یه مطلب در مورد این تو سایت آقای رضا شیرازی خودنم اینم لینکش مطالعه بکنید rezashirazi.com/post218.aspx#axzz2w9xjSCZhاگه مضر نباشه همین کارو میکنم!
یه مطلب در مورد این تو سایت آقای رضا شیرازی خودنم اینم لینکش مطالعه بکنید rezashirazi.com/post218.aspx#axzz2w9xjSCZhاگه مضر نباشه همین کارو میکنم!
یه مطلب +18 بزار بعدش خودت ریپورت بده و از دستشون راحت شو400 تا وبلاگ رنک 1 بلاگفا دارم نمیدونم چکارشون کنم.
هر 400 تا باهم فقط 100 ت.
:general105::general106:یه مطلب +18 بزار بعدش خودت ریپورت بده و از دستشون راحت شو![]()
عجب چیزاییآقا سیزدهم بوشهر چه خبر بوده؟
http://www.aparat.com/v/MJoNu
نمیدونستم ما بوشهریا انقد شادیم
از اینجا کسی نمیخواد سفر کنه بوشهر؟
ما فردا داریم میریم.
با این کنسرتا و شادیایی ک تو "روزِ بوشهر" بوده الان فک کنم گشت ارشاد قدم به قدم واستاده (مثه قم، محل کنونی سکونت من :| )
اینا با شادی مردم هم مشکل دارن... بذارید مردم شاد باشن تو رو خدا... همه مشکلا حل شده تو مملکت فقط مونده "شادی مردم"! :| مشکل! :|
مطالعه کامنت های ویدئو هم لطف کمی نداره .آقا سیزدهم بوشهر چه خبر بوده؟
http://www.aparat.com/v/MJoNu
نمیدونستم ما بوشهریا انقد شادیم
از اینجا کسی نمیخواد سفر کنه بوشهر؟
ما فردا داریم میریم.
با این کنسرتا و شادیایی ک تو "روزِ بوشهر" بوده الان فک کنم گشت ارشاد قدم به قدم واستاده (مثه قم، محل کنونی سکونت من :| )
اینا با شادی مردم هم مشکل دارن... بذارید مردم شاد باشن تو رو خدا... همه مشکلا حل شده تو مملکت فقط مونده "شادی مردم"! :| مشکل! :|
عزیز پ.خ کن بلکه تونستم کمک کنم.دوستان یک بشر سی اس اس بلته ؟ میخوام یه فایل سی اس اس بدم که برام اندازه عرض ها ریسایز بشه
کسی زبون ژاپنی بلده ؟ تو کد تایید یه سایت موندم :general707:
![]()
سفارشات تا امشب 92/12/23 ارسال شد می شوند از این به بعد رو پنل سفارشات یک پیغام برای مشتری ظاهر می شود زمان ثبت شفارش در تاریخ 93/01/15 ارسال شود![]()
اگه فهمیدید معنی کنید لطفا:
فکر کنم منظورش اینه از 23 تا 15 رو تعطیل میکنن و میرن مسافرت و بعد 15 میان و سفارشا رو میفرستن:general107: بعد از 1000 بار خوندن تونستم ترجمه کنم :general404:سفارشات تا امشب 92/12/23 ارسال شد می شوند از این به بعد رو پنل سفارشات یک پیغام برای مشتری ظاهر می شود زمان ثبت شفارش در تاریخ 93/01/15 ارسال شود![]()
میگه تا امشب همه رو ارسال شده زدیمسفارشات تا امشب 92/12/23 ارسال شد می شوند از این به بعد رو پنل سفارشات یک پیغام برای مشتری ظاهر می شود زمان ثبت شفارش در تاریخ 93/01/15 ارسال شود![]()