طرف وبلاگ رنک 6 داره نمیاد یه آپ بده ، فک کنم خودش خبر نداره.وقتي كسي عقيده ش اين باشه اصلا درست نيست باهاش وارد بحث شد !
آره واقعا ! انشاالله يه روزي در ايران هم شاهد باشيم !
در ضمن ... دو تا كتاب بخون
شما كه خيلي اهل خدا و پيغمبر و اهل بيت ! هستي ...
ببين نظر رسول در مورد ضريح و ... چي هست !
جان مادرتون قضیه رو سیاسی دینی نکنین تاپیکو میبندن که هیچ پدر مارم در میارن . بیخیال ...
من اینجا، مخصوصا تو این تاپیک، سابقه تندروی ندارم. تو این تاپیک که تمام تلاشمو کردم از موضوع بحث دور نشم، اما این دیگه خیلی توهین آمیزه.پ ن : بیخیال دوباره از این بحثا شروع شد
طرف وبلاگ رنک 6 داره نمیاد یه آپ بده ، فک کنم خودش خبر نداره.
آخ اگه این وبلاگو من داشتم ....
پ ن : بیخیال دوباره از این بحثا شروع شد .
ای خدا بگم چی کارت کنه! منم فقط برای فالوده شیرازی و یخ در بهشت و شیشلیگ و قلیون از خونه میرم بیرون! کمی تا قسمتی تفاهم داریم، ولی از فالوده یزدی خوشم نمیاد.
قرار چندتا پروپوزال کار کنیم، گفت موافقی اولین پروپوزال همکاری در فروش بدون جی کوئری باشه؟ (چون جی کوئری بلد نیستم)
منم پیش خودم گفتم حتما یه چیزی میدونه که میگه همکاری در فروش، اونم برای اولین اسکریپت! گفتم باشه.
فقط بگم که هزینه اش عالیه! جرینگی پرداخت کردم.
اینم اضافه کنم که بهش گفتم که از عهده اش بر میام؟ سخت نیست؟ گفت میتونی، صبر کن پروپوزال و مطالب رو آماده کنم. 5 شنبه شروع میکنم.
آقا صلوات بفرست تموم بشه بره
پ.ن : عیسی به دین خود،موسی به دین خود
جات خالی بعد از پست دلم بستنی خواست رفتم بیرون :دی کباب و بستنی و فالوده شیرازی زدم :دی
سیستم همکاری در فروشتون تکمیل شد یه دمو بدید ببینم
,
در مورد دعوا ها هم باید بگم
مشاهده پیوست 433663
جات خالی بعد از پست دلم بستنی خواست رفتم بیرون :دی کباب و بستنی و فالوده شیرازی زدم :دی
سیستم همکاری در فروشتون تکمیل شد یه دمو بدید ببینم
,
در مورد دعوا ها هم باید بگم
مشاهده پیوست 433663
درستش هم همینه، بدون توهین
همکاری در فروش تکمیل شد پابلیکش میکنم، چون به درد من که نمیخوره، اصلا نمیدونم چیه![]()
سلام....
من یه دامنه ir که از پارس میزبان گرفتم بعد حتما باید سایتم رو تو ایرنیک ثبت کنم و اون 16 تومن رو واریز کنم تا سایتم ثبت بشه؟ضروریه؟
وقت به خیر دوستان...
اگر اسپم به حساب نمیاد و چت روم نمیشهممنون میشم جواب این سوالو هم بدید....
برای همین نمیخواستم اسم تاپیک رو ببرم اینجا پی تی دینایی هست برای خودش ، زیاد وارد همچین بحث های نشید
الان هرکسی هر غلطی میکنه به اسم دین میزاره و برای اینه که مردم بیشترشون زده شدن
یه خبر در مورد نماینده قزوین خوندم طرف به اسم اسلام با آبروی دختره بازی کرده که مثلا چی نماینده وابسته اون ها بیاد تو شورای شهر
مسلمونی شرایطی داره اگه یکیش تو طرف نبود بدونید مسلمون نیست و اگه ادعا کرد بدونید منافقه
کلا اینجا باید درمورد دوتا چیز حرف نزد چون به فحش کاری کشیده میشه ، دین ، سیاست هر حرفی هم بزنید اخرش به این دوتا ربط میدن.
در مورد اسکریپت، اسکریپت رایگان همکاری تقریبا پیدا نمیشه میتونید به عنوان یه رزومه خوب پابلیکش کنید .
وقت به خیر دوستان...
اگر اسپم به حساب نمیاد و چت روم نمیشهممنون میشم جواب این سوالو هم بدید....
سلام
خیر نیاز ندارید
پارس میزبان دومین هاش رو توی اکانت ایرنیک خود اقا فرهاد ثبت میکنه و شما نیاز به چیزی ندارید
ولی اگر شناسه ایرنیک دارید ، می تونین بگین اکانت رو وصل کنه به شما که بتونین دی ان اس رو هم بدون دادن تیکت به پارس میزبان عوض کنین خودتون .
ممنون...
بله شناسه که همون مرحله اول خواستن تا ایجاد کنیم .تغییر دی ان اس ها لازمه؟