فیز بوک شاید خوب باشهبرای فروش باغ به جز سایت های آگهی رایگان جاییی رو هم پیشنهاد میدین ؟ طرف باید میلیارد باشه
فیز بوک شاید خوب باشهبرای فروش باغ به جز سایت های آگهی رایگان جاییی رو هم پیشنهاد میدین ؟ طرف باید میلیارد باشه
چطوری؟ پیج مخصوصی هست ؟ - فروش عجله ای هست.تو سایت های مشاور املاک قرار دادم از یه طرفم چون قیمت یکم بالاست میخوام تو سطح کشور باشه .فیز بوک شاید خوب باشه
پیج مخصوص در زمینه ملک رو نمیدونم. یک سرچی بزنید...چطوری؟ پیج مخصوصی هست ؟ - فروش عجله ای هست.تو سایت های مشاور املاک قرار دادم از یه طرفم چون قیمت یکم بالاست میخوام تو سطح کشور باشه .
محصولات برای خودتون هست یا همکاری در فروش؟
به یک سری پیش شماره های موبایل که سرمایه دار هستن اس ام اس بده ( کدوم بقالی میگه ماست من ترشه )چطوری؟ پیج مخصوصی هست ؟ - فروش عجله ای هست.تو سایت های مشاور املاک قرار دادم از یه طرفم چون قیمت یکم بالاست میخوام تو سطح کشور باشه .
اپن کارتبه نظرتون بین سیستم های فروشگاه ساز کدوم بهترن؟
بهتون پ.خ دادم.5 تا وبلاگ رنك 2 رو چند قيمت بذارم خوبه ؟؟ ( بدو محتوا )
20 رنك 1 رو چي ؟؟؟
شماره دارین ؟به یک سری پیش شماره های موبایل که سرمایه دار هستن اس ام اس بده ( کدوم بقالی میگه ماست من ترشه )
تو کار این ملت موندم
محرم و صفر روزی 3 - 4 تا لاک مخملی میفروختم الان که دم عیده دریغ از یه فروش محصول ارایشی
آقایون فروشگاه دارا لطفا جواب بدن
اونایی که فروشگاه دارن میدونن bounce rate توی این سایت ها افتضاحه و اکثرا حتی بدون کلیک از سایت خارج میشن نظرتون چیه کنار محصولات آهنگ ماهنگو فیلمو اس ام اسو از این مزخرفات بریزم توش بلکه bounce rate بره بالا.
اونوقت به نظرتون تایتل رو هم تغییر بدم یانه؟
آرهاز طریق کوتاه کننده لینک به سایت لینک بدیم بک لینک حساب میشه؟
Magento فک کنم خوب باشه و همین طور OpenCart .به نظرتون بین سیستم های فروشگاه ساز کدوم بهترن؟
هیت آپ الان گوگل به بونس ریت خیلی اهمیت میدهمی تونم بپرسم bounce rate به چه دردی می خوره ؟