باید ثبت کنی به عنوان سایت های کاربر محور
یک سوال ازت می پرسه مسئولش
خدا نکنه که فیل شه...سرویس میکنند آدمو
یه انجمن جدید میخوام راه اندازی کنم
به نظرتون تو ساماندهی ثبت کنم یا نه؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
فقط اینو بگم که ایشون از گرفتن نشانش در اینجا به خون من تشنه هست.
نمونه اش تو فیسبوک بود
اینکه چشم بسته تهمت زدید ممنون.
من؟ تهمت ؟ اصلا مگه من اسمی بردم ، مخلص شما هم هستم .
بحثم سر این بودش یه جوی توی یاهو و اینجا چند نفر راه افتاده همه خواهان برگشتنش هستن گفتم فکر کنم آپدیت رو داده بیرون برای همین میخواد دیگه برگرده خودش به قول معروف روش نشده گفته چند نفر از دوستان بگن
من اصلا حرفم با شما نبود که ، کلی بود جمله
بعد هم اگر ادم به خاطر یه نشانه ناراحت باشه دیگه مشخصه... این همه آدم اینجا بدون نشانه به دیگران کمک میکنن هیچ چشم داشتی ندارن

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
من؟ تهمت ؟ اصلا مگه من اسمی بردم ، مخلص شما هم هستم .
بحثم سر این بودش یه جوی توی یاهو و اینجا چند نفر راه افتاده همه خواهان برگشتنش هستن گفتم فکر کنم آپدیت رو داده بیرون برای همین میخواد دیگه برگرده خودش به قول معروف روش نشده گفته چند نفر از دوستان بگن
من اصلا حرفم با شما نبود که ، کلی بود جمله
بعد هم اگر ادم به خاطر یه نشانه ناراحت باشه دیگه مشخصه... این همه آدم اینجا بدون نشانه به دیگران کمک میکنن هیچ چشم داشتی ندارن

من برای اولین بار ، فقط تو همین تاپیک دیدم که حمید گفتش که فرشاد برگرده بهتره
کس دیگه رو ندیدم این حرفو بزنه !
حالا به هر حال بهتره که دوستان دیگه رو متهم نکنید به همکاری در دزدی و اینا.
اگه خودش هم مشکل داره خب پیگری اساسی باید انجام بشه
به قول ممد فقط دادگاه :p
با تاپیک زدن و پست زدن و اینا کار به جایی نمیرسه

-------------------------------------------------------
منظورم به کل هست
چند وقتیه تو فروم ها یه جوی پیش اومده که همه اعتراض میکنند ، حالا فرشاد رو کاری ندارم
تو جاهای دیگه به شخص های دیگه هم دیدم
این جوری دید مردم به وب از اینی که هست بدتر میشه و هیچ کسی اعتماد نمیکنه
این خیلی بده....

mohammadshop

Registered User
لایک‌ها
0
من تو کار فروشگاه دیگه نیستم یعنی بگیر ببند داشت بیخیالش شدم ولی دوستام که تو کارن و از شمشاد هم خریدن بدجور مینالن همچنین خودم هم یه دور برای تست باهاش صحبت کردم بدجور تطمیع میکنه کاربر رو جوری که میگه برم هرجوری شده پول جور کنم سیستم رو بخرم
بعد مگه قسمت وبمسترها حتما باید کسی مدیر سیستم باشه تا صحبت کنه

من یک همکاری با آقای شمشاد داشتم تا حالا ،نميخوام از کسي طرفداري کنم ولي چند مورد را انصاف نيست نگم :
1. وقتي شرکت يا فردي در کارش موفق هست و از اصول بازاريابي به خوبي بهره ميبره و مشتري را براحتي متقاعد به خريد ميکنه بهش بازارياب موفق ميگن يا کلاهبردار؟
2. همين پست ها و.. هست که افراد خوب را از همين فروم و جاهاي ديگه فراري ميده منظورم اقاي شمشاد نيست کلي ميگم! بهتره هر کسي که ناراضي هست با دليل و مدرک خودش حرفش را بزنه و اينطوري بهتر ميشه نتيجه گيري کرد تا با باند بازي
3. گرچه جو اينجا مسموم هست و الان همه میگن شمشاد اینو فرستاده پست بده، ولي مهم نيست من حرف دلم را زدم قضاوت با دوستان
موفق باشيد

