• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
این آذر آنلاینم شورشو دراورده
دو روز پیش درخواست ریستور بک آپ دادم ، حتی یه پیگیری هم نکردن :general211::general211:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سایت رو دست کم نگیر ، من یکی از مدیرهای سایت های بزرگ رو کاملا میشناسم حالا میلیاردی که نه ولی آمارشو دارم در ماه 70 میلیون درآمد داره ، با اجازت هم 2سال پیش کار رو ول کرد و دست زن و بچه رو گرفت رفتن انگلیس یعنی یه سایت زندگیشو عوض کرد !
اگر من میتونستم 24 ساعت در خدمت نت باشم مطمئنا سایتم وضعش 3برابر الان بهتر میبود

چند وقت پیش یه مقاله میخوندم که در مورد 10 نفر از پردرآمد ترین کاربران یوتیوب که از آپلود کردن و بازدیدکنندگانشون تو یوتیوب درآمد داشتن
جالب بود یکی یه زنه بود که از غذا خوردنش فیلم میگرفت و اونقدری بازدید داشت که شرکت های غذایی بزرگ بهش تبلیغات میدادن مثلاً کوکا کولا بهش پول میداد تا تو غذا خوردنش از نوشابه اونا بخوره

آیا این کار به نظرتون تو ایران جواب میده با این سرعت نت و قطعی ها و قیمت های فضایی نت !!!!؟؟؟

والا منم تصمیم های بزرگی برا سایتم دارم انشالله اولین هدفم رنگ 10 گوگل و رنک 1 الکساست و بعد خرید گوگل و الکسا و اف بی و بقیه اش رو نمیگم تا فکرامو ندزدن :D

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
در پی افت های سرعت فراوان هاست دانلودم که از میهن وب هاست می باشد تیکت زدم عین بچه آدم که :
عرض ادب،ضمن تبریک سال نو ، هاست دانلود من بسیار سرعتش پایینه و من از سایت های دیگه با سرعت 1مگ دانلود دارم و از سایت خودم این سرعت خیلی شاهکار باشه 150 کیلوبایت هست !!! تازه وقتی روی لینک کلیک میکنم اندکی نسبتا زیاد مرحله connection طول میکشه که این مطمئنا بر میگرده به سرور و هاستینگ
این افت سرعت ها میدونم طبیعی است ولی در مورد هاست دانلود من این افت سرعت ها تعدادش خیلی زیاد شده و خیلی کم پیش میاد ( حداقل من خودم خیلی کم دیدم) که سرعت هاستم در حد نرمال باشه !

شما چه پیشنهادی برای حل این مشکل دارید ؟

نه جوابی نه چیزی مسخره اشو در اوردن خوب سرطان این چه طرز سرویس دهیه جم کن

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
در پی افت های سرعت فراوان هاست دانلودم که از میهن وب هاست می باشد تیکت زدم عین بچه آدم که :
عرض ادب،ضمن تبریک سال نو ، هاست دانلود من بسیار سرعتش پایینه و من از سایت های دیگه با سرعت 1مگ دانلود دارم و از سایت خودم این سرعت خیلی شاهکار باشه 150 کیلوبایت هست !!! تازه وقتی روی لینک کلیک میکنم اندکی نسبتا زیاد مرحله connection طول میکشه که این مطمئنا بر میگرده به سرور و هاستینگ
این افت سرعت ها میدونم طبیعی است ولی در مورد هاست دانلود من این افت سرعت ها تعدادش خیلی زیاد شده و خیلی کم پیش میاد ( حداقل من خودم خیلی کم دیدم) که سرعت هاستم در حد نرمال باشه !

شما چه پیشنهادی برای حل این مشکل دارید ؟

نه جوابی نه چیزی مسخره اشو در اوردن خوب سرطان این چه طرز سرویس دهیه جم کن
منم یه زمانی میخواستم از اینا هاست بگیرم اما طبق عادت قبلی یه جستوجوی اجمالی از تاریخچه شرکت به عمل اوردم و به نتیجه مطلوبی نرسیدم به همین خاطر منصرف شدم و رفتم به یه شرکت دیگه که اسمشو اینجا نمیارم بعد اونم دیدم جوابگوی من نیست رفتم رو نت افراز و الان راضیم

قبل اینکه از یه جایی سرویس بگیری یه سرچی درمورد شرکته بزن و همه به قیمت فکر نکن
من یه کار دیگه هم که انجام میدم دیگه هیچ وقت سراغ شرکت های که عمرشون کمتر از 8 ساله نمیرم
این بخشی از قوانین خودم بود که برا من تا حالا خوب جواب داده شمام امتحان کن

ufont

لایک‌ها
4,086
منم یه زمانی میخواستم از اینا هاست بگیرم اما طبق عادت قبلی یه جستوجوی اجمالی از تاریخچه شرکت به عمل اوردم و به نتیجه مطلوبی نرسیدم به همین خاطر منصرف شدم و رفتم به یه شرکت دیگه که اسمشو اینجا نمیارم بعد اونم دیدم جوابگوی من نیست رفتم رو نت افراز و الان راضیم

من یه کار دیگه هم که انجام میدم دیگه هیچ وقت سراغ شرکت های که عمرشون کمتر از 8 ساله نمیرم
منم هاست اصلیم از نت افراز هاست دانلودمو متاسفانه خر شدم از میهن گاو گرفتم .

