This account has been suspended.چرا الان برای من باز شد
دوباره امتحانش کن
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
This account has been suspended.چرا الان برای من باز شد
دوباره امتحانش کن
فکر کنم یه همچین موردی رو دیده بودم ولی الان آدرس سایت اش یادم نمیاد :angrybirds8:آقا یکی بیاد یه خدمت بکنه به وبِ ایران و امنیت خرید و فروش ها رو بالاتر ببره.
با معرفی کلاهبردار ها همراه با رزومه کامل در یک وبسایتیه دامنه تاپ آزاد هم بدین منظور سراغ دارم و یه هاست 500 مگ سه ماهه هم میدم به هرکسی که بخواد این کار رو عملی کنه.
آقا یکی بیاد یه خدمت بکنه به وبِ ایران و امنیت خرید و فروش ها رو بالاتر ببره.
با معرفی کلاهبردار ها همراه با رزومه کامل در یک وبسایتیه دامنه تاپ آزاد هم بدین منظور سراغ دارم و یه هاست 500 مگ سه ماهه هم میدم به هرکسی که بخواد این کار رو عملی کنه.
چون اطلاعات سنگینه خودم پیادهش نمیکنم دیگه!
دامنه dozd dot ir موجوده :دي
چون اطلاعات سنگینه خودم پیادهش نمیکنم دیگه!ماشالله هزار ماشالله کم کلاهبردار نداریم که! باید تاپیک های پی تی و سایر انجمن های وبمستری و خرید و فروش زیر و رو بشه و اونایی که سابقه کلاهبرداری داشتن و مشکل خریدار/فروشنده باهاشون حل نشده، با مشخصات کامل در سایت قرار بگیرن و هر کاربری که قصد خرید و فروش داشته باشه مطمئناً قبلش به همچین جایی نیاز داره که سر بزنه. این سایت حتماً مورد حمایت خیلی از بخش ها و ارگان ها و سایت ها قرار میگیره بنظر من.
اتفاقاً به اینجای قضیه فکر کردم.من بر عكس فكر ميكنم
متهم كردن افراد الكي نيست و دردسرهاي فراواني داره![]()
اتفاقاً به اینجای قضیه فکر کردم.
توی پروفایل ساخته شده برای کلاهبردار لینک (های) اثبات کلاهبرداری قرار بگیره.
با پلیس فتا هم میشه همکاری کرد که اینجا کمی نیاز به حمایت توسط گنده مُنده ها داره.
اگرم بشه فکر نکنم در مقابل دردسرایی که میکشی سودی برات داشته باشه! یه جورایی وقت تلف کردنه.اتفاقاً به اینجای قضیه فکر کردم.
با پلیس فتا هم میشه همکاری کرد که اینجا کمی نیاز به حمایت توسط گنده مُنده ها داره.
همیشه به فکر ایده هایی باش که جیبت رو پر کنه ، اینطور کارها وقت تلف کردن.آقا یکی بیاد یه خدمت بکنه به وبِ ایران و امنیت خرید و فروش ها رو بالاتر ببره.
درسته حرف شما هم تایید میشهمن کاری به این سایت ندارم. ولی خیلیها هستند که سوالات کاملا بی ربط به موضوع فعالیت و خدمات سایت مربوطه میکنن. مثلا داخل دامنه.نت درباره سئوی سایتشون و اینکه چطور برخی از لینکهاشون در نتایج گوگل حذف کنن و ... تیکت میفرستن!![]()
آقا یکی بیاد یه خدمت بکنه به وبِ ایران و امنیت خرید و فروش ها رو بالاتر ببره.
فکر کنم یه همچین موردی رو دیده بودم ولی الان آدرس سایت اش یادم نمیاد :angrybirds8:
دامنه dozd dot ir موجوده :دي
چون اطلاعات سنگینه خودم پیادهش نمیکنم دیگه!ماشالله هزار ماشالله کم کلاهبردار نداریم که! باید تاپیک های پی تی و سایر انجمن های وبمستری و خرید و فروش زیر و رو بشه و اونایی که سابقه کلاهبرداری داشتن و مشکل خریدار/فروشنده باهاشون حل نشده، با مشخصات کامل در سایت قرار بگیرن و هر کاربری که قصد خرید و فروش داشته باشه مطمئناً قبلش به همچین جایی نیاز داره که سر بزنه. این سایت حتماً مورد حمایت خیلی از بخش ها و ارگان ها و سایت ها قرار میگیره بنظر من.
من بر عكس فكر ميكنم
متهم كردن افراد الكي نيست و دردسرهاي فراواني داره![]()
اتفاقاً به اینجای قضیه فکر کردم.
با يه وكيل مشورت كن (من مشورت كردم)
بگو ميخوام يه همچين كاري بكنم
بعد خيلي شيك نظرت عوض ميشه :general210: (طوري كه بهش فكر هم نميكني ديگه)
اگرم بشه فکر نکنم در مقابل دردسرایی که میکشی سودی برات داشته باشه! یه جورایی وقت تلف کردنه.
همیشه به فکر ایده هایی باش که جیبت رو پر کنه ، اینطور کارها وقت تلف کردن.
سپاسدر پی صحبت های دوستان بنده یکی از زخم خورده های این آدم های شیاد هستم که خیلی ها با عنوان شرکت معتبر در حال کلاهرداری هستند..(در حال حاظر سرحال ادامه می دهند)
سایت شما میتواند هیچگونه مانعی نداشته باشد به شرطی که:
1- به نام هیچکس نباشد تا دشمن پیدا نکند.
2- هر کلاهبردار یک صفحه انجمن داشته باشد که اطلاعات توسط کاربران در آنجا قرار داده شود و یک صفحه سایت که دائم با توجه به اطلاعات تایید شده انجمن به روز شود.
3- نام نام خانوادگی تمام اعضای شرکت یا سایت تگ شود و لینک سایت و سایت های تابع قرارداده شود.
از نظر حقوقی بنده آشنا دارم و توی فتا هستم :general307:
پس نگران نباشید.
وکیل که فقط میخواد جیبشو پر کنه
خیلی ها با بند پ اومدند وکیل شدند.
سود ما این هست که جامعه وب بهتر بشه و بازدهیش بیشتر بشه...
بنده خودم یک مشتری سرور داشتم که بنده خدا به خاطر کلاهی که یک سئو کار سرش گذاشته بوده دیگه اصلاً نتونست سرور رو تمدید کنه....
چون اون آدم احمق ازش درخواست هاست اضافه کرده بوده که 3 تر اطلاعات رو سه ماه روش نگه داشت + کلی پول که بهش داد
آخرش هم طرف رفت سر یکی دیگه رو کلاه بذاره
خیلی چیزهای دیگه
همه جا فروشنده کلاهبردار نیست
خیلی جاها مصرف کننده هم کلاه بردار میتونه باشه
نگفتم خریدار چون که مصرف کننده بودن مهمه... که....
دامنه رو میفرمایید چی هست؟سپاس
این پیشنهادی بود که ما دادیم و هر کس بخواد عملیش کنه، نه فقط من بلکه تمام بزرگان وب ایران کمکش خواهند بود. قدم بزرگی برای وب ایران برداشته کسی که این کار رو بکنه.
هاست 3 ماهه 500 مگابایتی هم جهت این امر رایگان تقدیم میشه و دامنه خوبی هم درنظر گرفته شده برای این کار.
هر کی آمادهست، بسمالله!