بله توی همین تاپیک هم میان، پشتیبانیش هم با منه :دیدوستان کسی مدیرش این سایت رو میشناسه: dfun.ir
الان یک ماهه دوباره دارم کلی رفتار غیرعادی میبینم از گوگل! یا الگوریتم جدید داره اضافه میکنه برای مقابله با سایت های اسپم و بک لینک های غیر طبیعی، یا میخواد پیج رنک هارو آپدیت کنه!دم عیدی گوگل هم قاطی کرده
یه لینک رو هر ثانیه سرچ می کنم جاش تغییر می کنه
پ ن : آقایون وبمسترها باید فکر کنیم تا 13 بدر نت تعطیلِ تا بهمون خوش بگذره وگرنه عید ( دور از جون ) کوفتمون می شه
همین الان اومد صفحه اول رتبه دومگوگل ام درگیره با خودشا :دی
یکی از پست هامو تو 1-2 روز 4 بار اینور اونر کرده
صفحه دوم > صفحه اول > صفحه دوم > صفحه سوم ...
البته گوگل با سایت های پکیج کاری نداره یعنی نمیتونه کاری داشته باشهالان یک ماهه دوباره دارم کلی رفتار غیرعادی میبینم از گوگل! یا الگوریتم جدید داره اضافه میکنه برای مقابله با سایت های اسپم و بک لینک های غیر طبیعی، یا میخواد پیج رنک هارو آپدیت کنه!
حاجی تا مرحله سوم برا من از تاریخ 19/12 تا 25/12 حدوداً 2 ساعت پیش انجام گرفت نمیدونم من پارتی دارم یا قضیه چیه که اینهمه خوش به حالم شده فکر کنم تا عید درگاه رو بتونم ازش استفاده کنم :general307:
مسئوله 2پیک زده رو حاله داره بهت حال میدهحاجی تا مرحله سوم برا من از تاریخ 19/12 تا 25/12 حدوداً 2 ساعت پیش انجام گرفت نمیدونم من پارتی دارم یا قضیه چیه که اینهمه خوش به حالم شده فکر کنم تا عید درگاه رو بتونم ازش استفاده کنم :general307:
دلیلی نداره کاری داشته باشهالبته گوگل با سایت های پکیج کاری نداره یعنی نمیتونه کاری داشته باشهدرسته امین؟
![]()
اون که 100درصد! اصلن ما دمپایی لا انگشتی شما کتونی هوشمند آدیداسیا حضرت جرجیس!!!! این دیگه از کجا پیداش شده؟؟؟؟
مجتمع صنایع غذایی خشنود!!
http://khoshnoud.com/
دلیلی نداره کاری داشته باشه
گوگل با سایتی مشکل داره که خلاف قوانین خودش + استاندارد های وب عمل کنه، با تنظیمات و آموزش پک شما نه کار غیر مجاز و غیر استانداردی انجام میدی و نه بلک هت سئویی روی سایت شما انجام میشه پس اگر طبق آموزشها پیش برین کوچک ترین مشکلی پیش نمیاد، فقط بعضی مواقع مثل الان که گوگل ایندکس ها و رتبه بندی هارو بهم میریزه به صورت کوتاه مدت ممکنه سایت ها افت ورودی داشته باشن![]()
از آی پی گوگل استفاده کن Googleهمین الان اومد صفحه اول رتبه دوم(سرچ هام رو با یه مروگر دیگه که آکبند هست انجام میدم)
من از کیک سوپر کشمشی شما می خواستم ، چطور می تونم تهیه کنم :دییا حضرت جرجیس!!!! این دیگه از کجا پیداش شده؟؟؟؟
مجتمع صنایع غذایی خشنود!!
http://khoshnoud.com/
دلیلی نداره کاری داشته باشه
گوگل با سایتی مشکل داره که خلاف قوانین خودش + استاندارد های وب عمل کنه، با تنظیمات و آموزش پک شما نه کار غیر مجاز و غیر استانداردی انجام میدی و نه بلک هت سئویی روی سایت شما انجام میشه پس اگر طبق آموزشها پیش برین کوچک ترین مشکلی پیش نمیاد، فقط بعضی مواقع مثل الان که گوگل ایندکس ها و رتبه بندی هارو بهم میریزه به صورت کوتاه مدت ممکنه سایت ها افت ورودی داشته باشن![]()
چهره تکنولوژیکی سال: عبدالصمد خرمآبادی (دبیر کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه)
فیلترینگ سایتها در سالهای قبل زیاد مهم نبود، چون کسی به برداشته شدن آن امیدی نداشت. اصولا همه بدبختیها زمانی آغاز میشود که انسان به چیزی امیدوار میشود. این آقای عبدالصمد خرم آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه را هم که ما به عنوان چهره تکنولوژیکی سال انتخاب کردیم جنبه تزئینی دارد، چون ایشان که به ما امید نداد، ایشان از اولش هم اعتقاد داشت فیسبوک ابزار جاسوسی و قاتل بروسلی است. اما من نمیدانم آن شش نفر نماینده دولت از میان 12 نفر عضو کارگروه چه کار میکنند در جلسات؟ احتمالا با گوشیشان میروند توئیتر حواسشان به جلسه نیست! سوالی که مطرح است این است که ما تا کی باید در این حالت خوف و رجانیوز بمانیم؟ حالا خوف را میتوانیم یه کاریش بکنیم. ولی آن یکی را چی؟
:general611: میخوای حذفش کنی !!!!؟؟؟؟site.com/feed
اینو میشه حذف کرد؟ باشه بهتره یا نه؟ فایده ای داره؟
اخه همه از فید کپی میکنن :دی:general611: میخوای حذفش کنی !!!!؟؟؟؟
میتونم بپرسم چرا :general707:
خب اینم یه حرفیه اما فکر کنم بهتر باشه که فید باشه کپی کنن هم موردی نداره مهم اینه که سایت شما اول مطلب رو میزاره اگه هم مال اونا زود ایندکس میشه یه ایمیل بزن و مودبانه ازشون بخواه که حذفش کنن وگر نه شکایت میکنیاخه همه از فید کپی میکنن :دی
newbies :android30: فید :android06:اخه همه از فید کپی میکنن :دی
بدبختی همینجاست!خب اینم یه حرفیه اما فکر کنم بهتر باشه که فید باشه کپی کنن هم موردی نداره مهم اینه که سایت شما اول مطلب رو میزاره اگه هم مال اونا زود ایندکس میشه یه ایمیل بزن و مودبانه ازشون بخواه که حذفش کنن وگر نه شکایت میکنی![]()