چی هست ، پیکان جوانان ، قالپاق خورشیدی ، رنگ گوجه ای ؟قربونت :دی
ماشین عروسک شدماشالله ماشالله :دی
پ.ن: فراری 458 جلوش لنگ می ندازه :دی
چی هست ، پیکان جوانان ، قالپاق خورشیدی ، رنگ گوجه ای ؟قربونت :دی
ماشین عروسک شدماشالله ماشالله :دی
سیکلانس دارهچند کلاس سواد داره
چی هست ، پیکان جوانان ، قالپاق خورشیدی ، رنگ گوجه ای ؟
اون روح پیکان ، تو کالبد ماشین های لامبو دمیده شده که حالا شده اینی که هست :دیجایی درز نکنه... لامبورگینی قبلاً پیکان میزد الان به اینجا رسید ....:general307::general307::general307::general307:
مازاراتیالکسا 62 .... :دی سایت پایپ آپ هم بدک نیست :دی
مدلش چیه؟
اینقدر وقت برای شستن برد :general307:
یه خسته پیکانه مدل 48 خابیده :دیچی هست ، پیکان جوانان ، قالپاق خورشیدی ، رنگ گوجه ای ؟
:general707::general404::general307::general307:اون روح پیکان ، تو کالبد ماشین های لامبو دمیده شده که حالا شده اینی که هست :دی
چراغ خطر های عقب لامبورگینی دیدی ، شبیه یک فلش پیکان ماننده ، وقتی روشن میشه ، خواستن اصالت رو حفظ کنن :android22:
یادش به خیر یه زمانی عاشقش بودممازاراتی
206 هست داداش
یه خسته پیکانه مدل 48 خابیده :دی
206 داداش
ببین کلا کاره پزوهشگاه دانش های بنیادی معلوم نیست ممکنه برا یه دامنه شاخ تعهد نگیرن و ممکنه هم بگیرنعلیک سلام
چه عبارت هایی تو دامین باشه تعهدنامه می خوان ؟ جایی نیست توضیح داده باشن ؟
iran و news رو می دونم چون دامین دارای این عبارت ها ثبت کردم تعهدنامه خواستن
دامین teadoctorsina رو ثبت کردم تعهد نامه می خوان
با وجود این دامین فکر کنم برای اسم افراد هم تعهدنامه می گیرن
اره دیگه داداش ماشالله شوما وضعتون خوبه و الان عاشق بنز و پورشه هستید:general707::general404::general307::general307:
یادش به خیر یه زمانی عاشقش بودم
ده سالی میشه دیگه نیستم![]()
من خودم سیکل دارم به قول شما سیکلانسسیکلانس داره![]()
جدی سیکل داری :دیمن خودم سیکل دارم به قول شما سیکلانس
ولی خیلی کم پیش میاد غلط املایی داشته باشم :general105:
جدی میگی؟!؟!؟!؟!من خودم سیکل دارم به قول شما سیکلانس
داداش ترکی؟ یا نه؟من خودم سیکل دارم به قول شما سیکلانس
لوووووووول ... یعنی کشته مرده سیستم های کسب درآمد هستملطفا بیاین همه با هم دعا کنیم بلکه خدا به این مدیر آذ پاپ شفای عاجل عنایت بفرماید!
پیام اول ساعت 19:35:35
پیام دوم ساعت 19:38:07
یعنی از این دو پیام میشه به این نتیجه رسید که مدیر سایت در مدت کمتر از 3 دقیقه تصمیمش 100% عوض میشه و یکباره تصمیم به تعطیلی سایت میگیره!!!!!
@mohsenshahbazi
نه عاشق یه مدل مزدا شدم... :general709::general709::general709:اره دیگه داداش ماشالله شوما وضعتون خوبه و الان عاشق بنز و پورشه هستید![]()
احتمالا فهمیده که ویندوزت اصل نیست و کپیه برای همین ارور میادسلام حمید رضا جون فدات اون روز کمک کردی. و جریان فریم ورک را درست کردی.
الان اون لینکی دادی نصب کردم . ولی الان این اومده روی ویندوز کامپیوتر
اینم لینک سایت
الانم در تسک بار ویندوز یک شکل 5 ستاره ی امده و وقتی رویش کلیک می کنم اینی که لینک دادم می اید.
جریان چیه
کامپیوتر خاموش و روشن می کنم اثر می گذاره
لوووووووول ... یعنی کشته مرده سیستم های کسب درآمد هستم
گفتم تو پست های قبلی ... اگه میدونستم وبمسترها اینقدر کنار میان با سیستم خیلی وقت پیش پاپ آپ زده بودم : ))
خود من با فونت درشت بالای کادر ایمیل سایتم نوشتم روزی 2-3 نفر همچنان www میزارناقا انصافا این قضیه www تو ایمیل ماژارا شده.
بیاین یه تگی .نوشتکی چیزی تو سایتامون بزاریم اطلاع رسانی کنیم که اقا . خانم ایمیل www ندارد.
وظیفه ای سنگین بر دوشتون مخصوصا اونایی ک سایتای پربازدید دارن یحرکتی بزنن خخخخخخخخ
پ.ن :این ماه سه بار فرم ثبت سفارش رو مشتریان فرهیختم اینگونه پر کرده اند بنظرتون مشکل از منه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk