BLOGGERواسه بلاگ خارجی Wordpress یا Blogger؟
بدبختی داریما!!!
تازخ فهمیدم که متاهل هم باید باشیم.
کم مونده بگن دو تا بچه هم باید داشته باشین :wacko:
قوانین اصناف رو میگم.
چنین قانونی نداره؟
برای همون اول پرسیدم با مجوز یا بی مجوزمن کارت پایان خدمت هم ندارم
(18 ساله بودم دنبالشو گرفتم)الان که تقریبا جمع کردیم زیاد باز نمیکنیم مگه موقع ثبتنام ها،اگه شریکتون متاهل هستن از ایشون استفاده کنید ، یا به اسم پدر بگیرید فکر کنم سر تخصص هم گیر بدن مال چند سال پیشه دقیقا یادم نیست
مجبورم به اسم شریکم بگیرم
امیدوارم به ایشون اعتماد داشته باشید بی اعتمادی بد چیزیه ، حتما یه سری نرم افزار مدیریت حساب روی استیشن ها نصب کنید حتی بعضیا قیمت پیرینت رو هم حساب میکنن کلا همه چیز جلوی مشتری هست اخر روزم میتونید راحت حساب کنید چقدر درامد داشتین و بیشتر از کدوم بخش بوده ، موفق باشید
اقا یه پلیر درست حسابی معرفی کنی بیزحمت
این km هرروز یه مشکل داره :|
زیرنویس هم خوب بخونه![]()
به یک هاست ریسلر خوب نیازمندیم.
گیرنمیاد! الان رفتم وبهاستینگ تالک ، طرف زده فروش ریسلر + ریسلر پیامک با تخفیف ویژه. رفتم دیدم سایت خودشون داون شده :|
شاتل هم گرونه. یه گیگ ماهی 8ت!
برای اندروید برنامه ای هست که مثلا سر یه ساعتی وای فای رو قطع کنه یا مثلا یه برنامه رو ببنده؟
اتفاق شریکمه که باید به من اعتماد کنه.
چون سرمایه از اونه کار از من
کلا شاید روزی 1 ساعت هم نتونه سر بزنه چون کارمند بانکه.
هیچی هم از کامپیوتر بارش نیست.
با این شرایط اون لازمه به من اعتماد داشته باشه. درسته؟ چون من هیچ از خودم نمیذارم.
راستی شما نرم افزار مدیریت کافی نت چی نصب کردی؟
روزی چقدر در میاد؟ منظورم کافی نت خودتونه
با سلام – میخوام یه اسکریپت به شما پیشنهاد بدم که میتونه بازدید گوگل شمارو بترکونه !!! اسمش اسپمر وردپرس ۲۰۱۳ هستش که توسط خودم نوشته شده و میتونی مشخصاتشو در زیر ببینی ! اعتبار ما نمونه کار های ماست ! http://ariyatv.com
من هیچ نرم افزاری نصب نکردم یه مدت نصب کردم دیدم کارایای سیستم رو کاهش میده بعضا بیخودو بی دلیل نت رو قطع میکنه ، یه سری نرم افزار هست که به راحتی میتونید مانیتور کاربر و ببینید چه پسوردی وارد کرده کجا رفته و غیره ( از نظر اخلاقی چون درست نبود نصب نکردم) ولی شما به نرم افزار های نت اکتفا نکنید یکی بخرید حتما فکر کنم حدود یه تومن باشه
50 در بدترین روز البته شهر ما کم جمعیته، فکر کنم شما کمتر از 20 تا مشتری داشته باشید براتون اصلا نصرفه اگه ساعتی 800 تومن بگیرید و یه ساعت بشینن تعداد استیشن زیاد باشه بهتره شده برای من مشتری اومده ولی چون پر بوده رفته یه کافی نت دیگه، روی کارای ثبتنامی زیاد تبلیغ کنید چون سود اصلی رو داره با شرکت ها یا دانشگاه ها بپسرید که دانشجو یا مراجعه کننده رو بفرستن پیش شما
اگه کنار بانک هستین معمولا یه سری فروم ها ( فروم درخواست وام و ....) رو میگن برید از بیرون بگیرید اون فروم ها رو حتما بگیرید
یکی از همکارا با همکاری **** مهندسی یه تراکت چاپ کرده بود داده بود دست کشاورزا نوشته بود فقط بیاید تو کافی نت ما ثبت نام کنید و گرنه عواقبش پای خودتونه :|( برای سند دار کردن باغ بود)
یا مثلا شاید یکی داره دانلود حجیم می کنه متوجه نمیشی که داره دانلود می کنه و سرعت وب گردی بقیه میاد پایین
کلا معلومه که سیاست های شاپ کیپر نادرسته.
پلن های تبلیغاتیش نصفش خالیه ( باتوجه به اینکه قیمتاش یک سوم پی تیه)