Mohammad_Vazin
Registered User
آگهی بازرگانیسیکلانس داره
دیپلم را درخانه بگیرید.....
با آگهی های سر چهار راه ها تماس بگیرید...
محصولی از بازرگانی ****** (خودم سانسور کردم فکر بد نکنید)
آگهی بازرگانیسیکلانس داره
کاملا جدیجدی سیکل داری :دی
کاملا جدیجدی میگی؟!؟!؟!؟!
لُرمداداش ترکی؟ یا نه؟
خب پس هیچی :دیکاملا جدی
کاملا جدی
لُرم
اقا انصافا این قضیه www تو ایمیل ماژارا شده.
بیاین یه تگی .نوشتکی چیزی تو سایتامون بزاریم اطلاع رسانی کنیم که اقا . خانم ایمیل www ندارد.
وظیفه ای سنگین بر دوشتون مخصوصا اونایی ک سایتای پربازدید دارن یحرکتی بزنن خخخخخخخخ
پ.ن :این ماه سه بار فرم ثبت سفارش رو مشتریان فرهیختم اینگونه پر کرده اند بنظرتون مشکل از منه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تایپیک رو مهم کرده فک کرده خبریه :دی
اون سکانسی که گفته این قالب توسط یکی از ماهرترین طراحان در خارج از کشور طراحی شده منو به فکر واداشت.
چاره اش اینه که آدم یه خط کد بنویسه که اگر طرف اول آدرس ایمیلش www گذاشت , اسکریپت خودش حذفش کنه !اقا انصافا این قضیه www تو ایمیل ماژارا شده.
بیاین یه تگی .نوشتکی چیزی تو سایتامون بزاریم اطلاع رسانی کنیم که اقا . خانم ایمیل www ندارد.
وظیفه ای سنگین بر دوشتون مخصوصا اونایی ک سایتای پربازدید دارن یحرکتی بزنن خخخخخخخخ
پ.ن :این ماه سه بار فرم ثبت سفارش رو مشتریان فرهیختم اینگونه پر کرده اند بنظرتون مشکل از منه؟
عزیز من همچنان منتظرما الان چند روزی شده
اینا خوبهاقا انصافا این قضیه www تو ایمیل ماژارا شده.
من این سکانس رو ندیده بودم : دارای هدر و لوگو اختصاصی که توسط بهترین بروبچه های طراحی ایران انجام شده است..
اون سکانسی که گفته این قالب توسط یکی از ماهرترین طراحان در خارج از کشور طراحی شده منو به فکر واداشت.
آقا چشم ، الان آپ میکنم میفرستم ،عزیز من همچنان منتظرما الان چند روزی شده
الان کلی بی سواد با مدرک تو کشور داریم ( بلانسبت دوستان )خب پس هیچی :دی
دوستان این وسط هی دارن سیک سیک سیکل میکنن خاستم بگم زشته :دی
موفق وایی برار:general711:الان کلی بی سواد با مدرک تو کشور داریم ( بلانسبت دوستان )
یکی از افتخاراتم اینه که از مدرسه اخراج شدم و هیچ وقت پشیمون نشدم
کسی که سیک سیک می کنه ... ( چیزی نمی گم هر جور دوست دارید تفسیر کنید )
ادم یا باید پول داشته باشه یا تخصص . سواد خالی مَثل کساییه که اطلاعات عمومیه بالایی دارن ولی هیچی نشدن.الان کلی بی سواد با مدرک تو کشور داریم ( بلانسبت دوستان )
یکی از افتخاراتم اینه که از مدرسه اخراج شدم و هیچ وقت پشیمون نشدم
کسی که سیک سیک می کنه ... ( چیزی نمی گم هر جور دوست دارید تفسیر کنید )
مشکلی نداره.واسه شما امار رو نشون میده histats.com ؟
دوستایی ک سایت با بازدید بالا دارن تو سایتشون هم بزارن این خبر رو :xجون مادرت برو این تاپیک و انجامش بده
http://forum.persiantools.com/threads/کمک-به-5-مرزبان-ایرانی-فقط-با-یک-پیامک-جون-مادرت-بیا-تو-تاپیک.535386/