Portre.Ir
Registered User
- نوشتهها
- 2,875
- لایکها
- 1,348
از مزایای پسر بودن![]()
بجاش خونم مثل گیم نت می مونه, کلی کنسول دارم همه میان خونم که PS3 بازی کنند. هرچند که دیگه باید تو فکر خرید PS4 باشم
از مزایای پسر بودن![]()
نه بابا ما ترمای اول با بچه های دانشگاه مختلط میرفتیم گیم نتبرای اینکه کافی دختر و پسر می تونن از سیستم ها استفاده کنن ولی گیم نت فقط پسرها می تونن استفاده کنن.
عقده ای شدم 1 بار برم گیم نت
نه بابا ما ترمای اول با بچه های دانشگاه مختلط میرفتیم گیم نتفکر نکنم ممنوع باشه
ما از سال 89 تا 90 میرفتیم یه گیم نت توی معروفترین پاساژ کامپیوتری تهران (خیلی تابلو شد کجائه دیگهممنوع است!
تازگیا فکر این بودم یه گیم نت دخترونه بزنم. یکی دیگه اومد زد, یه هفته نشد درشو بستن, مجبور شد پسرونش کنه!
https کار میکنهسلام
پ.ر.و.ک.س.ی کلا از کار افتاده یا مال من این شکلی شده ؟
برای اینکه کافی دختر و پسر می تونن از سیستم ها استفاده کنن ولی گیم نت فقط پسرها می تونن استفاده کنن.
عقده ای شدم 1 بار برم گیم نت
متنی که تو بخش VB گذاشتم و کسی اهمیت نداد! :
حدود 6 ماه هستش که تعداد بازدید تاپیکهای من تغییر نکرده, به قول یکی از کاربرام وقتی تاپیک جدید می زنیم تعداد تشکرها از بازدید تاپیک بیشتر.
می شه راهنماییم کنید علت چیه؟
یه تاپیک پر بازدید قبل از اینکه آپ بشه 5891 بود بعد از آپدیتهای مکرر بازم 5891 بار دیده شده!
بجاش خونم مثل گیم نت می مونه, کلی کنسول دارم همه میان خونم که PS3 بازی کنند. هرچند که دیگه باید تو فکر خرید PS4 باشم![]()
نه بابا ما ترمای اول با بچه های دانشگاه مختلط میرفتیم گیم نتفکر نکنم ممنوع باشه
سلام
پ.ر.و.ک.س.ی کلا از کار افتاده یا مال من این شکلی شده ؟
اوه ! من یه زمان افتاده بودم تو خط تراوین!بد جوری معتاد میکنه ها,یعنی هرجا میرفتم دنبال اینترنت میگشتم دو تا غارت بزنمالان تبلیغ خان وارز رو دیدم 5.5 شده من از 3 تا الان بازی نکردم نظرتون چیه یه راند بزنم ؟ (فردا دنیای 5 ریست میشه)
یه جورایی اعتیاد آوره !
ممنوع است!
تازگیا فکر این بودم یه گیم نت دخترونه بزنم. یکی دیگه اومد زد, یه هفته نشد درشو بستن, مجبور شد پسرونش کنه!
توی برنامه های زمانی یا Scheduled Tasks ببینید Thread Views هست ؟
از قسمت تعمیرات ( admincp/misc.php?do=chooser ) هم Rebuild Thread Information رو بزنید.
نه بازسازی میکنه شمارو هارواین کار دومی که گفتید انجام بدم یوقت تعداد بازدیدهارو صفر نکنه؟
اوه ! من یه زمان افتاده بودم تو خط تراوین!بد جوری معتاد میکنه ها,یعنی هرجا میرفتم دنبال اینترنت میگشتم دو تا غارت بزنم![]()
نزن آقا نزن![]()
آره میدونم چی میگی :دی
بدترین اتفاق هم اینه که یه روز نت قطع بشه دیگه قلعه قلعه نمیشه !
آخرین بار سرور رومانی بازی کردم ولی دست تنها بودم دو هفته اول نابود شدم :|
اقا یه پلیر درست حسابی معرفی کنی بیزحمت
این km هرروز یه مشکل داره :|
زیرنویس هم خوب بخونه![]()
drake هستش؟ یا ایرانیه؟ اواتار![]()
اقا یه پلیر درست حسابی معرفی کنی بیزحمت
این km هرروز یه مشکل داره :|
زیرنویس هم خوب بخونه![]()
Backup and Restore Firefox Passwords Listدوستان یه افزونه خوب و compatible برای فایر فاکس سراغ دارین که پسورد ها رو بک اپ بگیره ؟
اگر فقط پلیر میخای Gom
اگر امکانات هم میخای Jetaudio
ولی KM بهتره.