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
1. وقتي شرکت يا فردي در کارش موفق هست و از اصول بازاريابي به خوبي بهره ميبره و مشتري را براحتي متقاعد به خريد ميکنه بهش بازارياب موفق ميگن يا کلاهبردار؟

در مورد اینکه میگید بازاریابی
بازاریابی فقط شامل فروش محصول نمیشه حتی خدمات بعد از فروش هم میشه که پیگیری بشه مشتری راضی یا نه و...

mohammadshop

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اینکه میگید بازاریابی
بازاریابی فقط شامل فروش محصول نمیشه حتی خدمات بعد از فروش هم میشه که پیگیری بشه مشتری راضی یا نه و...

منم با شما موافقم .... طرف صحبتم با اون دوستی بود که گفتن چون خوب بازاریابی می کنه، کلاهبرداره ...

من اون یک بار که باهاشون کار کردم، یه پشتیبانی معمولی داشتن و نسبت به به عنوان مثال ایران مارکت سنتر، 100 برابر بهتر پشتیبانی می کنن. امیدوارم هیچوقت گیر ایران مارکت نیوفتین

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
درود به همه دوستان گل قدیمی

چند ماهی نبودم حسابی از شر ما در امان بودین ! دی: از دوستان قدیمی کی هست ؟ کی نیست ؟ حسین و مهیار و حمید رو که تو همین صفحه دیدم اکتیون .

می بینم که این چند ماهه هزار جور اتفاقات افتاده . کم کم باید تاپیکا رو بخونم در جریان ماجراهای نتورک ایران ( !! ) قرار بگیرم. امیدوارم دیگه مشکل یا پروژه خاصی و طولانی برام پیش نیاد که مجبور نشم بازم چند ماه از نت و خصوصا پیتی فاصله بگیرم . برم تاپیک قدیمی خودمم پیدا کنم ببینم بابت گندکاری های این مدت مدیرای سیستم ها چقدر بدوبیراه نثار من شده ! دی :

ارادتمند همه تون هستم .

امیر

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230

چند ماهی نبودم حسابی از شر ما در امان بودین ! دی: از دوستان قدیمی کی هست ؟ کی نیست ؟ حسین و مهیار و حمید رو که تو همین صفحه دیدم اکتیون .

می بینم که این چند ماهه هزار جور اتفاقات افتاده . کم کم باید تاپیکا رو بخونم در جریان ماجراهای نتورک ایران ( !! ) قرار بگیرم. امیدوارم دیگه مشکل یا پروژه خاصی و طولانی برام پیش نیاد که مجبور نشم بازم چند ماه از نت و خصوصا پیتی فاصله بگیرم . برم تاپیک قدیمی خودمم پیدا کنم ببینم بابت گندکاری های این مدت مدیرای سیستم ها چقدر بدوبیراه نثار من شده ! دی :

ارادتمند همه تون هستم .

امیر
سلام بر امیر

مردی با رویاهای بزرگ !

کجا بودی این چند مدت ؟‌

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426

ارادتمند همه تون هستم .

امیر

بزنید زنگو اقا امیر اومده
Laie_28.gif

خوش اومدی :x

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام بر امیر

مردی با رویاهای بزرگ !

