سایتی که بشه آهنگ mp3 آپلود کرد و پلیر آنلاین داشته باشه . فیلتـر هم نباشه
داریــم ؟
سایتی که بشه آهنگ mp3 آپلود کرد و پلیر آنلاین داشته باشه . فیلتـر هم نباشه
داریــم ؟
در مورد بک لینک باید بهت بگم که بک لینکو آروم آروم با جلو رفتن روال سایتت بگیرخب دیگه دارم پست میزارم هر روز و زیاد هم به بازدید توی چند ماه آینده اهمیت نمیدم تا سایت یه پرو بالی بگیره
ولی نمیتونم منظم بزارم ٬ چون یه مقاله به طور مثال ۱ ساعت طول میکشه تا ترجمه شه و پست های امروز ساعت ۱۶ ٬ ۱۸ و ۲۱ قرار میگیره ولی پست های فردا ساعت ۱۷ ٬ ۱۹ و ۲۰ قرار داده میشه .
تگ ها هم مرتبط با موضوع مقاله ٬ توی گوگل سرچ میکنم مثلا ( سرطان پروستات ) که خیلی از تگ ها نامرتبط هستند و قرار نمیدم ( حدود ۶ الی ۹ تگ )
بک لینک هم الان نگیرم ٬ آره ؟
این نت افرازو هم باید به اتیش کشید خداوکیلیچند روزه بازدیدم خیلی کاهش داشته
به خاطر داون بودن نت افرازه؟ شما بازدیدتون چجوری بوده؟ کاهش یا افزایش؟
ببین اگه میخوای گوگل تو رو به عنوان منبع بشناسه باید سایتهایی که ازت کپی میکنن لینک منبعو آخرش بذارن.ممنون دوست خوب
یعنی اگه مطلبت زود ایندکس شه و حدود چند ساعتی زودتر از سایت های کپی کننده توی گوگل باشه ٬ گوگل شما را منبع میشناسه ؟!
الان مطالبم رو که سرچ میکنم خوشبختانه صفحه اوله و کسی هم کپی نکرده تا به حال چون سایت فعلا ناشناختس
سرعت ایندکس هم تا امروز فعلا ۲ الی ۳ ساعته + تگ ها
این مشکل تشخیص گوگل به عنوان منبع اصلی ٬ حل شه من روزی تا ۵ مقاله خوب ( کوتاه و بلند ) میزارم توی سایت
ولی امان از سوء استفاده بعضی ها
یادمه پارسال یه سایت کارتون کوتاه ( اختصاصی ) داشتم ٬ چندتا سایت مثه زالو چسبیده بودن بهش و خونشو تا آخر مکیدن .
تصحیح میکنم : سرعت ایندکس ۱ ساعت
دوستان به نظرتون گذاشتن موزیک و موزیک ویدیو خواننده ها خارجی مثل کیتی پری اینا وارز حساب میشه؟
در مورد بک لینک باید بهت بگم که بک لینکو آروم آروم با جلو رفتن روال سایتت بگیر
نه اینکه یدفعه ای بری 20 تا بک لینک بگیری
مثلا هفته ای یه دو نه بگیر و طی بیست هفته بیست بک لینک بگیر اینجوری واسه گوگل غیر عادی به نظر نمیاد همشون فالو نباشن ... همشونم با یک کیوورد نگیر....
از سایت ها و انجمن هایی که بک لینک مجانی هم میدن واسه موضوعاتت و مطلبات استفاده کن ایشا... که موفق میشی
جواد جان کار رو دادیم به ای وحید.
الان باز میشه.