تو فارس نیوز که زده بود ازاد شدن چند روز پیشدوستایی ک سایت با بازدید بالا دارن تو سایتشون هم بزارن این خبر رو :x
تو فارس نیوز که زده بود ازاد شدن چند روز پیشدوستایی ک سایت با بازدید بالا دارن تو سایتشون هم بزارن این خبر رو :x
من با مخابرات تو بازه رایگانش دیشب با سرعت 800 900 دانلود کردم (topseda )استغفر الله مگه مخابرات هم این سرعت دانلود رو داشته:دی
نه من آسیاتکم
علی جان نکنه زدی تو خط تهران - اسلامشهر با اتوبوس کار می کنیاز ساعت 5 رفتم ماشینو بشورم همین 5مین پیش تموم شد :general107:
شب وبمستران بخیر
چن وقت پیش یکی از بچه های برق شریف(رتبشم 20 بود فک کنم) اومده بود خوابگامون وسط صحبتاش می گف تابستونا با ماشین مسافر کشی می کنه ترم 7 بود اون موقع بود که مطمئن شدم از درس به جایی نمیشه رسیدالان کلی بی سواد با مدرک تو کشور داریم ( بلانسبت دوستان )
یکی از افتخاراتم اینه که از مدرسه اخراج شدم و هیچ وقت پشیمون نشدم
کسی که سیک سیک می کنه ... ( چیزی نمی گم هر جور دوست دارید تفسیر کنید )
آره مشکلی ندارهواسه شما امار رو نشون میده histats.com ؟
شر گفتنتو فارس نیوز که زده بود ازاد شدن چند روز پیش
عجب!مشکلی نداره.
داداش تو خط اسلامشهر آزادی هستم : )))) اسلامشهر آزادی بیا بالا (کشیده بخونش)من با مخابرات تو بازه رایگانش دیشب با سرعت 800 900 دانلود کردم (topseda )
علی جان نکنه زدی تو خط تهران - اسلامشهر با اتوبوس کار می کنی
وگرنه کدوم ماشینی 4 ساعت طول می کشه
پ.ن : متوجه شدم
چن وقت پیش یکی از بچه های برق شریف(رتبشم 20 بود فک کنم) اومده بود خوابگامون وسط صحبتاش می گف تابستونا با ماشین مسافر کشی می کنه ترم 7 بود اون موقع بود که مطمئن شدم از درس به جایی نمیشه رسید
آره مشکلی نداره
یه بار نت افراز اخطار داده بود واسه استفاده بیش از حد منابع بعد خودش یه افزونه پیشنهاد داد...دوستانی که سایت پربازدید وردپرس دارند ، از افزونه کش استفاده میکنید ؟ کدومش ؟
در کاهش مصرف منابع تاثیری داره ؟
لول ... پس ابرکلیک که طرح نوروزی هم داشت !ابر کلیک هم تو عید تعطیله
به فنا رفتیم
منتظرم نت افراز بگه تا 13 فرودین تعطیلیه :|ابر کلیک هم تو عید تعطیله
به فنا رفتیم
منتظرم نت افراز بگه تا 13 فرودین تعطیلیه :|
مگه اداره دولتیه ! خب بشمارن فوقش اینه پرداختیارو بعد عید میدن!!!
پ.ن: الان فکر کردم دیدم اداره جات دولتیم 5ام به بعد باز میکنن!
من با فونت درشت و رنگ قرمز نوشتم دیدم به جای اینکه کم بشه بیشترم شد کلا بیخیال شدم.اقا انصافا این قضیه www تو ایمیل ماژارا شده.
بیاین یه تگی .نوشتکی چیزی تو سایتامون بزاریم اطلاع رسانی کنیم که اقا . خانم ایمیل www ندارد.
وظیفه ای سنگین بر دوشتون مخصوصا اونایی ک سایتای پربازدید دارن یحرکتی بزنن خخخخخخخخ
پ.ن :این ماه سه بار فرم ثبت سفارش رو مشتریان فرهیختم اینگونه پر کرده اند بنظرتون مشکل از منه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بعد از 5-6 ساعت قعطی نتم وصل شد :general209:
پشتیبانی میگفت کابل برگردانه :general604:
این کابل برگردان دیگه چه صیغه ایه :general710:
تو لیست کاربرام ایمیلی های هم داشتم که به این صورت ثبت شده بود ( موقع ثبت نام تو یاهو به این صورت زده بود و ارسال و دریافت داشت. )چاره اش اینه که آدم یه خط کد بنویسه که اگر طرف اول آدرس ایمیلش www گذاشت , اسکریپت خودش حذفش کنه !
چون این مورد رو هیچوقت یاد نمیگیرن .