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
سلام

دوتا سوال:
بازدید شما برگشته؟!

سل می برا شما باز میشه؟! http://emkala.com/
بازدید هنوز برنگشته برا برگشتش هم حداقل باید تا بعد تعطیلات صبر کرد
سل می هم باز نمیشه همچنان ...
دوستان میخوام مطالب یکی از دسته هام بیان بالا توی گوگل.... خود دسته مهم نیست فقط میخوام مطالبش بیاد بالا...

چجوری بک لینک بخرم؟!

اگه بخوام روی اون دسته بک لینک بخرم با چه کلمه ای بک لینک بخرم؟!

مثلا اگه دسته "سرگرمی" باشه و بخوام همه مطالب اون بیاد بالا (خود دسته مهم نیست که توی نتایج باشه یا نه!) با چه کلمه ای و چجوری براش بک لینک بخرم؟!

ممنون
رو خود دسته سرگرمی بخر مطالبی که تو اون دسته قرار میدی اکثرا میاد بالا ...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

همیشه اینطور نیست ، شرکت های تازه کاری گاهی اوقات عالی کار می کنن.
نمونش digitalocean فقط 2 سال تاسیس شده ، اونهایی که بیشتر از 10 سال سابقه داشتن رو رد کرد ، کمتر از 15 ماه 1 میلیون VPS فروختن !
البته این نمونه اجنبی اش بود ، ایرانی هاش رو نمونه ای ندارم :دی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
همیشه اینطور نیست ، شرکت های تازه کاری گاهی اوقات عالی کار می کنن.
نمونش digitalocean فقط 2 سال تاسیس شده ، اونهایی که بیشتر از 10 سال سابقه داشتن رو رد کرد ، کمتر از 15 ماه 1 میلیون VPS فروختن !
البته این نمونه اجنبی اش بود ، ایرانی هاش رو نمونه ای ندارم :دی

من منتظر میمونم ببینم آیا این شرکت 2ساله بعد 6 سال دیگه هم میتونه مشتریاشو گه داره و زیاد کنه اون موقع قابل اعتماد میشه
تو هر کاری اولش که یه کم سرو صدا کنی زود میان سراغت اما بعدش سخته که بتونی جوابشون رو بدی
اگه تو 8 سال موفق باشه یعنی واقعاً موفقه و داره سود میکنه و دیگه بعد 2-3 ماه نمیبنده و مشریاشو آلاخون والاخون نمیکنه :D

راستی شما فکر میکنی اونورا هم مثل اینوریا تجارت الکترونیکشون رو اغلب افراد زیر 25 سال میچرخونن یه آماری چیزی در این مورد جایی ندیدین:general609:

من خودم قبل این که برم سربازی چند تا سایت و دامنه داشتم چون دیدم نمیتونم برسم سایتها رو تعطیل کردمو برخی از دامنه هام رو فروختم o_O
آخرای سربازی دوباره شروع کردم با ثبت چند دامنه شروع کردم :general711: ،
اما گاها فکر میکنم که نت واسه آدم نه نون و آب میشه نه به آدم نون و آب میده به همین خاطر دنبال کار بیرونم:general710:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دستان عزیزی که دستشون تو کاره سایتی که رنک الکساش زیر 10 هزاره (ایران)و بازدید نصبتاً خوبی داره قیمت تبلیغات بنری به اندازه 468*60 و 120*240 چه قیمتی باشه منصفانه هستش
و سایتی که رنکش زیر 2 هزاره و بازدیدش هم روزی میانگین 8 هزار باشه 468*60 و 120*240 و 180*180 چه قیمتی منصفانه هستش .
(من خریدار این تبلیغات هستم نه فروشنده ) بنظرتون چقدری ارزش داره برا این تبلیغات ؟؟؟؟؟

پ.ن :
دوستای عزیز شهر ما وضع آبو هواش خیلی بده طبق سایت weather دات کام سرعت باد 74 کیلومتر بر ساعته اصلاً یه وضعی شده نگو نپرس اما من فکر میکنم بالای 100 کیلومتر بر ساعت باشه شیشه ها دیگه هیچی کل خونه داره میلرزه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بنر گیف باکیفیت خوب کدوم سایت میزنه؟

ufont

لایک‌ها
4,086
اخ اخ.دوستان نت من 1 مگ هست با اجازتون الان با سرعت 4 تا 6 مگ دارم دان میکنم
زیرساختارو کاری کردن یا خلوته؟