CCleaner رو نصب کن ، یک اسکن کن ، همه فایلهای اضافی رو پاک می کنه.حجم درایو سی سرور شدیدا داره پر میشه، 6 گیگ لاگ فایل پیدا کردم، به نظرتون حذف کنم ویندوز به فنا نمیره؟ لاگ فایل اصلا ربطی به فایل های اصلی ویندوز داره؟
CCleaner رو نصب کن ، یک اسکن کن ، همه فایلهای اضافی رو پاک می کنه.حجم درایو سی سرور شدیدا داره پر میشه، 6 گیگ لاگ فایل پیدا کردم، به نظرتون حذف کنم ویندوز به فنا نمیره؟ لاگ فایل اصلا ربطی به فایل های اصلی ویندوز داره؟
منظور منم همین نرم افزارهای حجیم هست، کسی تجربه ای نداره که ماهانه چه قدر میشه فروخت؟
گوگل تازه دو ماه پیش آپدیت کرد ... دفعه قبل فکر کنم 10 ماه الی یکسال طول کشید، معلوم نمیشه دقیقا ولی فکر کنم باید اقلا 6 ماهی صبر کنی. خیلی زود بشه 3-4 ماه دیگه
گوگل غلط می کنه اپدیت کنه ، همینی که هست ، خوبه :دیاین گوگل پس کی قراره آپدیت کنه و یه رنکی به ما بده !!!!!؟؟؟؟:general710::general405:
نه هنوز بازدید برنگشته
سلام
میشه آدرس تاپیکی که در مورد حلال یا حرام بودن پاپ آپ هست را بدین؟
گوگل غلط می کنه اپدیت کنه ، همینی که هست ، خوبه :دی
سلام
میشه آدرس تاپیکی که در مورد حلال یا حرام بودن پاپ آپ هست را بدین؟
دستان عزیز به نظر من پاپ آپ حرامه
چون بودن اطلاع کاربر صفحه براشون باز میشه و باعث استفاده از حجم اینترنت بازید کننده میشه مهم نیست چقدر حتی اگه 1 بیت چه برسه به 10-50 کیلوبایت وقتی کاربر راضی نباشه و به اختیار صفحه ای رو باز نکنه کار خوبی نیست :general710:
من که راضی نیستم نه از سایتی که پاپ اپ میزاره نه از سایتی که پاپ آپ سایتها رو میخرن :general405:
انشالله بزودی سایت های پاپ آپ به راه راست هدایت شده و تغییر کاربری بدن :general510:
پاپ اپ آزار دهنده هست ولی حرام نیستدستان عزیز به نظر من پاپ آپ حرامه
چون بودن اطلاع کاربر صفحه براشون باز میشه و باعث استفاده از حجم اینترنت بازید کننده میشه مهم نیست چقدر حتی اگه 1 بیت چه برسه به 10-50 کیلوبایت وقتی کاربر راضی نباشه و به اختیار صفحه ای رو باز نکنه کار خوبی نیست :general710:
من که راضی نیستم نه از سایتی که پاپ اپ میزاره نه از سایتی که پاپ آپ سایتها رو میخرن :general405:
انشالله بزودی سایت های پاپ آپ به راه راست هدایت شده و تغییر کاربری بدن :general510:
پاپ اپ آزار دهنده هست ولی حرام نیست
اون تبلیغاتی هم که توی سایت ها قرار میگیره از حجم اینترنت بازدید کننده کم میکنه پس اون ها هم باید حرام باشه
فرق بین پاپ آپ و سایر تبلیغات اینه که پاپ آپ در یه صفحه جدید باز میشه همین
آخ آخ من 1 دقیقه بدون اینترنت زندگی واسم ژهنمهسلام خدمت برو بچه های گل . . .
ما هم آمدیم پس از سفری خاطره انگیز و با حال
عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشید
چه حالی داره زندگی بدون اینترنت![]()