GraphX
Registered User
دوستان یه متن 2000 تایی آیا میدانید انگلیسی دارم که برای تویت هستش (160 کارکاتره ) میتونین باهاش فالور های اینگلیسی تویترتون رو بیشتر کنید
قیمت : 5 تومن
کسی هست اشتراکی بخریم ؟ :دی
دوستان یه متن 2000 تایی آیا میدانید انگلیسی دارم که برای تویت هستش (160 کارکاتره ) میتونین باهاش فالور های اینگلیسی تویترتون رو بیشتر کنید
قیمت : 5 تومن
ممنون .
فعلا حس دامین نیست. دارم gta 3 دانلود می کنم. از امتحانا خلاص شدیم یکی دو روز بازی کنیم.
سلام
- کلیه درخواستهایی که قبل از ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ در سامانه ایرنیک ثبت شود و تاریخ انقضای آنها پس از این زمان باشد، تاریخ انقضای آنها ۱۳۹۲/۳/۲۹ مقرر میگردد و در روز ۱۳۹۲/۳/۳۰ منقضی خواهندشد.
این منظورش واضح تر یعنی چی ؟
من الان دومین رو تمدید کنم انقضاش میفته سال دیگه .. /؟
به نظر من همین هاست نتورک " نمایندگی هاستش " خوبه ... :دینه واسه یکی از بچه هاست.
آخر بگیریم یا نه ؟
جایی هست با این حدود قیمت کیفیتش خوب باشه ؟
سایت با افراد آنلاین حدود 100 (یخورده بالاتر شاید) چه هاستی بگیره؟ اشتراکی؟ پربازدید؟ سرور مجازی؟
????!!!!???
سرور بگیری دردسر داره ؛ باید مدیریت خوبی روی سرور داشته باشی
ولی هاست خوب بگیری بهتره
مثل پارس پک - نت افراز ! - هاست دی ال - ...
باشه ولی اشتراکی با پربازدید؟
متوجه نشدم !کدوم از اینا حساب میشه
آره مشکلی نداره اگه ساپورت کنن ... حداقل از مدیریت سرور و... مشکلی نخواهی داشت
متوجه نشدم !
باید هاست اشتراکی بگیرم یا هاست پربازدید. مثلا شما برو سرور پارس رو ببین هاست های اشتراکیش تا 50 نفر آنلاین رو میتونه تحمل کنه بیشتر بشه ساسپند. ولی پربازدیدش اینجوری نیست
هاست پربازدید هاشون حتما اشتراکی هستن دیگه .. چون نمیان یه سرور با رم و cpu بالا رو بزارن برای شما همش رو .
اون که روی پربازدیدش ساس نمیشید بخاطر منابع بالاتری هست که اختصاص دادن به شما و محدودیت رو کمتر از هاست عمومی و معمولی کردن .
خب یه سایتی که در لحظه حدود 100 نفر آنلاین داره چقدر رم و سی پی یو میخواد؟ مثلا از پارس پک بخوام بگیرم چقدر اینارو مشخص کنم؟ یه جوری باشه که کم نیاره ولی قیمتش هم مناسب باشه
در لحظه حدود 100 تا آنلاین فکر کنم میشه حدود 10 هزار ip در روز
اینکه چقدر منابع سرور مثل رم و سی پی یو بخواد رو نمی دونم . ولی فکر کنم اگه یه ماه بگیری راحت دستت بیاد .
اگه نت افراز بخوای بگیری با تعداد ip سنجیده میشه ، پارس پک هم که خودت انتخاب می کنی منابع رو .
فکر کنم اگه از پارس پک بگیری و منابع رو کافی نگیری باز suspended نشی چون مثلا فقط از x مگ رم استفاده میکنه و روی سرعت لود سایتت اثر میزاره ...
به خودشون تیکت بدی حله .
الیکان فروشگاه روی ساب دومین خودم نمیده ؟![]()
خیلی ممنون.
فقط بین پارس پک و نت افراز کدوم رو بهتر میدونید؟ نت افراز؟
- کلیه درخواستهایی که قبل از ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ در سامانه ایرنیک ثبت شود و تاریخ انقضای آنها پس از این زمان باشد، تاریخ انقضای آنها ۱۳۹۲/۳/۲۹ مقرر میگردد و در روز ۱۳۹۲/۳/۳۰ منقضی خواهندشد.
این منظورش واضح تر یعنی چی ؟
من الان دومین رو تمدید کنم انقضاش میفته سال دیگه .. /؟