سلام
خیر
بزار راحت.
ممنونم دوست عزیز. منظور از خیر یعنی مشکلی پیش نمی آد و می تونم این کار رو بکنم؟
سلام
خیر
بزار راحت.
ممنونم دوست عزیز. منظور از خیر یعنی مشکلی پیش نمی آد و می تونم این کار رو بکنم؟
برای هر سایت باید یه امارگیر جدا بگیرید
یعنی هیچ راهی نداره که برای همه سایت هام از یک آمارگیر استفاده کنم؟
ممنون.
از حق نگذریم بعضی از کارا متن و اهنگ زیبایی دارند . .
این که شما اینجوری فکر می کنی شاید به خاطر این هست مارکت ایرانی رو { شاید } کم گوش می کنی ..
من از سال 2005 ~ 2006 | در حوزه موزیک فعال بودم و میشه میشه گفت 99 در صد آهنگ های روی سایت ها رو از اون زمان دانلود می کردم و الان آرشیوی بالغ بر فکر کنم 200 گیگ mp3 دارم و و حدودا بالای 150 گیگ ( درست نمیدونم حجمو * ) موزیک ویدیو دانلود کردم . . .
و خیلی هاش رو دنبال کردم حتی برای 1 باز .. اونایی که خوب بودن و به سلیقم می خوردن یک کپی در پوشه ای مجزا در FAVORITE من قزار می گرفتند و می گیزند . . ( و خیلی ها معلومه فقط یارو جو گرفتش و یک ترک داده بگه اونم هست و عشق موزیک گرفته و یا صداش بده یا اعتماد به نفس کاذب و . . . . که زیاده و فقط برای آرشیو دانلود شدند ... و استفاده ی دیگه ای نداشته حداقل برای من .. )
از این جهت با نیمچه تجربه ای که دارم ، می گم کاری های زیبایی چه در قسمت متن چه آهنگ و تنظیم به وجود اومده و ماندگار شدند ( سلیقه ی من باز .. * ) ...
جدای این ها نباید اهنگ سازان بسیار خوبی از قدیم چون منفردزاده + واروژان + شماعی زاده + فرهاد و غیره {نمونه : رضا موتوری و . . .} و تا به الان چون خواجه امیری ، شادمهر ، چاووشی ، صادقی و . . . که نمونه هاش هم زیاد هست ..
فقط خواستم بگم در مورد مارکت ایرانی بی انصافی نکنیم حداقل در این برهه زمانی که حق موسیقی آنچه که هست ادا نمیشه . .
ممنون
سلام
نميفروشي ارشيوتو؟
از تبریز کسی نیس؟
رفقا نظر شما راجع به Web-Master.ir چیه؟
بنظر من بهتر بود با ویبولتین زده میشد. خیلی کسل کننده شده خداوکیلی. من نمیتونم توش باشم دو دیقه. مدیرش فک کنم دوستمون P R O هست.
کدوم درگاه هستش که کمترین کارمزد رو بگیره و تاییدش بکنید؟
به نظرت ویبولتین کسل کننده نیست ؟ ویبولتین ، مای بی بی ، phpbb همشون یکجوراند. تکراری شدن.
جهان پي بنظرم بد نباشه ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
پاسخ دهندگان تیکت آدمای کم شعور و بی ادبی ان و حقوق مشتری/استفاده کننده رو رعایت نمیکنن.
دنبال درگاهی هستم که خوب باشه. بد نباشه به دردم نمیخورهجهان پي بنظرم بد نباشه ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
کدوم درگاه هستش که کمترین کارمزد رو بگیره و تاییدش بکنید؟
به نظرت ویبولتین کسل کننده نیست ؟ ویبولتین ، مای بی بی ، phpbb همشون یکجوراند. تکراری شدن.