کجا بودی این چند مدت ؟‌

چاکرم شاسی جون . تو خوبی ؟ می بینم که مثل همیشه پویا و فعال هستی . ایول

والا چند ماهیی گیر مسایل مختلف شخصی و کاری بودم . از یه جراحی کوچیک که مدتی خونه نشینم کرد که بگذریم ، دو سه تا پروژه کاری ، غیرآنلاین ) بهم خورد و البته همین رویا های بزرگ در مورد کار آنلاین که خودتم گفتی نزدیک بود شدیدا به فنام بده . یه پروژه سنگییییییییییین شروع کردیم که دو سه تا بچه ها در جریانش بودن تا حدی مثل مهدی و امیر ***** و یاشار و سعادت و ....

ولی متاسفانه تا اومدیم چندین ماه جلسه و مراحل مخ زنی سرمایه گذار رو پشت سر بذاریم و به محض اینکه کار استارت خورد و حتی مجوزم اوکی کردیم و ده دوازده تومن پولم پیش پیش دادیم واسه برنامه نویس و طراح و استخدام و بخصوص تبلیغات آنلاین و غیرآنلاین و .... خوردیم به خنسی ! مملکت رفت تو تحریم این سرمایه گذاره هم که اکثر کاراش و پروژه هاش دولتی بود ، هرچی داشت و نداشت جمع کرده برده کویت و گرجستان ! ما موندیم و چندیم ماه زحمت و کلی هزینه ! از همه بدتر کلی برنامه که کله پا شد :wacko:

حالا کلی طلب از این و اون دارم توی نت که اکثرا میشه پس گرفت چون مثلا برنامه ای نوشته نشده یا تبلیغی نشده و بقیشم میمونه تو اعتبارم که کم کم ازش برای کارای دیگه ام استفاده کنم . خوبیش اینه که اکثر پول مال همین تیم سرمایه گذاری بود . ولی اخلاقیش اینه که سهم پولش رو یا پس بگیرم یا خودم جور کنم و بدم به وکیلش گرچه خودش چیزی نگفته . حالا وکیلش گفته طرح همکاریمون کلا کنسل نیست و ممکنه چند ماه دیگه یا برگرده یا از همونجا پیگیری شروع کار رو بکنه اما من خیلی دلسرد شدم اونم بعد از این همه دوندگی و برنامه ریزی و مشورت با این و اون . :(

دقیقا چهار ماه هم طرح های کاری معمولی خودم خوابید که باید کم کم بهشون برسم که دارم میرسم . باز خدا رو شکر یه اب باریکه ای از همین سیستم های فروش و تبلیغ و همکاری که نصفه نیمه راه اندازی شدن میاد هنوز .

خلاصه کلی مکافات و بدبختی داشتم این مدتی که تو نت نبودم :eek:

بزنید زنگو اقا امیر اومده
Laie_28.gif

خوش اومدی :x

به ، مخلصم ریفیق . خوندی بالا رو دیدی چه سرویسی شدم این چند ماه . باز دم مهدی آنلاین گرم این مدت همه اش بهم دلگرمی میداد . ولی واقعا مدتی بدجور روحیه ام رو از دست داده بودم . حالا باز خوب شدم برگشتم سر خونه اولم مثل چهار ماه پیش

پ.ن : میگم این همه اسپم داریم میدیم نیان خرمونو بچسبن . آمار مدیریت انجمن رو ندارم چند ماهه . بذار برم تاپیک قدیمی خودمو پیدا کنم بیارم بالا اونجا اسپم بدیم کسی کاریمون نداشته باشه . دی:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
چاکرم شاسی جون . تو خوبی ؟ می بینم که مثل همیشه پویا و فعال هستی . ایول

والا چند ماهیی گیر مسایل مختلف شخصی و کاری بودم . از یه جراحی کوچیک که مدتی خونه نشینم کرد که بگذریم ، دو سه تا پروژه کاری ، غیرآنلاین ) بهم خورد و البته همین رویا های بزرگ در مورد کار آنلاین که خودتم گفتی نزدیک بود شدیدا به فنام بده . یه پروژه سنگییییییییییین شروع کردیم که دو سه تا بچه ها در جریانش بودن تا حدی مثل مهدی و امیر ***** و یاشار و سعادت و ....

