نه درسته که
نه اشتباهه، ببین، شرمسارن
ما شرمساريم ولي محصولي که به دنبال آن هستيد وجود دارد و يا هنوز به فروشگاه افزوده نشده است .
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه درسته که
تو تایپیک هم توضیح دادم امین خان
تاپیک خرید سایت زیدیم یارو وبلاگ شخصیش رو فرستاده میگه چند می خری.
روزی 20 تا هم بازدید داره :wacko:
رایتل اگر دو ماه روشن نکنی مثل ایرانسل و همراه اول جمع میشه ؟
ببخشید می توانید چند تا از این همکاری در فروش ها که همچنین سیاستی دارند معرفی بکنید.چون واقعا لازم دارموقتی کسی قبلا روی بنرهاتون کلیک می کنه و خرید نمی کنه کوکی هایی در مرورگر اون کاربر ذخیره میشه که اون کاربر تا مثلا فلان روز اگه از اون همکاری در فروش خرید کرد به نام شما ثبت بشه
مدیر سایت هم جواب داد ؟من ۱۴ سالم بود، اون موقع که تازه پرشین بلاگ اومده بود و سیستم وبلاگدهی دیگه ای نداشتیم.
یه وبلاگ در زمینه فیزیک کوانتوم زدم، همه مطالبش رو تو یه روز از یه سایت کپی کردم، بعد به مدیر سایتش ایمیل دادم که میای تبادل لینک کنیم؟
۴۸ ساعت بعد متوجه اشتباه کلیدی م شدم و وبلاگ رو پاک کردم! :|
مدیر سایت هم جواب داد ؟
ببخشید می توانید چند تا از این همکاری در فروش ها که همچنین سیاستی دارند معرفی بکنید.چون واقعا لازم دارم![]()
من ۱۴ سالم بود، اون موقع که تازه پرشین بلاگ اومده بود و سیستم وبلاگدهی دیگه ای نداشتیم.
یه وبلاگ در زمینه فیزیک کوانتوم زدم، همه مطالبش رو تو یه روز از یه سایت کپی کردم، بعد به مدیر سایتش ایمیل دادم که میای تبادل لینک کنیم؟
۴۸ ساعت بعد متوجه اشتباه کلیدی م شدم و وبلاگ رو پاک کردم! :|
ببخشید می توانید چند تا از این همکاری در فروش ها که همچنین سیاستی دارند معرفی بکنید.چون واقعا لازم دارم![]()
تمام سایت هایی که از وی آی پی پک استفاده میکنن همچین کوکی روشون تنظیم شده
تمام سایت هایی که از وی آی پی پک استفاده میکنن همچین کوکی روشون تنظیم شده
مگه پرشین بلاگ قدیمی تر از بلوگفاست؟
آقا اگه راه حل واسه فروش داری من انقده بچه ی حرف گوش کنی هستم@kamkar
اسم تاپیک رو نمیدونم آخرش کشیده به تروریست و کره شمالی
روی دامنه .com بود که دامنه رو از دستش در اوردن فکر کنم طرف عراقی بود یه محصابه از مدیرش هست حتما بخونید
@
pro
خواهش میکنم ولی زیاد جالب نشده قهوه ای تیره رو تست کنید یکم به اون شعار سایت هم بیاد
Web-Master@
آخرش نگفتین فروشتون چطور شد جواب داد؟
اسم تاپیک رو نمیدونم آخرش کشیده به تروریست و کره شمالی
روی دامنه .com بود که دامنه رو از دستش در اوردن فکر کنم طرف عراقی بود یه محصابه از مدیرش هست حتما بخونید
@
pro
خواهش میکنم ولی زیاد جالب نشده قهوه ای تیره رو تست کنید یکم به اون شعار سایت هم بیاد
Web-Master@
آخرش نگفتین فروشتون چطور شد جواب داد؟
البرز مارکت دوستون بودن ؟ میشه یوزرشون رو تو پی تی بهم بدین قبلا می اومدن اینجا یه مدتی هست ارسالی ندارن
وقتي كسي عقيده ش اين باشه اصلا درست نيست باهاش وارد بحث شد !
آره واقعا ! انشاالله يه روزي در ايران هم شاهد باشيم !
در ضمن ... دو تا كتاب بخون
شما كه خيلي اهل خدا و پيغمبر و اهل بيت ! هستي ...
ببين نظر رسول در مورد ضريح و ... چي هست !