چی باید بگم به این طرف؟!
پ.ن : هرکسی که سایت پر بازدید داره و پاپ آپش خالیه پ.خ بزنه تا ایده هام دزدی نشه ! یا اگر میشه منع رو مردم بشناسن!
پاپ اپ سایت خودتون بهترین گزینه است ، پاپ اپ یه سری از مجله های اینترنتی که هم بازدهی داره و هم بازدید کنده ثابت
مجوز رو باید از کجا بگیرم؟
میشه اول راه انداخت بعد مجوز گرفت؟
دسترسی به توریست واقعا خوبه چون دقیقا وسط شهر هستیم ولی طبقه بالا.
بله مشکل شریک اینه که نصف نصفه اما اینم در نظر بگیرید که من هیچ سرمایه ای از خودم نمی ذارم و پدر شریکم صاحب مغازه هستش.
همکارا بین 1000 تا 2000 می گیرن.
اتفاقا می خوام واسه هر کاربر حداقل 1 مگ بذارم ( یعنی 128 سرعت دانلود) سرعتش زیاده یا کم؟
واسه محدودیت سرعت دانلودشون چی کار کنم؟ چون بعضی ها میان مثل .... دانولد می کنن؟
نرم افزاری میشناسی واسهاینکه مقدار دانلود که کاربر می کنه رو حساب کنه؟
در مورد تایپ هم سرعت خودم خوبه اگه نشد میدم Aloneking :دی
ترجمه هم چند نفر رو پیدا می کنم که بهشون کارو بدم.
راستی مقاله رو از کجا معمولا می گیرن؟
پرینت رو خودتون چقدر می گیرین؟
تبلیغات رو فقط نزدیک کافی نت خودم بزنم یا جاهای دیگه هم بزنم؟
در مورد احترام که گفتین واردم چون نزدیک 10 ساله که مغازه بابام کار می کنم و بلدم چیکار کنم.
نکته هایی که در مورد بتلیغات گفتین واقعا خوب بود. ممنون
راستی یه گیم نت می شناختم 11 تا پله داشت اسمشو گذاشته بود 11پله.
پله های کافی نت ما هم 19 تا پله داره.
کافی نت 19پله خوبه؟ :دی
اموز صنفی ( شهرداری)
وبگردی رو بزارید اصلا روی 4 مگ ولی دانلود رو کم کنید ولی نه در حدی که خیلی کم باشه ( اگه نامحدود از شرکت میگرید دانلود رو بزارید روی 256 تا512 حتما حساب کتاب کنید و تست کنید تا مشتری اومد به مشکل بر نخورید برای خودتون پهنا باند بیشتری بزارید چون بعضا مجبور میشد یه سری فایل های حجیم برای مشتری دانلود کنید )نرم افزار بیرون هست من خودم از یه نرم افزار استفاده میکنم الان اسمش یادم نیست ولی کلا سرعت رو محدود کردم وب گردی و دانلود ولی خیلی راحت میشه حذفش کرد ( اونم طرف یکم از کامپیوتر سرش بشه) تا حالا ندیدم کسی حذفش کنه میتونید یه پولی خرج کنید یه برنامه کامل بخرید ( سرچ کنید نرم افزار های خوبی هست )
شما حتما قیمت ها رو بر اسال محل خودتون تنظیم کنید اینجا 100 تا 200
تبلیغات تو حوزیه نفوذ خودتون و محله خودتون ( که میشه از طریق هم محلی ها این تبلیغ رو کرد) و مکان های توریستی که نزدیک شما هستن یه بنر بزرگ و یه سری تراکت چاپ کنید تو مغازه بزارید
این اسم گذاری میشه همون قضیه فان تو فان ، فانی، فان سنتر ،بیا تو فان، فان کده ، به نظر من بهتره از بزرگتر بپرسید ( از پدر و مادر و دایی و عمو و... )