Hamidreza23
Registered User
جان؟ :دیnewbies :android30: فید :android06:
جان؟ :دیnewbies :android30: فید :android06:
از پلاگینه FEED DELAY استفاده کن.اخه همه از فید کپی میکنن :دی
اونها هم خیلی موعدبانه درخواست شما به اونجاشون حساب می کنن :general304:خب اینم یه حرفیه اما فکر کنم بهتر باشه که فید باشه کپی کنن هم موردی نداره مهم اینه که سایت شما اول مطلب رو میزاره اگه هم مال اونا زود ایندکس میشه یه ایمیل بزن و مودبانه ازشون بخواه که حذفش کنن وگر نه شکایت میکنی
از وردپرس استفاده میکنی ؟؟؟بدبختی همینجاست!
برای اونا زودتر ایندکس میشه :| مودبانه میگم حذف کنید و کپی نکنید اما اصلا جواب نمیدن :|
من چه کنم؟ دیگه صبرم تموم شده! همه کپی میکنن اونا صفحه اولن من دوم :| یا اصلا نیستم!
منظورم تازه کارهاست ، که از فید استفاده می کنن.جان؟ :دی
جان؟ :دی
<?php
function cwc_disable_feed() {
wp_die( __('No feed available,please visit our <a href="'. get_bloginfo('url') .'">homepage</a>!') );
}
add_action('do_feed', 'cwc_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_rdf', 'cwc_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_rss', 'cwc_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_rss2', 'cwc_disable_feed', 1);
add_action('do_feed_atom', 'cwc_disable_feed', 1);
?>
معمولا تو ایران همه چی به هم مرتبط هستش:general206:یک مقاله ، در مورد سئو استراتژی 2014 می خوندم ، نوشته از مطالب تکراری و غیر مرتبط استفاده نکنید .
اونوقت من موندم ربات بدبخت گوگل وارد سایت های تفریحی ایرانی میشه ، چطوره مطالب رو به هم ربط میده :دی
انشاالله اونو روی galaxy دات آی آر میزنم : )))فروشو کله پاچه آنلاینه ؟
عزیزی، شما ساپورت ما شلوار کردی :دیاون که 100درصد! اصلن ما دمپایی لا انگشتی شما کتونی هوشمند آدیداس
با عرض پوزش، به علت استفاده از کلمه +18 "سوپر" تولید این کیک متوقف شدهمن از کیک سوپر کشمشی شما می خواستم ، چطور می تونم تهیه کنم :دی
http://khoshnoud.com/index_files/Page723.htm
گوگل در حد برگ چغندر هم فارسی رو نمیفهمه! : )))یک مقاله ، در مورد سئو استراتژی 2014 می خوندم ، نوشته از مطالب تکراری و غیر مرتبط استفاده نکنید .
اونوقت من موندم ربات بدبخت گوگل وارد سایت های تفریحی ایرانی میشه ، چطوره مطالب رو به هم ربط میده :دی
از یک لحاظ خوبه ، از یک لحاظ هم بده ، گوگل باید وب ایران بزار رو همون نسخه گازوئیلی قدیمی اشگوگل در حد برگ چغندر هم فارسی رو نمیفهمه! : )))
همین که داره به زور از فارسی پشتیبانی میکنه باید کلاهمون رو بندازیم هفت آسمون!
خب دیر منتشر بشه بد نیست؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد برای گوگل و ایندکس؟از پلاگینه FEED DELAY استفاده کن.
میتونی انتشار فید رو از یک دقیقه تا چند سال! به تاخیر بندازی
+
فک کنم با یه کد ساده هم میشه اینکارو کرد.
بازش کن :دیمنظورم تازه کارهاست ، که از فید استفاده می کنن.
از وردپرس استفاده میکنمکد رو تو functions.php قالب سایتت بزار
کد:<?php function cwc_disable_feed() { wp_die( __('No feed available,please visit our <a href="'. get_bloginfo('url') .'">homepage</a>!') ); } add_action('do_feed', 'cwc_disable_feed', 1); add_action('do_feed_rdf', 'cwc_disable_feed', 1); add_action('do_feed_rss', 'cwc_disable_feed', 1); add_action('do_feed_rss2', 'cwc_disable_feed', 1); add_action('do_feed_atom', 'cwc_disable_feed', 1); ?>
پ.ن:اگه از وردپرس استفاده میکنید .
برین بزنین ، پیدا شدن هواپیمای 777 توسط سربازان گمنام امام زمان ، بازدید بگیرید. :دیاین هواپیما 777هم خوب بازدید میدها
فک نکنم ضرری داشته باشه.خب دیر منتشر بشه بد نیست؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد برای گوگل و ایندکس؟
بازش کن :دی
از وردپرس استفاده میکنم
این چیه و چی کار میکنه؟
چند خط کد سادس دیگه که نوشته ار اس اس و فید و ار اس اس 2 و اتوم رو غیر فعال کن که تو functions.php پوستت که بزنین فید رو غیر فعال میکنه میتونی برای نمونه به سایت من یه سر بزنی و فیدش رو بزنی این کد و بزنی اینجوری میشه آدرس سایت من حسابداری آنلایناز وردپرس استفاده میکنم
این چیه و چی کار میکنه؟
الان که بیشتر فکر میکنم میبینم اگه زمانشو به دو سه روز بعد به تاخیر بندازم بهتره!چند خط کد سادس دیگه که نوشته ار اس اس و فید و ار اس اس 2 و اتوم رو غیر فعال کن که تو functions.php پوستت که بزنین فید رو غیر فعال میکنه میتونی برای نمونه به سایت من یه سر بزنی و فیدش رو بزنی این کد و بزنی اینجوری میشه آدرس سایت من حسابداری آنلاین
به نظرم اگه سایت قوی باشه فید بد نی غیر فعال کردنش هم فکر نکنم رو گوگل تاثیر بزاره چون گوگل با سایت مپ زیاد سر و کله میزنه نه فید اما شاید بی تاثیر هم نباشه
به تاخیر انداختن زمانش که فرقی به حال ربات ها نمیکنه ، البته بستگی داره که چقدر طول میکشه تا گوگل مطالب سایتت رو ایندکس کنهالان که بیشتر فکر میکنم میبینم اگه زمانشو به دو سه روز بعد به تاخیر بندازم بهتره!
فقط دوستان باتجربه تر هم نظر بدن بد نیس! ضرر داره یا نه؟ تشکر
@font-face {
font-family: 'fontello';
src: url('images/delkash/fonts/fontello.eot');
src: url('images/delkash/fonts/fontello.eot') format('embedded-opentype'),
url('images/delkash/fonts/fontello.woff') format('woff'),
url('images/delkash/fonts/fontello.ttf') format('truetype'),
url('images/delkash/fonts/fontello.svg#Nazanin') format('svg');
}
[data-icon]:before {
font-family: fontello; /* BYO icon font, mapped smartly */
content: attr(data-icon);
speak: none; /* Not to be trusted, but hey. */
}
<span style="float:{vb:stylevar right}; padding-top:5px;" aria-hidden="true" data-icon="0xe935"></span>
اگه مضر نباشه همین کارو میکنم!به تاخیر انداختن زمانش که فرقی به حال ربات ها نمیکنه ، البته بستگی داره که چقدر طول میکشه تا گوگل مطالب سایتت رو ایندکس کنه
من خودم که غیر فعالش کردم