ولی متاسفانه تا اومدیم چندین ماه جلسه و مراحل مخ زنی سرمایه گذار رو پشت سر بذاریم و به محض اینکه کار استارت خورد و حتی مجوزم اوکی کردیم و ده دوازده تومن پولم پیش پیش دادیم واسه برنامه نویس و طراح و استخدام و بخصوص تبلیغات آنلاین و غیرآنلاین و .... خوردیم به خنسی ! مملکت رفت تو تحریم این سرمایه گذاره هم که اکثر کاراش و پروژه هاش دولتی بود ، هرچی داشت و نداشت جمع کرده برده کویت و گرجستان ! ما موندیم و چندیم ماه زحمت و کلی هزینه ! از همه بدتر کلی برنامه که کله پا شد :wacko:

حالا کلی طلب از این و اون دارم توی نت که اکثرا میشه پس گرفت چون مثلا برنامه ای نوشته نشده یا تبلیغی نشده و بقیشم میمونه تو اعتبارم که کم کم ازش برای کارای دیگه ام استفاده کنم . خوبیش اینه که اکثر پول مال همین تیم سرمایه گذاری بود . ولی اخلاقیش اینه که سهم پولش رو یا پس بگیرم یا خودم جور کنم و بدم به وکیلش گرچه خودش چیزی نگفته . حالا وکیلش گفته طرح همکاریمون کلا کنسل نیست و ممکنه چند ماه دیگه یا برگرده یا از همونجا پیگیری شروع کار رو بکنه اما من خیلی دلسرد شدم اونم بعد از این همه دوندگی و برنامه ریزی و مشورت با این و اون . :(

دقیقا چهار ماه هم طرح های کاری معمولی خودم خوابید که باید کم کم بهشون برسم که دارم میرسم . باز خدا رو شکر یه اب باریکه ای از همین سیستم های فروش و تبلیغ و همکاری که نصفه نیمه راه اندازی شدن میاد هنوز .

خلاصه کلی مکافات و بدبختی داشتم این مدتی که تو نت نبودم :eek:

به ، مخلصم ریفیق . خوندی بالا رو دیدی چه سرویسی شدم این چند ماه . باز دم مهدی آنلاین گرم این مدت همه اش بهم دلگرمی میداد . ولی واقعا مدتی بدجور روحیه ام رو از دست داده بودم . حالا باز خوب شدم برگشتم سر خونه اولم مثل چهار ماه پیش

پ.ن : میگم این همه اسپم داریم میدیم نیان خرمونو بچسبن . آمار مدیریت انجمن رو ندارم چند ماهه . بذار برم تاپیک قدیمی خودمو پیدا کنم بیارم بالا اونجا اسپم بدیم کسی کاریمون نداشته باشه . دی:

چقدر این چند ماه رو پیچیده گذروندی :D
حالا اوضاع رو سروسامون میدی , جبران میشه
پ ن : شما وبمستر من هم وبمستر , اینجا هم محل گفتگو وبمسترهاست دیگه :دی , ایرادی نداره ...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210

ارادتمند همه تون هستم .

امیر

خوش اومدی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چقدر این چند ماه رو پیچیده گذروندی :D
حالا اوضاع رو سروسامون میدی , جبران میشه
پ ن : شما وبمستر من هم وبمستر , اینجا هم محل گفتگو وبمسترهاست دیگه :دی , ایرادی نداره ...

آره حسابی . اومدیم حرکت بزنیم چند سال بیفتیم جلو ، چند ماه افتادیم عقب ! دی:

پ.ن : آره ؟ اینطوره ؟ چه خوبه پس !

قربونت مهیار جان . سایت تفریحیت براست ماشالا هنوز ؟

یه برنامه باید بریزیم یه حرکت درآمد زا بزنیم با هم . ( چشمک )

بالا