Fereydoon74
Registered User
با یه وردپرس میشه چند تا سایت مدیریت کرد ؟
منظورم یه دامنه با ساب دامین هاش هست
هر چند تایی که دوس داشتهبا یه وردپرس میشه چند تا سایت مدیریت کرد ؟
منظورمون یه دامنه با ساب دامین هاش هست
سوال منم هست یادمه یکی از دوستان یدفعه گفت میشهبا یه وردپرس میشه چند تا سایت مدیریت کرد ؟
توی اولی دیگه نصب وردپرس و دیتابیس جدا نمیخواد دیگه درسته؟هر چند تایی که دوس داشته
هم میتونی از وردپرس شبکه برای این کار استفاده کنی و مثل سیستم های وبلاگ دهی عمل کنی و هم سابدامین ایجاد کنی و روشون وردپرس بالا بیاری
تو وردپرس شبکه با یه وردپرس و دو دوم هم که برای هر سابدامین یه سیستم مدیریت جدا
استفاده از پروژکتور بهترین راه هست . مشتری وقتی طرح رو تو ابعاد بزرگ ببینه بیشتر جذب میشه تا این که روی تبلت ببینه یا مانیتور .دوستان يك سوال
به نظر شما بهترين كار براي نمايش نمونه كار طراحي سايت به مشتري چي هست ؟
مشتري ها ميان توي دفتر و اكثرا ميخوان نمونه كار ها را همون جا ببينين و سفارش بدن
وقتي هم بهشون كارت ميدي و ميگي توي سايت هست ميگن نميشه الان ببينيم ؟
تا الان من يك سيستم گذاشته بودم كه برن بشينن و نمونه كار ها رو ببينن ... ولي امروز فهميدم كه اكثرا درست و حسابي بلد نيستن با كامپيوتر كار كنن و دوست دارن يكي بهشون نشون بده و توضيحات مرتبط با نمونه كار هم بده
حالا به نظر شما بهتره توي همون اتاق خودم يه مانيتور ديگه رو به مشتري بزارم و خودم نمونه كار نشون بدم يا مثلا پروژكتور بندازم رو ديوار يا تبلت بدم دست مشتري يا ... ؟
خواستم ببينيم نظر دوستان چي هست
پروژكتور بندازم رو ديوار
پ ن : انگار دوباره یه سری به تاپیک قدیمی زدی عکس های محل کارتو دیدم محل کارت با پرسونل تو حلقم
استفاده از پروژکتور بهترین راه هست . مشتری وقتی طرح رو تو ابعاد بزرگ ببینه بیشتر جذب میشه تا این که روی تبلت ببینه یا مانیتور .
من دیدم که میگم
یه مانتیتور رو ب مشتری کن و خودت نمونه هارو نشون بده!!! اینطوری بهتره و توضیحات هم بده!
مشتری سایت میخواد بلد نی با کامپیوتر کار کنه
پیشنهاد من برای همچین مشتری هایی آلبوم عکس درست عکنی بهتره آلبوم کاغذی اونم سیاه و سفید
اگه تو دفتر کار نمونه کارها رو pc نشون بدی فکر کنم بهتره بعد کارت هم بدی به سایتت سر بزنن البته اگه بلد بودن
بلهبا یه وردپرس میشه چند تا سایت مدیریت کرد ؟
بله با وردپرس شبکه نیازی به نصب وردپرس دیگه و دیتابیس دیگه نیست فقط یه کد کوچولو و یه تغییر کوچولو تو وردپرس لازمه که تبدیل بشه به وردپرس شبکهتوی اولی دیگه نصب وردپرس و دیتابیس جدا نمیخواد دیگه درسته؟
وردپرس شبکه رو چطور و از کجا باید فعال کرد ؟بله
وردپرس شبكه رو فعال كنيد
@MihanV
به نظرم پروژکتور کیفیت گرافیکی کارو زیاد خوب نشون نمیده!
میتونی به جای اینکه یه میز با دوتا سیستم بزاری , دوتا میز با دوتا سیستم بزاری تو اتاقت که پشت یکیش مشتریت بشینه پشت یکیشم خودت و کارارو نشونش بدی...
یه سرچ بزن تو گوگل هست من الان خوندم ولی حس و حال درست کردنشو نداشتموردپرس شبکه رو چطور و از کجا باید فعال کرد ؟
یه ال سی دی روی دیوار که به سیستمت وصله هم میتونه خوب باشه هم افت کیفیت نداری و هم بصرفه هستش و هم نیازی به نور کم و ..... نداریدرسته ولي خيلي حالت شيكي داره
اين حالت رو الان داريم ولي ميز دوم بيرون اتاقه :دي
ميخوام اينجوري نباشه ديگه , مشتري همون جا جلوي ميز من كه نشسته من به بهترين نحو نمونه ها رو بهش نشون بدم و مشتري فقط نگاه كنه
چرا قابل ثبته اما.....نیک خیلی بیخوده دامنه حاجی فیروزو نمیذاره ثبت کنم
hajifirouz .irغیر قابل ثبت
شما هم با درگاه بانک سامان مشکل دارید ؟ هر بار که میام پرداخت کنم ، کارتم رو میزنه نا معتبر ، همون کارت با ملت ، پارسیان راحت کار میکنه.
این نیکم دیگه شورشو دراوردهچرا قابل ثبته اما.....
This domain is only available for registration under certain conditions