rezidentevil
Registered User
- نوشتهها
- 7,063
- لایکها
- 832
چی...............؟
پرت سروری که 500 مگ بهتون می ده
1 گیگ دیدیکیتد هست ؟
چقدر هزینه کردید براش ؟
چی...............؟
دوستان یک سوال.
چجوری چند سایت امکان دارد ساب دامینشون رو روی یک سایت دیگر ریدیراکت کنند!؟؟
الان ما این مشکل رو داریم که چندین سایت تمامی ساب دامین هاشون به پژوهشکده منتقل می شه!
موفق باشید
بعد ضرری برای ما ندارد؟A DNS تنظیم میکنند.
نه، ضرر ندارهبعد ضرری برای ما ندارد؟
چون یک سری سایت های دولتی که دفتر کار دارند به طور مثال یک سایت زیرمجموعه **** پزشکی هم همینطور است!
موفق باشید
دوستان یک سوال.
چجوری چند سایت امکان دارد ساب دامینشون رو روی یک سایت دیگر ریدیراکت کنند!؟؟
الان ما این مشکل رو داریم که چندین سایت تمامی ساب دامین هاشون به پژوهشکده منتقل می شه!
موفق باشید
نه، ضرر نداره
ولی مطمئنید مشکل از سمت خودتون نیست؟
یه روش دیگه هم هست که یه فایل index سفید بسازن که به یک سایت دیگه ریدایرکت کنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله رفیق. ولی واقعاً خیلی وقتمو میگیره! آدم هر چقد هم علاف باشه یه روز در میون 3 ساعت خیلی خداوکیلی! اونم به قول شما مزخرف!! تمام ذهنیتی که از html و css و js و php داشتم بر باد فنا رفت و الان نوبی بیش نیستم!وقت آدم خیلی بیشتر از این حرف ها ارزش داره!
شاید ایشون آدم علاف و بیکاری باشه (داداش ناراحت نشو) ولی حیف گوش آدم نیست که مزخرف بره توش؟
درسته. شما چی رو پیشنهاد میکنید؟بايد ببيني براي چي رفتي ثبت نام كردي ... ؟
هدف اين بوده كه بعد اين دوره يك طراح حرفه اي بشي؟
اگر اهداف اين موارد بوده بايد بگم اشتباه كرديد , اين كلاس ها فقط به شما مباني و كليات رو آموزش ميدن و شما بعد از اين دوره نميتونيد يه قالب ساده هم طراحي كنيد و اين كلاس ها فقط به شما راه رو نشون ميدن
بستگي به خودتون داره كه از اين سر نخي كه تو اين كلاس ها بدست اورديد شروع به يادگيري كنيد
همه ي آموزشگاه ها كه تدريس گروهي دارن با اين قيمت ها همينه نحوه تدريس و سرفصل هاشون ...,مجتمع فني تهران هم كه اينقدر تعريف ميكنن همين عناوين رو به همين شكلي كه گفتيد تدريس ميكنن ... دوستان زيادي رفتن و هيچي هم ياد نگرفتن(چون فكر ميكردن بعد از اين دوره ديگه طراح ميشن و كار ميگيرن و نونشون تو روغنه,ديگه حوصله تمرين و يادگيري هم نداشتن و كلا انگيزشون از بين رفته)
پس به نظر من ايراد از خود شما بوده كه بدون تحقيق و پرسش رفتيد ثبت نام كرديد
همزمان؟این نت افرازم ک* شعر نوشته که سرویس نقره ای تا 4000 آیپی ساپورت میکنه ها . من روش 11000 تا دارم آخ نگفته :lol:
پ.ن : شمارش معکوس یک هفته ای تا زیر 1000 ایران
همزمان؟
سایتت چیه؟ ادرس
این نت افرازم ک* شعر نوشته که سرویس نقره ای تا 4000 آیپی ساپورت میکنه ها . من روش 11000 تا دارم آخ نگفته :lol:
پ.ن : شمارش معکوس یک هفته ای تا زیر 1000 ایران
داداش ! شما که دانلود سریال ها رو میذاری ، اخطار دریافت نکردی ؟ به نظرت گیر میدن ؟
دوستان یه سوال مبتدی چه جوری هاست دانلود رو به ساب دامین وصل کنم؟
با چه روشی سایت های موزیک لینک دانلود که قبلا گذاشتن تو یه پست رو عوض میکنن بعد از فی تر ؟
کسی می دونه رو بلاگفا چطوری تبلیغات بصورت pop-up باید بزاریم ؟