دوستان شدیداً راهنماییتون هستیم!
حدود یک ماه و نیم قبل رفتیم یه آموزشگاه (تو قم) بدون تحقیق و غیره که اسمش "رسانه" بود.
برای دوره مقدماتی طراحی وب که شامل HTML و CSS و کمی JScript بود، 350هزار تومن یونجه ی رایج مملکت پرداخت کردیم.
گفتن کلاسا 16 نفره ست!! قرار دو هفته بعد بهمون خبر بدن!! بعد از دو هفته دیدیم دارن مثه اسب تبلیغ میکنن واشه کلاس طراحی وبشون!! مطمئن شدیم ظرفیت کلاسا تکمیل نشده. بعد از 3 هفته زنگ زدن که "فردا بیاید کلاس" و مام رفتیم. بهمون گفتن کلاسا 3 ساعته!!!!!!!!!!!! 3ساعت!!!!!!! گفتیم عب نداره! خوبه! اشکال نداره!
خب ؛ به حاشیه ها و کمبود شدید امکانات و عدم شبکه بودن سیستما و فوران ماده ای سیاه از کولر و... کاری نداریم!!
رفتیم سر کلاس، استاد شروع کرد تئوری گفتن! سرور چیه! سرور کجاست! کلاینت چیه! ابر اینترنت چیه! فیسبوک جاسوسه! ویندوز جاسوسه و و و و و .... باور کنید تا حالا سر کلاس "دین و زندگی" تو مدرسه انقدر حوصله م سر نمیرفت! گفتیم جلسه اوله! اینم عب نداره! درست میشه از جلسه بعد... جلسه بعد شروع کرد به فتوشاپ گفتن! بشدت خسته کننده و کسل کننده! اعصاب خورد کن!! هرچقدم بهش میگم عاغا ما اومدیم HTML یاد بگیریم نه فتوشاپ!! میگه نه! شاید شما بخوای عکستو روتوش کنی بذاری تو هدر :| :| اینو که گفت یعنی پرواز کردما... :| گفتم عکسمو روتوش کنم بذارم تو هدر؟؟؟؟ حالت خوبه استاد؟؟؟ اینم هیچ! چهار جلسه فتوشاپ مزخرفو گفت و اعصابمونو بهکل به فنا داد. فتوشاپ که تموم شد جلسه بعدش دوباره همون تئوری های مسخره و بی مفهوم جلسه اولو گفت... مام گفتیم اشکال نداره از جلسه بعد HTML و عشق و حال شروع میشه! جلسه بعد رسید و این آقا شروع کرد به توضیح دادن چهار تا تگ ابتدایی (که درستش هم همین بود) تگ های اصلی مثل <html> و <head> و <body> و... رو گفت و مام که شاد و خرسند!
بدبختی از اینجا شروع میشه...
انگار فقط همین تگ ها رو درست حسابی بلد بود!
تگ <a> رو گفت! بعد رفت خصوصیات تگ Body رو گفت! بعد دوباره 5 تا تگ با هم گفت و هیچ توضیح درستی هم نمیداد و کاربرد دقیقش مشخص نبود. بعد href رو گفت و کلی توضیح داد و یهو گفت نه!!!! نباید اینو اینجا میگفتم!! بیخیالش شید! شما فلان چیز رو بلد نیستید!
جلسه بعدش تگ table رو گفت و دیگه هیچ خبری از تگ های قبلی که هیچکس نفهمیده بود نشد!
گفت واسه درست کردن سطر مینویسیم tr و واسه درست کردن ستون td. اینو یاد گرفتیم نسبتاً. بعد یه شکل کشید گفت اینو بسازین!! انقد خونه های جدول در هم بر هم بود که نگید!! گفت آخخخخ... یادم رفت rowspan رو بگم! گفت خب. اینم rowspan که هیچکس هم نفهمید اینو! بعد از نیم ساعت گفت آخخخخخ... یادم رفت colspan رو بگم! باور کنید به حدی گیج شده بودیم که نمیتونید تصور کنید!
خب... اون جلسه گذشت و جلسه بعدش فرم و یا بقول خودش پویایی html رو گفت... تند تند تگ میگفت و خصوصیت که حتی از نوشتن جا میموندیم چه برسه به هضم کردن!! گفتش پروژه تون برای جلسه بعد یه فرمه که با یه جدول ادغام شده باشه!! اینم با هزار بدبختی ساختیم و بردیم... رسیدم به امروز... این جلسه...
رفتم سر کلاس.. شروع کرد پروژه ها رو دیدن و غیره... بعد گفتش خــــــــــــــــــــــــــــــــب... html دیگه بسه... بریم سراغ زبان های برنامه نویسی دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF??????? مخم سوت کشید!!!!
شروع کرد به JScript گفتن و یه حرفایی میزد که هیچکس متوجه نمیشه!! تند تند کد جاوا اسکریپت مینوشت رو تخته! اصلاً ما نفهمیدیم چی شد و چی گفت!! آخر جلسه هم با اعتماد به نفس تمام گفت از جلسه بعد به طور جدی JS رو میریم و PHP رو هم در جلسات آتی شروع خواهیم کرد!!!!!!!!!!!!!!! خداوکیلی من همین الانش از html چیزی نفهمیدم! نه من! هیچکس نفهمیده!!! بعد ایشون جاوا اسکریپت رو شروع کرده! من هنوز تگ table رو یاد نگرفتم! خیلی از هم گسسته درس میده. خداوکیلی خودشم نمیدونه میخواد چیکار کنه.
خیلی حالم خرابه و واقعاً نمیدونم باید چیکار کنم! استاد انتقاد پذیریه. در کل اگر کاری به اعتقادات مذهبی و سیاسی ـش نداشته باشیم آدم بسیار شریفیه... ولی هر آدم شریف که طراح وب نمیشه!! شعور وبمستری ایشون زیر صفره! دوستم ازش میپرسه یه جستجوگر هوشمند خبری مثل خبر فارسی بخوام بسازم چند سال باید کار کنم؟ میگه گوگل خیلی کار خاصی نکرده!!!!! گوگل؟؟؟ گوگل؟؟؟ کی گفت گوگل آخه؟؟ شما فقط گوگلو دیدی؟؟ اینترنتش هم میگفت یک ماهه که قطعه! نمیدونم این چه طراح وبیه! خودش میگفت من PHP رو در عرض دو هفته و خودم به تنهایی و بدون استاد یاد گرفتم چون میخواستم تو یه شرکت استخدام شم! :| پس عاغا هیچ علاقه ای به وب و... نداشته!؟؟ :| :|
درمونده م رفقا! خواهش میکنم یه راهی جلو پام بذارید! بهش چی بگم؟ اصلاً برم؟ چی؟ 350 تومن!؟؟